fb
Damespraatjes Damespraatjes

Deze drogisterij-producten kopen de meeste vrouwen liever niet in de winkel

Toen een van mijn beste vriendinnen vermoedde dat ze zwanger was, kocht ze een predictor bij de drogist bij haar om de hoek. Een paar uur later was ze talk of the town. Ze baalde dat ze de zwangerschapstest bij de buurtdrogist had gehaald en niet online had gekocht. Ze is niet de enige; er zijn veel mensen die zich oncomfortabel voelen bij de aanschaf van sommige drogisterij-producten.

Een andere vriendin die regelmatig last van aambeien heeft, koopt haar middeltjes tegenwoordig online. Zeker tegenwoordig als het meisje van de drogist vraagt: ‘heeft u nog vragen over dit medicijn?’ en vervolgens de tube aambeienzalf ophoudt zodat de hele wachtende rij kan zien waarover het gaat. Soms kom je ermee weg door te zeggen dat je het voor een vriendin koopt, maar dan nog blijft het lastig. Als je producten online koopt, bijvoorbeeld op plein.nl koopt hoef je niets te zeggen en niets uit te leggen. Een verademing!

Drogist online

Waarom schamen we ons als we producten kopen die met seks of met lichamelijke ongemakken hebben te maken? We weten dat iedereen wel eens iets heeft dat ‘ie liever niet van de daken schreeuwt, en toch blijft het akward als je hardop moet vragen om producten die achter de toonbank staan. Wat zijn producten die mensen tegenwoordig liever bij een drogist online kopen?

Condooms

Hoewel iedereen is doordrongen van de gevolgen van onveilige seks, vinden veel mensen het nog steeds ongemakkelijk om condooms te kopen. Want nadat je hebt gezegd dat je condooms wilt hebben volgt onherroepelijk de vraag: ‘welke condooms wilt u?’ waardoor je nog langer moet praten over condooms. Vinden we lastig!

Gaat u weer een poging wagen?

Na verwoede pogingen om gezond te eten, ben je het helemaal zat. Je besluit maaltijdvervangers in te slaan zodat je niet in de verleiding komt om toch weer teveel te eten. Daar sta je met je mandje vol dieetproducten. Een voor een scant de broodmagere drogistmedewerkster je producten. Door de grond zakken, dat is wat je wilt.

Aan de race

Een buikvirusje dat gepaard gaat met diarree is niet het meest sexy onderwerp om over te praten. Net zo als een verstopping in je darmen. Terwijl je met samengeknepen billen bij de kassa vraagt om middelen die je klachten kunnen verlichten, voel je het schaamrood naar je kaken stijgen. Helemaal als de medewerkster de werking van de middelen onbeschaamd opsomt.

Dikke kalknagels

Iedereen weet: kalknagels gaan niet vanzelf over. Daar moet je heel veel geduld voor hebben en de juiste middelen voor gebruiken. Veel mensen schamen zich voor hun voeten helemaal als ze moeten dealen met een voetschimmel. Dat de drogistmedewerkster je zegt dat je beter slippers had kunnen dragen is mosterd na de maaltijd en weet je zelf ook wel. Als je online besteldthoef je geen lastige vragen te beantwoorden.

Schimmel van onderen

Niet alleen wisselende bedpartners eisen hun tol,  een vaginale schimmel kun je door verschillende oorzaken oplopen, bijvoorbeeld ook als je een antibiotica kuur hebt gehad. Een jeukend en niet echt fris ruikend kruis is het resultaat van heel fijn uurtjes in bed. Een vaginale schimmel gaat niet over door een tampon in yoghurt te drenken en in te brengen. Daar heb je echt grof geschut voor nodig. Het spreekt voor zich dat je er niet op zit te wachten dat de hele drogist weet dat je kampt met een brandend kruis.

Grote flessen wasmiddel

Maar niet alleen voor middeltjes en producten voor soms wat lastige klachten is de online drogist geschikt; je kunt er ook zware producten bestellen. Denk aan grote voordeel flessen wasmiddel of voordeelverpakkingen wc-papier. Zo af en toe is het prettig deze en andere zware of onhandige producten online te bestellen. Gemak dient tenslotte de mens.

Koop jij weleens online drogisterij-producten? We zijn heel benieuwd naar je ervaringen. Laat het ons weten bij de comments onder dit artikel. Vinden we leuk :-).

Foto door Mikhail Nilov via Pexels

1 reactie

Joris -

Is dit artikel toevallig reclame?

Reageer ook