fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit is waarom Michael Jackson fans protesteren bij McDonald’s

Heel teleurgesteld zijn de fans van Michael Jackson op McDonalds. Zonder met hen te overleggen is het beeld van Michael Jackson dat al 23 jaar voor de vestiging in Best stond, verwijderd. Ze hadden liever gezien dat McDonald’s met hen in gesprek was gegaan. Het beeld werd jaarlijks bezocht door duizenden mensen, ook vanuit Frankrijk, Duitsland en Belgie!

De documentaire Leaving Neverland waarin twee mannen de King of Pop beschuldigen van seksueel misbruik vormde de aanleiding om het beeld te verwijderen. De fans lieten hun protest blijken door om 10.00 uur met een vrachtauto naar McDonald’s te rijden met daarop de tekst ‘Michael Jackson is onschuldig – Ken de feiten’ en een verwijzing naar de website mjinnocent.com. Tevens wordt het poppodium Paradiso in Amsterdam aangedaan dat vorige week een tribute-voorstelling rondom Michael Jackson annuleerde.

Volgens de Jackson fans is de film veel te eenzijdig en zou ook veel tegenstrijdigheden bevatten. De fans hadden liever gezien dat McDonald’s met hen in gesprek was gegaan om gezamenlijk een oplossing te zoeken. “Helaas heeft McDonald’s er voor gekozen het beeld in alle stilte te verwijderen.”

McDonald’s geeft aan dat ze vrezen dat het beeld van Michael Jackson onprettige gevoelens bij klanten op kan roepen en heeft daarom het beeld verwijderd!

Bron: RTLnieuws

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook