fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit is hét spel van deze zomer – WINNAARS BEKEND!

Spelletjes achter de computer en andere spellen waarbij je op je stoel moet blijven zitten, zijn nooit aan mij besteed geweest. Wat dan wel? Spellen waarbij je in beweging komt, je vies kunt worden en waarbij de spanning je om de oren vliegt! En ik was niet de enige; eigenlijk al mijn vriendjes en vriendinnetjes dachten hier hetzelfde over.

Hitspel van deze zomer 

Hoewel kinderen tegenwoordig maar wat graag achter hun tablet of spelcomputer zitten, weet ik uit ervaring dat kinderen ook dol zijn op spelletjes die je offline met elkaar kunt spelen. Een van deze spellen is ‘Spoorzoeken’, hét hitspel van deze zomer.

Speurtocht met opdrachten

Spoorzoeken is een actie speurspel, waarin de spelers een door een spelleider uitgezet parcours moeten proberen te volgen. Dit parcours kan zowel binnen als buiten uitgezet worden en de spelleider kiest hoe uitdagend dit parcours is. Tijdens het ‘Spoorzoeken‘ wordt er een speurtocht gelopen, waarbij je verschillende spannende opdrachten uitvoert. Het is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en eigenlijk iedereen boven die leeftijd kan meedoen. Zelf ben ik 28 jaar oud en ik moet toegeven dat het zelfs mij nog heel erg leuk lijkt!

0

Iedereen mag meedoen

Uniek aan Spoorzoeken is dat je met maar liefst 20 spelers tegelijk kunt spelen. Dat houdt in dat je het dus met een hele groep kinderen op de camping kunt doen, alle kinderen uit de straat mogen meespelen en dat als de scholen weer beginnen je het ook bij de hele klas kunt introduceren.

Vies worden

Spoorzoeken is een écht actiespel waarbij kinderen lekker in beweging komen, vies mogen worden en vooral helemaal kunnen opgaan in de wereld van het spel. De kaarten van het spel zijn gemaakt van PVC en kunnen dus wel tegen een stootje. Zo kan je hem deze winter en ook volgende zomer weer heelhuids uit de kast trekken!

Ik word echt zo enthousiast als ik het over dit spel heb! Als kind had mij dit geweldig geleken en ik weet zeker dat ik ook nu weer gewoon meedoe als dit ergens gespeeld wordt.

0-1

WINACTIE

Wij mochten 3 exemplaren van het spel ‘ Spoorzoeken’ onder onze lezeressen verloten.

Gefeliciteerd:

  • Bé Vermeiren
  • Maaike Dahm-Wisse
  • Anna Wienen

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

38 reacties

Wessel -

Wat een gaaf spel is dit! Dit spel zou ik graag spelen tijdens de verjaardag van onze zoon, zodat de neefjes en nichtjes zich fantastisch kunnen vermaken! Ik denk dat het park in de buurt een perfecte locatie is!

Noor -

Wat een te gek leuk spel is dit; zou het graag tijdens een kinderfeestje spelen in het bos!

elletjee -

Dit lijkt me leuk om als gastouder met mijn oppaskindjes te doen

dejongh -

Oh dit zou echt top zijn om de kleinkinderen hier bezig te houden en ook wij zouden dit nieuwe spel met plezier meespelen!

Grietje -

Tof voor mijn kleinkinderen

Mark -

Wat een tof spel! Leuk om met mijn kids te doen!

Lotte -

Spoorzoeken is helemaal top voor onze avonturiers!

Bé Vermeiren -

Ik zou het spel Spoorzoeken heel graag willen organiseren op de komende verjaardagsfeestjes van de kids in het park in de buurt. Mijn zoon is 10 en mijn dochter wordt 8. We trachten ze elk jaar een leuk feestje te geven met hun beste vriendjes. Dit lijkt me een heel originele activiteit voor zo’n dag.

Imke -

alijd leuk een leuk spel om met elkaar te spelen

silvie -

MET MIJN NEEFJE.

Carla -

Supergaaf spel om te spelen met m’n kleinkinderen.

Nienke -

Leuk voor onze kinderen, die graag met de kinderen in onze buurt wat willen doen. Leuk ook dat er veel kinderen mee kunnen doen, al denk ik dat deze moeder ook graag mee speelt.

Marianne -

Met hun vrienden op de camping

Wendy Schmitz -

Hier ook even reageren. Zou super leuk zijn voor ons groepje van 5 moeders die samen activiteiten vossener west opgezet hebben om allerlei activiteiten te organiseren voor met name de kinderen uit de buurt. Dan hebben we nog een heel leuk spel dat we kunnen organiseren.

Marjolein Floors -

Zoals al eerder aangegeven bijv. door Petra Smeets, organiseren wij activiteiten voor de kinderen in Vossener-west (Venlo-blerick), dit zou een super leuke activiteit zijn voor onze kinderen… afgelopen zondag nog een spellenmiddag georganiseerd met een opkomst van ong. 100 kinderen, voor verdere activiteiten kijk eens op onze fb pagina activiteiten Vossener-west…

Marian B -

Leuk zo’n actief buitenspel. Ik doe graag mee voor de kinderen.

Petra Smeets -

Dit zou een perfect spel zijn voor activiteiten Vossener-West. Dat is iets opgezet door 5 moeders uit de buurt die allerlei activiteiten voor de buurt organiseren

Nelly -

Met oma in haar grote tuin

Will Langenberg -

Spannend hoor? Ik zou dit spel graag willen spelen met al mijn kleinkinderen.
Lijkt mij reuze gezellig.
Heel graag doe ik mee.

Angelique -

In de speeltuin in de buurt met vrienden of familie

Flore -

Ideaal om te spelen met de kinderen die bij mij logopedie volgen!

Rosemary van Duinen -

Bij ons in de tuin en in huis..samen met de kleinkinderen. Wat zullen ze verrast zijn..nu krijten we en maken briefjes..dit is “echter”.

Marian -

Met alle vriendjes en vriendinnetjes in het park!

Tamara -

we gaan naar de camping in Drenthe, dus daar gezellig met de kinderen op het veldje

Miranda -

Met de clienten waar ik vrijwilliger ben want geloof me de spelletjes en puzzels die ze hadden hebben ze in de corona tijd zo suf gespeeld dat dit echt fantastisch zou zijn

Bets -

Geweldig echt een super leuk spel om gezellig samen te spelen met de kleinkinderen, die hier zeker weten erg van zouden genieten!!!

Feinette -

Mijn oppaskindjes, tweeling 8 jaar, zijn dol op spelletjes!
In de achtertuin, aan de tafel, een spelletje spelen;

Georgie Van Broeck -

bij en met oma en opa natuurlijk, lekker gezellig met koekjes en limonade

sylvia -

Ik zou het graag samen met mijn kinderen spelen, want het lijkt mij ook ontzettend leuk 🙂 thuis of in de buurt

Monica -

Met mijn buurmeisjes bij ons in de tuin. Leuk voor de woensdagmiddag tijdens het oppassen.

Marije -

Onze kinderen zouden dit met elkaar en hun neefjes en nichtjes willen spelen. gezellig bij oma op de camping, of hier in huis, of in de buurt hier. zijn net verhuisd, kunnen ze meteen de omgeving een beetje leren kennen! Win win situatie toch

elisabeth maria martina -

dit is ontzettend leuk voor kleinzoon quinn en kleindochter lise, ideaal om mee te nemen naar camping de paal

J Vink -

Twee kleinkinderen alle twee 5 jaar
Samen spelen bij oma en opa in de tuin
Dat is leuk op de oppasdag

Elly -

Graag voor op het kinderdagverblijf waar ik werk

Pascal -

We zouden het graag willen winnen voor de Burendag op 26 september. De kids en wij zouden dit erg leuk vinden.

Anna B. -

Mijn kleinkinderen zouden dit heel graag met opa spelen. Hij is nu nog ziek maar als hij weer opgeknapt is…..

Maaike Dahm-Wisse -

Ik zou dit spel heel graag willen spelen met alle kindjes van mijn gastouder opvang als ze weer terug zijn van hun vakantie!!
Hoe leuk zou dat zijn!!! Ik ga duimen!!

Anna wienen -

Mijn dochter zou dit met haar nichtje willen spelen.. gezellig op de hei in de natuur

Reageer ook