fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit is de allerbeste tijd om seks te hebben!

Hebben jij en je partner altijd om dezelfde tijd zin in seks? Vaak kunnen mannen in de ochtend niet wachten en zouden vrouwen het liever later op de dag willen doen. Maar op welk tijdstip matchen jullie behoeftes het meest? Onderzoek heeft uitgewezen dat om 15.00 uur in de middag het libido van zowel mannen als vrouwen het beste op elkaar zijn afgestemd. Handig om te weten :-).

Je zin in seks wordt voor een groot deel bepaald door hormonen. Die sturen aan wanneer en hoevaak je zin hebt om te vrijen. ’s Middags om 15 uur piekt de concentratie cortisone bij vrouwen. Op dat tijdstip  hebben mannen in verhouding veel oestrogeen in hun lichaam waardoor ze emotioneel meer aanwezig kunnen zijn tijdens seks. Vrouwen zijn op dat moment energieker en alerter. En dat blijkt een goede basis te zijn voor een lekker potje seks!

’s Nachts wordt er in het lichaam van de man flink wat testosteron aangemaakt. In de ochtend piekt dat hormoon in hun lichaam waardoor ze zin in seks hebben en ook vaker de neiging hebben om seksueel initiatief te nemen.

We zijn best benieuwd of jullie dit herkennen? Klopt het dat jij ’s middags om een uurtje of 3 veel meer zin hebt? Laat het ons weten in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig :-).

Bron: Metronieuws

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook