fb
Damespraatjes Damespraatjes

Deze 10 YouTubers bedriegen hun kijkers voor meer views

Oh, wat is YouTube toch een geweldige ontdekking! Door de komst van dingen als YouTube en Netflix kijk ik eigenlijk nooit meer televisie en dat is heerlijk. Kijken wat ik wil en wanneer ik het wil. Jullie zijn vast ook fan toch? 

Zo kijk ik elke dag de vlogs van Monica Geuze (I know, ik ben hier eigenlijk te oud voor, maar ik ben gek op haar vlogs). Maar, bekijk ik ook veel beauty video’s, handige huishoudtips of gewoon grappige filmpjes. Op YouTube kan iedereen een eigen kanaal starten en dat heeft voor- en nadelen. Een van de voordelen is dat het gratis is. Een van de nadelen is dat je heel wat af kunt liegen. Iets wat op gewone televisie natuurlijk ook gebeurt, maar op YouTube vele malen meer.

We kwamen een lijstje tegen met 10 YouTubers die hun kijkers bedriegen voor meer views. En wist je dat wij ook in een aantal van hun leugens zijn getrapt? Zo schreven wij in het verleden over het boek van Zoella en de zwangerschap van Sam en Nia. Kei hard in de maling genomen dus. En waarvoor? Zodat ze meer views en dus meer geld zouden krijgen. Jakkes, daar houden wij helemaal niet van.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook