fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit is de meest originele Valentijnskaart die we ooit hebben gezien

Je kunt niet wachten tot het 14 februari is om je geliefde dan weer te laten merken hoeveel je van hem houdt. Vorig jaar heb je ‘m verrast met een lekker dineetje en het jaar ervoor met een avondje film. Dit jaar zou je echt iets bijzonders willen doen, iets dat hem totaal overdondert en dat hij nooit meer zal vergeten. Nou, dan hebben we een leuke tip voor je!

Online kaartenwinkel Kaartje2go heeft namelijk sinds afgelopen maandag levensgrote valentijnskaarten in zijn webshop. De valentijnskaarten hebben een hoogte van 1,6 meter. Een groots cadeau, maar nog steeds heel lief, omdat je het heel persoonlijk kunt maken.

Kaart is naar wens aan te passen

Klanten maken de levensgrote valentijnskaart heel persoonlijk met de naam van hun geliefde op de voorkant. Ook bepalen verliefden helemaal zelf welke tekst ze binnenin de kaart zetten. Wanneer klanten liever een ander ontwerp willen, is dit volgens de kaartenwebshop in overleg mogelijk. Kaartje2go adviseert geen foto’s toe te voegen aan de kaarten, want door de grootte van de valentijnskaart kan dit de ontvanger misschien afschrikken. Dit vonden we wel een grappig advies, maar ook heel eerlijk.

Valentijnskaart valt niet op de deurmat

Kaartje2go geeft wel aan dat de valentijnskaart als pakketpost wordt aangeboden, want de kaart past niet door de brievenbus. Liefhebbers van de klassieke valentijnskaart die op de deurmat valt smokkelen de kaart het beste in het huis van de ontvanger en leggen deze zelf op de deurmat. De dubbele kaart is gemaakt van het materiaal polypropeen en om ‘m te bemachtigen moet je wel flink in de buidel tasten, want de kaart kost €149,- per stuk. Toch verwacht Kaartje2go een grote vraag naar dit type kaartformaat, want het is echt een bijzondere en unieke verrassing voor de “love of your life”. De levensgrote valentijnskaart is te bestellen via de volgende link www.kaartje2go.nl/valentijnskaarten/levensgroot.

Online kaartenwinkel Kaartje2go heeft sinds maandagochtend levensgrote valentijnskaarten in zijn webshop. De valentijnskaarten hebben een hoogte van 1,6 meter. Romantici zetten hun liefde volgens Kaartje2go groots op de kaart met dit valentijns gebaar. Kaart is ...

Online kaartenwinkel Kaartje2go heeft sinds maandagochtend levensgrote valentijnskaarten in zijn webshop. De valentijnskaarten hebben een hoogte van 1,6 meter. Romantici zetten hun liefde volgens Kaartje2go groots op de kaart met dit valentijns gebaar.

Online kaartenwebshop Kaartje2go

Kaartje2go is een van de grootste kaartenwebshops van Nederland. Het bedrijf is opgericht in 2006 en verstuurt meer dan 10 miljoen kaarten per jaar, waaronder valentijnskaarten, uitnodigingen en geboortekaartjes.

Reageer ook