fb

De winnaars van Zomerliefde van Erica James zijn bekend

Hoe fijn is het om te weten dat er een heerlijk boek in je koffer zit als je op weg bent naar je vakantiebestemming! Eerlijk gezegd vergroot het mijn vakantievoorpret. Het vooruitzicht dat ik uren lig te lezen op mijn vakantiebedje maakt me gewoon blij. Zo kwam nog niet zo lang geleden via de uitgever het boek Zomerliefde van Erica James bij ons binnen op de redactie. Ik nam me voor om dit boek in mijn koffer te stoppen. Maar helaas! Ik maakte de fout om alvast een klein stukje in het boek te lezen en kon het niet meer wegleggen. Het boek is uit voordat ik op reis ga. Maar voor onze volgers hebben we wel goed nieuws. We mogen 3 exemplaren weggeven van dit boek! Lees onderaan dit artikel of je één van de exemplaren hebt gewonnen!

Waar gaat Zomerliefde over?

Izzy zit er even helemaal doorheen. Haar baan gaat nergens heen, haar vriend heeft haar gedumpt, en ze weet eigenlijk nog steeds niet wat ze wil met haar leven, ook al is ze nu 31. En ze wordt ook nog eens knettergek van haar moeder in wiens ogen ze nooit iets goed doet. Als haar vrienden Laura en Max haar uitnodigen om de zomer door te brengen in hun vakantiehuis op Corfu, is ze daar dan ook echt wel aan toe.

Een zonovergoten eiland, een knappe Griekse buurman, een intrigerende thrillerschrijver die op het eiland een nieuwe bestseller wil schrijven – alle ingrediënten voor een onvergetelijke zomer en voor heel wat uurtjes leesplezier zijn in deze roman aanwezig.

We zijn heel benieuwd of dit boek jouw vakantiekoffer wel gaat halen!

Over de auteur

Erica James heeft al veel bestsellers op haar naam staan, zoals “Zussen voor altijd’, “De thuiskomst’ en “Een onverwachte wending’. Ze woont afwisselend in Italië en Engeland. Je kunt hier kijken voor een overzicht van haar boeken: romans van Erica James.

De winnaars 

We mogen 3 exemplaren van Zomerliefde van Erica James weggeven. Dit zijn de winnaars:

  • Galinka van Bokhorst
  • Lianne Clappers
  • Erika Panjer

Van harte gefeliciteerd! We nemen contact met jullie op voor de adresgegevens. Heb je het boek niet gewonnen maar zou je het boek wel graag in je vakantiekoffer willen stoppen (en dat kunnen we je aanraden), bestel ‘m dan hier: Zomerliefde van Erica James

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

63 reacties

Angela Stam -

Dit boek hoort in mijn koffer, omdat ik gek ben op dit soort verhalen.

Anneliese de Waal -

Heerlijk om mee te nemen op vakantie, lijk me een erg mooi boek.

Groetjes Anneliese

Gea Jager -

omdat ik graag nog extra ontspan aan het strand met een een goed boek

Xaviera Jamie -

Leaker genieten en in de vakantieveilingen dit boek aan even stuk door uitlezen! Ik verheug me er reuze op!

Mirjam Hellingman -

Heerlijk om op de camping te lezen!

Silvia -

Omdat we net gisteren onze vakantie besproken hebven en dit boek daar heel goed bij past!

Angelique -

We gaan voor het eerst meer dan een week op vakantie dan kan ik makkelijk een boek lezen op vakantie

Mar Berger -

Een spannend boek dat zich afspeelt op Corfu is op zich al de moeite waard om te lezen.

LC de Haan -

Dit boek moet sowieso in mijn koffer terecht komen omdat dit boek wat mij betreft de must read voor de zomer van 2018 is!!

Danielle -

Ik ben gek op romantische boeken en tijdens de vakantie heb ik lekker tijd om veel te lezen!

Larissa -

Omdat er toch niets leukers bestaat dan een goed romantisch boek lezen. Ik bepaal lekker zelf hoe de hoofdpersonen eruit zien, het is altijd mooi weer, er wordt niet over huishoudens gepraat en in zulke romans is niemand ooit moe. Ik hou ervan! Kan niet wachten, zou superleuk zijn om te mogen winnen.

Ine -

Er is nog één plekje in mijn koffer. Dit boek is voor dat vrije plaatsje gemaakt!

Kim -

Men zegt wel eens dat je aantrekt waar je mee bezig bent. Ik zou ook wel een zomerliefde willen, hopelijk langdurig van aard. Door het lezen van dit boek, helpt dat vast een beetje de goede kant op.

van erum maria louisa -

dit boek lezen dat is dubbel ontspanning op vakantie

Galinka van Bokhorst -

Dit boek zou zeker in mijn vakantiekoffer komen, omdat ik totaal moet ontspannen deze vakantie. Door dit boek te lezen kan ik alle narigheid vergeten en me helemaal verliezen in dit verhaal zodat ik daarna kan zeggen dit boek lezen heeft mij goed gedaan ????

Marian B -

Omdat ik begonnen ben met leesvoer te verzamelen voor de vakantie. En dit lijkt me een heerlijk boek hiervoor!

Inge -

We vertrekken over anderhalve week op vakantie, moet net lukken om er niet voor die tijd aan te beginnen! Heb al veel boeken van Erica James voorbij zien komen, maar heb er nog geen gelezen. Altijd leuk om nieuwe auteurs te ontdekken, zeker in de setting van Zomerliefde!

Lianne Clappers -

Ik wil dit mooie boek heel graag lezen,wacht op oproep voor hernia operatie dus geen vakantie! Met dit boek zal ik toch dat vakantie gevoel hebben na de operatie!

Nency -

Omdat ik zeker tijd vind om te lezen tijdens mijn vakantie.

Marja -

Heerlijk om bij weg te dromen

Adriana de Ruiter -

Omdat ik na een jaar lang drama als pleegmoeder van rechtbank tot politie aan de deur en alles wat je daartussenin kunt én niet kunt verzinnen, ik op vakantie toe ben aan liefde tot aan het einde en ze leefden nog lang en gelukkig… <3

Sophia Grootjans -

We gaan niet op vakantie, daarom kan ik wel een mooi vakantieboek gebruiken

Matanga -

Al de boekomslag spreekt vanzelf!

Lottie -

Dit boek gaat zeker mee naar Australie, waar ik binnenkort naar toe emigreer vanwege… <3

Marja -

Superleuk om in de vakantiekoffer van mijn dochter te plaatsen omdat ze deze zomer met haar zomerliefde gaat trouwen

Ine Josten -

Ik ga weliswaar niet op vakantie maar omdat ik wel vaak in Griekenland ben geweest wil ik graag dit boek winnen.

Juut -

Het boek Zomerliefde van Erica James, zou prima in mijn rugzak passen, zodat ik tijdens het reizen heerlijk kan wegdromen bij alle keuzes die Izzy gaat maken! En wellicht steek ik er zelf nog wat van op 😉

S. Wolfswinkel -

Ik heb nog geen boek(en) om op vakantie mee te nemen want ik ben net door mijn nog te lezen stapel heen. Dit boek is dus meer dan welkom!

Nina Mol -

Ik ga niet op vakantie maar met dit boek in de tuin in de zon lijkt het dan toch wel als vakantie!!

Saskia Munneke -

Wat leuk dat dit verhaal zich afspeelt op Corfu. Voor mij één van de mooiste Griekse eilanden waar ik prachtige herinneringen aan heb. Bij het lezen van dit boek waan ik mezelf graag in dit stukje paradijs.

anja -

leuk om dit boek lekker buiten in de zon in de tuin te lezen dus ik doe graag mee

Jeanne de Ridder -

Graag maak ik kans op een ex. van “Zomerliefde” van de Britse bestsellerauteur Erica James (1960). Ze wordt vooral geprezen om haar meeslepende manier van schrijven.
Haar werk behoort tot het genre van de romantische suspense, maar in haar geval met de nadruk op het romantische.

Maureen -

Waarom zou dit boek beslist in mijn vakantiekoffer terecht moeten komen?

NOU:

Ik lijk wel een beetje op Izzy. Ik weet eigenlijk ook niet goed wat ik wil (al ben ik nog geen 31 maar voelt er niet minder vervelend om, haha!) en dingen lopen niet helemaal zoals ik zou willen zien.

Ben dan ook REUZE benieuwd hoe Izzy dit aan gaat pakken! Wie weet helpt ze mij daar stiekem ook wel mee.

Ik ga duimen!!

Liefs

Esther Potters -

Om meteen op mijn vakantiebestemming van deze “Zomerliefde” te gaan genieten, bikini aan en hup op naar ’t strand of zwembad en “Zomerliefde” maakt mijn vakantie compleet! #heerlijk

Cristel stoef -

Het lijkt me een heerlijk boek om mee te nemen naar sri Lanka!

Nelly -

Zussen voor altijd gelezen, dus deze gaat dan zeker in de koffer.

neeltje van der stap -

ik ben een softy voor dit soort verhalen, ik vind het heerlijk om te lezen, daarbij is Erica James een heerlijke schrijfster

erika panjer -

ik zou hem zeker in mijn vakantiekoffer willen alleen zou die dan naar het ziekenhuis gaan om te bevallen en aangezien dat soms wel een heel poos kan duren zou ik me hier zeker mee kunnen vermaken zodat ik de bevallingstress ook wat kan vergeten dus hier heel welkom

G. Huberts -

Ik ken de schrijfster en haar boeken zijn perfect voor aan het strand, zwembad of in de tuin.???? Ik zou graag dit boek lezen aan het strand van Ameland.

Nadja -

Het lijkt me een heel leuk boek. Ik lees op vakantie graag feel good boeken.

Marjan -

Wij gaan juni op huwelijksreis daar zou ik dit boek graag bij in de koffer stoppen !!!

A. -

Dan heb ik altijd een klapstoel (kaft) bij me ???? nu nog een boek en een lekker plekje om te lezen.

May -

Bij de intro van dit boek had je mij al…. (ik denk graag terug aan mijn vakantieliefde), ik zou dit boek dolgraag lezen. Heerlijk om te terug te denken aan mooie tijden. En een beetje zwijmelen kan toch nooit kwaad #happytimes#happylife

jacqueline de Waal -

Lijkt me een heel bijzonder mooi boek!

Natasja -

Omdat ik binnenkort met mijn zomerliefde(s) – mijn man en babydochtertje – naar Barcelona ga!

Heleen van der Velde -

Mijn mannen willen niet dat ik veel boeken meeneem op vakantie, te zwaar, te duur…….. Maar dit enorm ultieme vrouwenboek lijkt me zo genieten! Dat kunnen ze me niet afnemen als ik het via jullie win!

AnnaB -

lezen over een vakantieliefde in het zonnetje voor mijn caravan,is wel optimaal genieten

Peggy -

Omdat mijn vakantiekoffer dit jaar op zolder blijft. Ik ben in april bevallen van ons 2e dochtertje…en we blijven lekker thuis dit jaar. Dit boek (dat errug goed klinkt!) zou prefect zijn om tijdens de dutjes van de meiden te lezen 🙂
En misschien bevalt t boek wel zó goed, dat ik zelfs niet meer in slaap val ’s avonds…vindt mijn man vast ook fijn 😉

Bets -

Na het lezen van het voorstukje wil ik dit boek heel graag lezen en leg ik dit boek zeker weten apart voor mijn komende vakantie. Heb ik straks heerlijke fijne uurtjes om te lezen en te genieten van dit mooie en goede boek van Erica James.

Anouk -

Wat heeft dit artikel me onwijs enthousiast gemaakt! Dit boek verdient een plekje in mijn vakantiekoffer omdat ik bij dezen durf te beloven dat ik mezelf kan beheersen, en pas aan het hoek begin als ik met mijn billen op een Kretaans strand lig. Tevens moet ik toegeven dat ik – zelfs op vakantie – moeite heb met ontspannen en tot rust te komen. Met een spannende roman blijf ik wellicht wat langer op mijn bedje liggen.

Corine N -

Klinkt als een echt lekker niks aan de hand boek voor aan het strand of zwembad. zonder zo’n boek is mijn vakantie niet compleet dus stop dit boek graag bij de rest van mijn bagage

Marije -

Ik ben gek op lezen! Ben ba g dat het boek hier de vakantie ook niet haalt want als ik eenmaal begin kan ik niet meer stoppen bij een goed boek! Dus wil wel weer een heerlijk avondje op de bank met een goed boek

Nancy van Heck -

Omdat ik een romantische zomer ka hebben met dit fijne boek bij mijn sta caravan.

Anita te Gussinklo -

Omdat ik hoop op wat uurtjes leesplezier bij het zwembad of aan het strand.

Jacqueline Van de Manakker -

De vakantie is geboekt en in aantocht dus nu nog een lekker boek en alles is gereed

E van Bree -

Omdat ik al 33 jaar met mijn zomerliefde ( ontmoet in Griekenland) getrouwd ben.

Anja -

omdat ik een plekje gereserveerd heb in mijn koffer en guess what: dit boek past er perfect in!

irma krol -

Leuk zoek nog een paarleuke boeken voor de zomer

Dikkiedik -

Met de boeken van Erica James heb ik de hele zomer volop pret, het maakt me niet op welke camping ik wordt neergezet!

JOKE P. -

Een zomerliefde is mij ook overkomen en ben nu al heel wat jaartjes getrouwd met die man van mijn dromen!

Leonie -

Dit boek hoort in mijn vakantiekoffer omdat ik nodig lekker moet ontspannen; volgens mij kan dit boek mij hier prima bij helpen 😉

van erum maria louisa -

dit zal een heerlijk boek zijn

Anna -

Ik ga niet op vakantie, maar binnenkort genieten in de tuin van mijn eigen huisje ????

Reageer ook