fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars Girl Online van Zoe Sugg zijn bekend

Zoe Sugg (Zoella) is een 24-jarige videoblogger uit Brighton (UK). Haar vlogs over beauty, fashion en lifestyle hebben haar ruim 4,9 miljoen YouTube-subscribers opgeleverd en gemiddeld meer dan 12 miljoen views per maand. Onlangs schreef ze een Young Adult boek over videobloggen, Girl Online, super leuk voor jonge meiden maar zeker ook voor hun (hippe) moeders. Een soort Bridget Jones 2.0 meets Jenna van Awkward.  Het boek geeft een inkijkje in het leven van videobloggers en belicht thema’s als cyberpesten, het gevoel van eigenwaarde en angst. Leuk nieuws: Damespraatjes mag 3 exemplaren van Girl Online weggeven. Kijk onderaan dit artikel of je hebt gewonnen.

Girl Online

Penny heeft een geheim: onder de alias Girl Online blogt ze over schooldrama’s, jongens, haar rare, chaotische familie en de paniekaanvallen die ze sinds kort heeft. Wanneer alles alleen maar slechter lijkt te gaan, stuurt haar familie haar naar New York. Daar ontmoet ze de knappe en gitaar tokkelende Noah. Penny wordt verliefd en natuurlijk houdt ze elke ontwikkeling bij op haar blog. Maar Noah heeft ook een geheim, een geheim dat Penny’s dekmantel in gevaar brengt. En erger nog: ook haar belangrijkste vriendschap komt hierdoor op het spel te staan.

Winactie

  • Anne van Egmond
  • Edrienne Groenewoud
  • Anne Wijdeven

Gefeliciteerd! Het boek wordt door de uitgever naar jullie toegestuurd. Heb je het boek niet gewonnen, maar zou je het wel graag willen lezen? Bestel het dan hier.

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook