fb
Damespraatjes Damespraatjes

Deze 3 trendy schuttingen moet je even zien

drie schuttingen

Ben je van plan om jouw schutting op te knappen of gewoon helemaal te vervangen voor een nieuw exemplaar? Dat is geen slecht idee. Veel mensen zijn hier vaak te laat mee, waardoor ze erachter komen dat de schutting al een tijdje aan het rotten is. Tijdens een flinke storm valt die schutting ineens om en moet je noodgedwongen snel een nieuwe uitzoeken en opbouwen. Dat willen we natuurlijk voorkomen. We laten je graag drie trendy schuttingen zien die op dit moment erg in zijn, zodat je alvast een exemplaar kunt uitkiezen.

Basis houten schutting

Laten we rustig beginnen met de meest gekozen schutting, namelijk die van hout. Zie hier enkele voorbeelden van een traditionele houten schutting welke jarenlang meegaat. Je kunt uit verschillende houtsoorten kiezen, welke ook weer in verschillende kleuren geleverd worden. Zo kun je voor een warme toon kiezen om jouw tuin wat sfeervoller te maken, maar kun je ook een koele houttint kiezen voor een moderne uitstraling. Bekijk via deze link https://homingxl.nl/douglashout/ verschillende Douglas hout schuttingen en ook alle benodigdheden om zelf een schutting in elkaar te zetten. Je kunt nog overwegen om een terras overkapping in dezelfde houtsoort te bestellen, zodat jouw tuin direct één geheel wordt.

Kant en klare haag

Wil jij graag een haag in plaats van een schutting, maar heb je geen zin om jaren te wachten totdat deze volgroeid en dicht is? Wist je dat je tegenwoordig kant en klare hagen kunt bestellen? Deze zijn al volgroeid, hoog en zeer dicht. Je hoeft ze enkel in de grond te planten en jouw haag is af. Dit scheelt je een hoop jaren van ongemakkelijk naar de buren zwaaien als zij ook buiten zitten en je hoeft zo geen compromissen te sluiten. Weg met die oude schutting en extra groen in die tuin!

Zwarte lamellen

Wil je je tuin een zeer elegante uitstraling geven? Dan kun je kiezen voor zwarte lamellen als schutting. Deze worden horizontaal geplaatst tussen stenen pilaren, waardoor je een zeer huiselijk gevoel creëert. Dit is ideaal als jij bijvoorbeeld voor de ramen ook zwarte jaloezieën hebt hangen, want zo past het er perfect bij. Heb je een poortdeur? Dan kan je deze ook volledig in deze stijl laten afwerken voor een mooi geheel. Je kunt overwegen om de tussenstukken wit te verven om een gaaf contrast te maken, maar de opties hiermee zijn eindeloos. Zo kun je ook kiezen voor baksteenrood of antraciet.

Zijn jullie toe aan een nieuwe schutting? Heb je al iets in gedachten? Laat het ons weten bij de comments onder het artikel. Vinden we leuk :-).

Foto door Gary Barnes via Pexels

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over! 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook