fb
Damespraatjes Damespraatjes

Deze 5 apps mogen niet op jouw telefoon ontbreken

Het leven wordt ons sinds de komst van de smartphone steeds gemakkelijker gemaakt. Eerder gaven we al een aantal smartphonetips voor de moderne vrouw, maar ook op het gebied van mobiele apps willen we je graag een aantal tips meegeven. Apps voorkomen onder andere parkeerstress, maken betalingen gemakkelijker en zorgen ervoor dat je gezonder leeft en sneller op de gewenste locatie aankomt. Wat moeten we in deze drukke tijden toch zonder handige apps op onze mobiele apparaten? We hebben hier een aantal onmisbare apps voor je op een rij gezet.

Parkmobile-app

Deze app voorkomt parkeerstress. Het maakt kleingeld, de pinpas en een creditcard overbodig. Je hoeft alleen maar de dichtstbijzijnde parkeerautomaat te selecteren en via je telefoon een parkeeractie te starten. Vanaf dat moment zal je per minuut betalen voor je parkeerplekje tot het moment dat je de parkeeractie via je telefoon weer stopt. Het is mogelijk meerdere kentekens aan te melden, zodat je bijvoorbeeld ook de auto van je collega kan gebruiken.

Paysafecard-app

Met de Paysafecard-app kun je overal, en wanneer je maar wilt, op een veilige manier betalen bij één van de duizenden aangesloten (web)winkels. Ook kun je altijd een overzicht bekijken van je lopende transacties en je resterende tegoeden opvragen. De app leidt je eenvoudig naar het dichtstbijzijnde verkooppunt en zorgt er tevens voor dat je altijd up to date bent en nooit meer een actie of prijsvraag mist.

Runtastic-app

Alle hardloopfreaks kennen de app wel; Runtastic. Buiten het bijhouden van je hardloopronde is de app ook te gebruiken voor andere activiteiten zoals een wandeling of fietstocht. Deze tochten kun je vastleggen op een kaart en onderweg zal je op de hoogte gehouden worden van je prestaties. Sport-apps zijn motiverend en zorgen ervoor dat je sneller een sportieve activiteit onderneemt.

Google Maps-app

Waar zouden we toch zijn zonder deze app? In ieder geval niet op de locatie waar we hadden moeten zijn. Deze app is een grote favoriet als het gaat om het vinden van locaties op de kaart. De geweldige zoekfunctie helpt bij het vinden van onze locatie en de vele verschillende kaartweergaves zijn een groot pluspunt van de app.

Duolingo-app

Ook het leren van een vreemde taal is sinds de komst van apps een fluitje van een cent. Kies de taal die je wilt leren en Duolingo zal je stap voor stap begeleiden in het leren van de nieuwe taal.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook