fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit bruidspaar heeft een wel heel bijzonder verzoek aan de gasten

Natuurlijk zijn we het wel gewend dat een bruidspaar verzoekjes heeft aan de gasten. Dat betreft meestal de dress code of cadeautips. Maar het verzoek van dit aanstaande echtpaar was wel heel bijzonder.

Niezen wordt niet gewaardeerd

De gasten kregen namelijk van tevoren het verzoek om hun hooikoortsmedicijnen in willen nemen. Niezen wordt tijdens de plechtigheid namelijk niet gewaardeerd. “Vergeet alsjeblieft niet je piriton in te nemen voordat je aankomt. Het stuifmeelgehalte zal hoog zijn en het laatste dat ik wil is niezende mensen tijdens de ceremonie”, zo luidde het verzoek aan de bruiloftsgasten.

Maar er waren meer wensen

Op sociaal media werd er flink wat afgelachen om het verzoek van het bruidspaar. Blijkbaar stond dit punt op een hele lijst met verzoeken die de bruiloftsgasten ontvingen. Welke dat waren daar zijn we helaas niet achtergekomen. Maar wel zijn we benieuwd of jij ooit een raar verzoek hebt gekregen toen je naar een bruiloft ging!

Deel je gekste bruiloftsverzoek met ons

Heel nieuwsgierig zijn we naar jullie ervaringen met gekke bruiloftsverzoeken. Deel je ze met ons? Dat kan via de comments onder dit artikel of op de Facebook van Damespraatjes.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook