fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit is waarom je nooit iemand in een boomgaard ten huwelijk moet vragen

Als je iemand ten huwelijk vraagt moet je een paar dingen goed onthouden. Doe het niet op een openbare plek, tenzij je weet dat je geliefde ja gaat zeggen. Zorg dat er geen hond langs komt rennen om je huwelijksaanzoek te verpesten :-), bereid het goed voor en zorg dat het een moment wordt dat je de rest van je leven niet meer vergeet. Oh ja, en check of je geliefde niet iets in handen heeft waarmee ze eventueel zou kunnen gaan smijten als jij net je aanzoek doet.

Die laatste tip konden we jullie geven naar aanleiding van een video die we tegenkwamen op de Huffingtonpost. Randy Wente wilde zijn liefje Miranda Mccallion  in een appelboomgaard te huwelijk vragen en ging voor haar op zijn knieën. Miranda liep net lekker een appeltje te eten toen hij zijn aanzoek deed en was zo verbaasd dat ze vanuit een soort reflex de appel in Randy’s gezicht smeet.

De twee kennen elkaar al bijna hun hele leven en hebben twee kindjes. Heel mooi om te zien wat een gigantische verrassing het voor Miranda is dat Randy haar na al die jaren ten huwelijk vraagt.

 

 

 

Reageer ook