fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit was de gekke eis die Justin Bieber voor zijn optreden op Pinkpop had!

Het ging het afgelopen weekend weer ouderwets los in Landgraaf. Hier vond de 48ste editie van het legendarische Pinksterfestival Pinkpop plaats. Het festival staat erom bekend grote namen aan te trekken en er elk jaar weer een feestje van te maken. Dit jaar stond ook Justin Bieber op het programma, wat resulteerde in een recordaantal aan jonge (vrouwelijke) bezoekers op zaterdag. Niet iedereen was blij met de komst van de Canadese artiest, zo zou hij volgens velen niet Pinkpop waardig zijn. 

Achteraf bleek de onvrede over Bieber niet te zijn afgenomen. Veel mensen vonden de act nog slechter en ongeïnspireerder dan vooraf gedacht. Wij hebben het optreden zelf niet gezien en kunnen onze mening er helaas niet over geven. Wie zijn mening wel klaar had, was Pinkpop-baas Jan Smeets. “Het was niks. Meer een optreden in de categorie songfestival. Hij kan zo meedoen. Hij heeft de dansers al en de meest gekke choreografieën. En hij staat net als Michael Jackson de hele tijd in zijn kruis te graaien. Ik heb van het begin af aan mijn twijfels gehad. Maar als je dan 30.000 jonge meisjes voor het podium ziet janken, dan moet je wel toegeven dat je te maken hebt met een fenomeen.” aldus Smeets tegen Nu.nl.

Hele gekke eis

Als festivalbaas heeft Smeets natuurlijk te maken met veel artiesten en hun eisen. Hij wil zich hier over het algemeen niet te veel over uitweiden en ook nu koos hij ervoor om geen klaagzang over de eisen van Bieber te houden. Toch onthulde hij wel het volgende tegen Nu.nl: “Er werd gezegd dat hij acht soorten kauwgom had geëist. Wat is er nou gek aan acht soorten kauwgom? Ik ben alle smaakjes nu aan het proberen, want hij heeft een hoop achtergelaten.”

Wij vinden het wel grappig, een wereldster die vooral heel erg graag kauwgom wil. Een zeer brave eis, maar gek is hij wel.

Praat met ons mee!

Heb jij het optreden van Bieber wel gezien? Wat vond je ervan? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook