fb
Damespraatjes Damespraatjes

Deelnemer dieetprogramma klapt uit de school: “We kregen drugs om af te vallen”

Suzanne Mendonca van het tweede seizoen The Biggest Loser is boos. Nadat ze jaren geleden in het programma veel kilo’s wist kwijt te raken, zitten ze er nu allemaal weer aan. En zelfs meer dan waar ze mee begon! Allemaal de schuld van het programma zegt ze. De levenstijl en omstandigheden waaronder de deelnemers worden verwacht af te vallen, zijn ongezond en zelfs gevaarlijk.

Zo zegt Suzanne in een interview met Entertainment Tonight dat ze babyvoeding te eten kreeg om meer af te vallen. Ook claimt ze dat deelnemers amfetaminen, vochtafdrijvers en laxeermiddelen gebruikten om meer af te vallen. Zelf gaf ze elke dag over omdat haar trainer zei dat ze hierdoor meer en sneller zou afvallen.

In deze video zie je een deel van het interview met Entertainment Tonight. Ook reageren twee andere deelnemers van dat seizoen op de beschuldigingen van Suzanne. Zij zeggen dat het niet waar is en dat het allemaal eerlijk en gezond is verlopen. Wij vragen onszelf sterk af hoe het precies zit. Deelnemers kunnen hoge boetes verwachten als ze over dit soort dingen vertellen, dus waarom zou Suzanne hierover liegen? En is het dan ook niet logisch dat de andere deelnemers het tegenspreken, uit angst voor een boete?

Kijk en oordeel zelf.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook