fb
Damespraatjes Damespraatjes

De winnaars van het Jojo Moyes boekenpakket zijn bekend

Een tijdje geleden zat ik in het vliegtuig en omdat ik een lange reis voor de boeg had kon ik drie films kijken. Op die manier gaat zo’n vliegreis heerlijk snel voorbij. Eén van de films bleek een verfilming te zijn van het boek Voor jou van Jojo Moyes. De film was prachtig en ik nam me voor om het boek ook te gaan lezen. Hoe geweldig is het dan als ik een mail van de uitgever krijg dat we een winactie met het boek gaan doen en ook met de twee delen die daarop volgen. We mogen drie mensen blij maken met het complete boekenpakket. Hieronder in het kort de inhoud van de boeken.

Deel 1. Voor jou

Louisa’s wereld is klein. Ze werkt in een café om de hoek en woont nog bij haar ouders, en hoewel ze ergens wel weet dat haar vriend Patrick niet de liefde van haar leven is, passen ze goed genoeg bij elkaar. Lekker overzichtelijk. Wills wereld is ook klein. Vroeger had hij alles wat hij zich kon wensen – een goede baan, avontuurlijke vakanties, een mooie vriendin – maar door een ongeluk zit hij in een rolstoel, verlamd vanaf zijn nek. Door de chronische pijn en zijn wanhoop ziet hij maar één uitweg.

Wanneer Louisa haar baan kwijtraakt, gaat ze aan de slag als Wills verzorger, en het duurt niet lang voor de tegenpolen botsen.

Let op: Wil je niet weten waar deel 2 en 3 over gaan, scroll dan snel door naar beneden naar het kopje Winactie.

voor jou jojo moyes

Deel 2. Een leven na jou

Na zes heftige maanden met Will geleefd te hebben, is Lou Clark is niet langer een doorsneepersoon met een doorsneeleven. Maar als een bizar ongeluk haar dwingt terug bij haar familie in te trekken, heeft ze het gevoel dat ze weer net zo vastgeroest zit als voor Will haar wereld overhoophaalde.

In een poging zichzelf te dwingen uit haar veilige wereldje te stappen, meldt ze zich aan voor een groepscursus rouwverwerking. Haar medecursisten – vooral de aantrekkelijke Sam – helpen haar een nieuw perspectief te vinden. Tot iemand uit Wills verleden haar leven binnen stormt en opnieuw alles anders blijkt dan ze dacht. Kan Lou zich opnieuw uitvinden terwijl het lijkt of de hele wereld zijn best doet om haarzelf, haar familie en Wills familie vast te houden in het verleden?

een leven na jou jojo moyes

Deel 3. Voor mij

In ‘Voor mij’ heeft Louisa Clark besloten de stap te wagen: ze is alleen afgereisd naar New York, ervan overtuigd dat haar relatie met ambulancebroeder Sam dit avontuur zal overleven. In haar nieuwe baan wordt ze meteen in het diepe gegooid, want het leven van haar werkgever, de rijke familie Gopnik, speelt zich af in de hoogste sociale kringen. Daar ontmoet ze Joshua Ryan, die een onverwachte link met haar verleden blijkt te hebben…

Lou’s hart ligt bij Sam in Engeland, maar intussen speelt haar leven zich af in New York. Het wordt steeds moeilijker om de kloof te overbruggen. Zal Lou erin slagen om zichzelf niet te verliezen tussen deze twee werelden?

voor mij jojo

Winactie

Dit zijn de winnaars van het Jojo Moyes boekenpakket:

  • Ramona Sikkes
  • Karin Noordzij
  • Inge van den Berg

Van harte gefeliciteerd! We nemen contact met jullie op voor jullie adres.

Heb je niets gewonnen, maar zou je wel graag voor een prijs in aanmerking willen komen? Kijk dan bij de andere winacties van Damespraatjes.

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

137 reacties

Inge van den Berg -

ik ben superblij dat ik de boeken van Jojo Moyes heb gewonnen. Hartelijk dank Damespraatjes en ik lees dat er ook een film is gemaakt over deel 1. Daar ga ik zeker naar op zoek.

Ramona Sikkes -

Ik heb alleen voor jou gelezen en dat boek gooide mijn emoties alle kanten op wat voor mij betekent dat het een heel goed boek is. Heerlijk als een boek je het verhaal in trekt en je alles behalve het verhaal laat vergeten.

Mar -

Jij en ik vond ik een heel mooi boek.

Trijntje -

Voor jou

Jo’s Daughter -

Heb nog niet eerder een boek van Jojo Moyes gelezen. Maar na het zien van de film Me Before You is bewezen. Dat ze goeie verhalen schrijft. Dus voor mij blijft. Het nog even spannend hoe haar boeken zijn. Het lijkt me dan ook ontzettend fijn. Om weg te dromen in deze romans. Bedankt iig voor de winkans. Hoop op een vleugje geluk in het spel. Dat was het eigenlijk wel.

yonina -

geenidee, ik heb nog nooit een boek van haar gelezen. Daarom doe ik mee an deze winactie, zo kan ik kennismaken met haar boeken

Krista -

vier plus één

Saskia Munneke -

De laatste liefdesbrief.

Anneliese de Waal -

Voor jou, ik doe graag mee, ik zou het boek graag willen lezen.

Kim -

‘De laatste liefdesbrief’, omdat het een hartverscheurende roman is die hedendaagse liefdesperikelen combineert met jaren 60-glamour. Ik ben dol op de film ‘Voor jou’ en zou super graag de boekenreeks lezen!!! Liefs Kim

Kim -

‘De laatste liefdesbrief’, omdat het een hartverscheurende romanis die hedendaagse liefdesperikelen combineert met jaren 60-glamour. Ik ben dol op de film ‘Voor jou’ en zou super graag de boekenreeks lezen!!! Liefs Kim

Esther pijfers -

Dat weet ik nog niet…. moet ik nog gaan uitvinden. Maar puur op titel lijkt de laatste liefdesbrief me erg mooi

Maaike Wegen -

Vier plus een

C. Thonissen -

voor jou

Jackie Colpaert -

ik ben hier duidelijk niet de enige , maar ik vind “Voor jou” de mooiste…

Katja Hendriksen -

Vier plus een vond ik romantisch en grappig, en is tevens het enige boek dat ik van haar geleden heb

Lieke Meijs -

De laatste liefdesbrief

Tamara -

Ik vond ‘Portret van een vrouw’ het mooiste boek! Prachtig hoe er wordt afgewisseld tussen de eerste wereldoorlog en het heden. Bovenstaande boeken heb ik nog niet gelezen, maar daar wil ik graag verandering in brengen! 🙂

Marian B -

Dit is echt iets voor een vriendin van mij! Zou een leuke verrassing zijn, weet alleen niet wat haar favoriete boek is. Wel dat ze vaker boeken van deze schrijfster leest.

Sandra S. -

Ik heb nog niet veel van haar boeken gelezen, maar wat ik gelezen heb van deze auteur was geweldig…’Voor jou’ vond ik ontroerend goed. Hierom wil ik dus het boekenpakket winnen.

Sandra -

Ik heb nog niet veel van haar boeken gelezen, maar wat ik gelezen heb van deze auteur was geweldig…’Voor jou’ vond ik ontroerend goed. Hierom wil ik dus het boekenpakket winnen.

Renate Outermans -

Ik heb zelf nog geen boeken van haar gelezen, maar heb al vele recensies voorbij zijn komen. Ik ben daarvoor erg nieuwsgierig geworden naar deze serie.

Annelies -

Dat blijft voor mij toch ‘Voor jou’; een van de weinige boeken waarbij ik moest huilen.

Marita Cuypers -

Een week in Parijs, een mooi verhaal waar je je goed bij kunt ontspannen en wegdromen. Ik neem graag deel aan deze actie, zodat ik nog meer boeken van deze schrijfster kan ontdekken

Kari -

Van deze schrijfster heb ik nog nog niets gelezen, maar afgaande op de titel zou ik gaan voor versplinterd.

Riet van Schaardenburg -

Ik heb ze nog niet allemaal gelezen, maar wat ik gelezen heb van deze auteur was geweldig.

Myrthe -

Ik kan pas beoordelen welke ik het beste vind als ik er meer dan 1 van haar heb gelezen. Nu zijn dat er nog 0. Als ik dit pakket win en ze allemaal gelezen heb, dan kan ik daar vast een goede mening over geven ;).

Jeannette -

Voor Jou, is echt een van de mooiste boeken die ik ook gelezen heb.En het laatste waarbij ik heb gehuild, echt zo ontroerend en mooi!

Annick Van Goethem -

De laatste liefdesbrief. Actueel, spannend. Intrigerend verhaal. Liefdesbrieven van vroeger tegenover sms’jes van nu. Allemaal om dezelfde reden. Romantisch, verdrietig, onverwacht. Mooi.

Anita -

Ik vind het verfilmde boek ‘Voor jou’ geweldig. Gewaagd ook, omdat het onderwerp euthanasie erin verwerkt is. Ik zou ontzettend graag het boekenpakket winnen om de druilerige dagen op een vrolijke manier door te komen.

sonja -

The one plus one (vier plus 1 in ’t Nederlands) was grappig en romantisch tegelijk.

Sabrina H -

Ik moet helaas zeggen dat ik nog maar 1 boek van haar gelezen heb. En dat is het boek ”voor jou”. Waar ook een film van verschenen is. Dat is dus het mooiste boek wat ik van haar heb gelezen. Vond de film ook heel indrukwekkend. Ben erg benieuwd naar al haar andere boeken.

anja -

voor jou

Karin Noordzij -

Voor jou………………prachtig…..tranen met tuiten gehuild.

Esther -

Ik heb alleen ‘voor jou’ gelezen. Ik las het eind in bed, vraagt mijn man: “ben je verkouden?” Snuf snuf, “zoiets…” ik vond m erg mooi!????. Zou graag wilen winnen!????

Hasso Hofstede -

Voor mij! ????

Raaf Klein -

Ik heb nog geen boek van haar gelezen, maar nu ben ik wel erg nieuwsgierig geworden.

Maureen -

Voor Jou (Me Before You) was PRACH-TIG en wel bekend maar
naast de GEWELDIGE cover van dit mooie boek vond ik het verhaal van

PORTRET VAN EEN VROUW

echt mooi..

Wat een leuke prijs zeg!
Ik doe heel graag mee 🙂

Rik Vandersanden -

Wetende dat mijn vrouw dit geweldig zou vinden, wil ik daarom mijn kans wagen. Helaas kan ik dus niet aangeven welk boek het beste is, gezien mijn interesse in een heel ander genre ligt. Desalnietemin heb ik deze boeken al vaker zien voorbij komen, waarbij ze de recensies graag las.

Liana Eelen -

Vier plus één! 🙂

Wilma -

Daar is dus echt geen antwoord op te geven, al haar boeken zijn erg goed.

Kim -

Voor jou, ik ben ook zo benieuwd naar het nieuwe deel!

Inge van den Berg -

‘Voor jou’ is het best verkochte boek van Jojo Moyes. Ik heb dit deel gelezen en helaas nog niet aan de anderen toegekomen. Ik vind het een schitterend, emotioneel boek en ben ook heel benieuwd naar de overige delen en daarom doe ik heel graag mee

Nicki -

*Vier plus 1*

lianne clappers -

Haar beste boek? Om heel eerlijk te zijn heb ik nog nooit een boek van haar gelezen,wat volgens mij heel erg stom is!! Ik doe mee omdat ik deze schrijfster heel graag wil leren kennen en na rondgekeken te hebben schrijft ze prachtige boeken!!!!

Ingrid -

Haar beste boek…ik heb eerlijk gezegd alleen vier plus een van haar gelezen en dat was echt een heel mooi boek! Deze drie lijken me prachtig om te lezen. Ontzettend nieuwschierig na het lezen van alle recensies! ❤

Brigitta Peek -

Een leven met jou!
Ben zeer benieuwd naar deze boeken!

Anja -

Het boek voor jou. De andere 2 over Lou bog niet gelezen. Andere boeken wel, maar ondanks die mooi en goed zijn, niet zo geweldig als Voor jou. Voor jou heeft er voor gezorgt dat ik over boeken blog. Ik moest mijn gevoelens over het boek kwijt.
De andere 2 delen nog niet kunnen lezen. De film wel gezien en die is echt prachtig verfilmd. Boek blijft wel altijd beter.
Bennzo benieuwd hoe t verder mt dr gaat

Suzanne Verheem-Kwak -

Portret van een vrouw was het eerste boek wat ik van Jojo Moyes heb gelezen. Prachtig hoe zij heden en verleden met elkaar verweeft en samen laat komen. Heel indrukwekkend!

Nathalie -

Voor jou

Petra Postma -

Dans met mij vond ik echt geweldig… prachtig boek en ik kon niet stoppen met lezen. Maar ik ken bovengenoemde boeken nog niet, dus misschien krijg ik wel een nieuwe favoriet… ????

Marlies V -

Voor mij is het beste boek van Jojo Moyes – zonder twijfel – “The last letter from your lover”. ‘k Heb dit boek “verslonden” (Nederlandse titel: De laatste liefdesbrief)

Marjan Polet -

Voor jou. Je zelf niet verliezen is het belangrijkste denk ik..ik zou de boeken graag aan mijn verzameling toe voegen

Anniette Kerver -

Ik lees al heel lang haar boeken. En wat ik wel mooi vond Paradijs op aarde. Haar boeken zijn altijd heel goed van opbouw. En het leest ook fijn. Dus graag doe ik mee.

Xaviera Jamie -

“Vier plus een” daar heb ik van genoten en dit boek gaat van de ene naar de andere vriendin! Dat vind ik altijd zo leuk dat anderen ook enthousiast zijn.

froukje bruinsma -

voor jou. Maar dat komt omdat ik hem gekregen heb van mijn schoonzus. Gewoon omdat ik haar schoonzus ben 🙂 Dus heeft speciale waarde, wordt het boek nog mooier van.

Herma Sandee -

Deze schrijfster ken ik niet, maar als ik de reacties lees heb ik dus wel iets gemist!!! Ben heel benieuwd naar haar boeken!!

C. Thonissen-van Tiel -

Een leven na jou

Wendy Wenning -

Het eerste boek dat ik van deze auteur las was een Een leven voor jou. Ik heb genoten van dat boek en was vanaf dat moment verkocht. Een heerlijke meeslepende schrijfstijl, boeken om van te genieten. Een leven voor jou wil ik graag herlezen en het zou helemaal geweldig zijn meteen door te kunnen met de daarop volgende delen.

Monique Reubsaet - Wouters -

“Voor jou” heb ik als enigste gelezen. Dat beviel in elk geval goed. Misschien kan ik met deze
winactie nog meer van haar lezen. ☺

Noa -

Dat is wat mij betreft (tot nu toe) ‘De laatste liefdesbrief’. Heerlijk boek om tijdens een vakantie in één ruk uit te lezen! Om mijn volgende vakanties ook lekker door te komen zou het dus top zijn deze serie te winnen!

Nina Mol -

“Een leven na jou”

Nancy -

“Een leven na jou”

Marja -

Zee van verlangen

Elise Rutten -

Voor jou, echt een geweldig boek. Ik ben op dit moment aan het luisteren naar het audiobook Een leven na jou. Ook ontzettend mooi. Wil graag de boeken hebben 😀

Danielle -

Een leven na jou vond ik het mooiste boek

Anita te Gussinklo -

Ik vond Walvisbaai geweldig!

Heleen van der Velde -

Voor jou – is enorm aangrijpend en prachtig en extra knap dat deze meteen de start voor een trilogie is!

Gabriëlle Praat -

Ik ken het boek maar dan in het engels Me Before You dus zou het ook graag eens in het Nederlands willen lezen.

Angela Stam -

Voor jou is mijn favoriet. Heb dit boek al een paar keer gelezen. Hou er van hoe het boek is geschreven, grappig, treurig, intens, reeël en mooi tegelijk.

Kirsten -

Ik heb nog niets van haar gelezen, maar had al wel gehoord van Voor Jou en ben daar ook het meest nieuwsgierig naar. Heerlijk om deel 2 en 3 daarna ook meteen door te kunnen lezen!

Will Langenberg -

Sorry, dat weet ik niet, want ik heb nog nooit een boek van haar gelezen, maar zou het wel graag willen.
Ben er heel benieuwd naar en doe graag mee.

marij brand -

Ik ken maar een boek van haar: Een leven na jou en die was erg goed
Wil graag meer van haar lezen

N. Paas -

Ik heb ze nog niet gelezen maar: Een leven na jou , lijkt mij een geweldig en aangrijpend boek. Graag zou ik deze boeken willen lezen.

Dayenne -

Het lijkt me geweldig deze boeken te lezen. Ik vond Vier plus één van Jojo Moyes erg mooi!

Lottie -

Een leven na jou

Sandra Raino -

Geen idee, al heel veel over gehoord maar nog niets van gelezen. Tijd om daar verandering in aan te brengen 🙂

Annelies van Hurne -

De boeken van Jojo Moyes heb ik nog nooit gelezen. Ik heb er dan ook geen oordeel over. Het lijken mij wel leuke boeken om weg te lezen. Daarom doe ik mee.

Gonny -

Helaas nog niets van haar gelezen maar
Een leven na jou
Lijkt me heel ingrijpend

Anna -

een leven na jou

Nanda -

Lees heel graag. Maar ken Jojo Moyes (nog) niet. Dit is een uitstekend moment om haar te leren kennen. Al duurt het nog 4 maanden voordat de vakantie tijd aan breekt. Maar goede boeken zijn altijd welkom. Ook van nieuwe schrijvers Graag zelfs. Verheug me er op. Hoop dat het klavertje vier , wat op het boek staat mij geluk brengt.

Succes allemaal.

Ans Stier -

Een leven na jou

melissa -

Voor jou is het boek dat ik gelezen heb en dat was erg goed! Benieuwd naar deze boeken!

Yvonne -

Dans met mij!

Deze serie heb ik nog niet gelezen, maar na alles wat ik erover heb gehoord ben ik ontzettend benieuwd. Ik maak dus ook graag kans! 😉

Connie Flipse -

Dat is makkelijke vraag : Voor jou
Ik was omvergeblazen door het boek en het heeft dagen geduurd voordat ik een ander boek oppakte om te gaan lezen .
Helaas was ik zo stom om het uit te lenen en ik kreeg het nooit meer terug . Ik maak dan ook heel graag kans .

Janita -

Voor jou vond ik ontzettend goed geschreven!

Margret -

Ik heb nog nooit wat van haar gelezen maar ik laat me verrassen!

Emma Teijgeman -

Voor jou! Intens,, ontroerend én humoristisch.

jacqueline -

Wat een enige serie boeken deze moet je echt allemaal lezen wat een geweldige uitdaging lijkt me dat!

Yvonne -

De laatste liefdesbrief

Sonja Hubregtse -

Een week in Parijs… ik vind het altijd super om in het boek ook een grote stad te “bezoeken”. Zo weet je ook meteen wat daar allemaal te vinden is…

sandra -

Een leven na jou!!!!

Geerte -

Dat kan alleen maar Voor Jou zijn. Tranen met tuiten gehuild bij het boek én de film. Heel benieuwd naar dit derde deel!

cindy -

Dat is makkelijk, De laatste liefdesbrief natuurlijk.

Charlotte -

Ik heb genoten van De Laatste Liefdesbrief!! Geweldig wat een topper, dus alstublieft. Count me in voor deze 3 boeken. Zou graag wat ontspanning opzoeken. DLL raakte me ontzettend op een goeie manier. En met deze set heeft de gelukkige zeker weten plezier 🙂 Hoop heel erg ermee te kunnen relaxen thuis. Er is toch nooit veel op de buis… En dan zou ik alles even helemaal achter me kunnen laten. Onderdompelen in de romantiek, je hebt het in de gaten. Het ontbreekt er in mijn leven nog steeds aan helaas. En met de komende feestdagen => de Paas. Ben ik in mijn uppie met de kat. Ja ze is een hele grote schat. Maar erg spraakzaam is ze niet. Vandaar dat ik graag van JoJo’s verhalen geniet. Zou giga-geweldig zijn voor mij. Als ik straks reuze blij. Aan deze bijzondere triologie begin. Oh wat hoop ik dat ik win!!!

Marian -

Portret van een vrouw!

Nienke Hoekstra -

Eerlijk gezegd ken ik haar niet als schrijfster, maar zou graag wel de boeken willen lezen. Ze lijken mij heerlijk te lezen en te zorgen dat ik even uit mijn drukke leven stap en even in de wereld van het verhaal mag verblijven. Ik denk dat ik deze boek ook snel uit heb, ze lijken mij goed en gedreven geschreven te zijn.

Sascha_W -

Ik heb alleen nog week in Parijs van haar gelezen, dus dat is dan automatisch mijn favoriete boek van haar

Bets -

Wat een super leuk bericht is dit, geweldig om te lezen . Vooral dat we zo kans maken op de hele serie van deze fantastische boeken van Jojo Moyes. Het mooiste en beste boek wat ik van Jojo Moyes heb gelezen was : De laatste Liefdesbrief. Ik heb tot nu toe 2 boeken van haar gelezen en vond ze beide echt prachtig. Je wordt er helemaal in mee gezogen, ze schrijft het zo mooi en het is net dat je er zelf in zit je leeft helemaal mee met de personen.

Nancy van Heck -

Dans met mij wat een mooi boek is dit.

Emi -

Passie en paarlemoer…prachtig!

Anneliese de Waal -

Ik doe graag mee, maar ik heb nog nooit een boek van haar gelezen.
Ben erg benieuwd naar de boeken.

Grietje -

ik heb Voor jou gelezen en vond het een mooi boek dus misschien kan ik met deze actie nog meer van haar lezen.

Inge -

‘Portret van een vrouw’ vond ik echt prachtig….Ik zou heel graag de boeken winnen, heerlijk wegzakken met een boek en pot thee, i like!

Lyda van den Bos -

Ik heb nog niets van haar gelezen, maar wel veel over het boek Voor jou gehoord. Die schijnt erg goed te zijn.

Karin van Binnendijk -

Portret van een vrouw, prachtig beschreven de verhaallijnen van 2 vrouwen die met elkaar verweven raken.

Angelique -

Nog geen boeken van Jojo Moyes gelezen
Zou deze boeken graag willen lezen

Jeannie -

Voor jou. Het was ook mijn eerste boek van haar, daarna heb ik nog alles gelezen van haar wat ik kon vinden maar ‘Voor jou’ blijft toch mijn favoriet.

Joyce -

Ik heb eerst de film “Voor Jou” in de bioscoop gezien… daarna wilde ik perse nog het boek lezen. Normaal is het boek nog beter dan de film, de film was al super goed… en inderdaad het boek was nog ietsje beter… ontroerend en grappig, een feel good boek wat heerlijk en snel weg leest. Ik zou heel graag het Jojo Moyes pakket willen winnen om deel 2 en 3 te lezen en mijn deel 1 weg te geven aan mijn zusje… dan heb ik de mooie set van 3 die bij mekaar past voor in de boekenkast. Ben erg nieuwsgierig hoe het verder gaat met Louisa, na het heftige 1e deel. Heerlijk wegdromen en afschakelen van de buitenwereld.

Larissa -

Vier plus één.

Heel erg graag! Coconut coffee, een dik plaid en Jojo Moyes.

Myrthe -

Lieve redactie, de boeken van Mojo Moyes (ik dacht eerst dat het over een dieet ging ….) heb ik nog niet gelezen. Maar jullie hebben me heel erg nieuwsgierig gemaakt naar haar boeken. Wat ik ook zo fijn vindt is een reeks, zodat je lekker lang in het verhaal blijft. Daarom maak ik heel graag kans.
Hartelijke groet van een boekenwurm.

Adriana de Ruiter -

Om heel eerlijk te zijn heb ik nog nooit een boek van Jojo Moyes gelezen! Onbegrijpelijk eigenlijk he? Nadat pleegzorg onze wereld op zijn kop heeft gezeg, ben ik sinds januari dit jaar weer meer gaan lezen en ik geniet daar enorm van. Laatst las ik “Mijn beeld van jou” van Susan van Eyck. Op de voorkant zat een sticker met daarop “voor liefhebbers van Jojo Moyes!”… Ik vond het een geweldig boek, dus ik verwacht dat deze drie boeken ook écht iets voor mij zullen zijn! Ik doe gráág mee!
De boeken die ik uit heb, geef ik door aan de oncologieafdeling van het ziekenhuis bij ons in de buurt…

Joke -

De Laatste liefdes brief….snik snik snik!????

Silvia -

Veel over gehoord maar nog niet gelezen. Daar wil ik verandering in brengen door deze boeken te lezen. Ik ben heel nieuwsgierig geworden in ieder geval. Ze komen op mijn lijstje te staan.

Marianne -

Portret van een vrouw is mijn favoriet.

A. de Groot -

Voor jou. Mooi boek.

Anna -

Een leven na jou…

Gerda -

Het enige boek wat ik gelezen heb van Jojo Moyes, die ik zeer goed vond is Portret van een vrouw. En ik was blij dat ik dit boek heb gelezen, maar ik weet niet of dit het beste boek is dat Jojo Moyes heeft geschreven. Daarom zou ik graag dit boekenpakket Deel 1. Voor jou, Deel 2. Een leven na jou en Deel 3. Voor mij willen winnen!

Jackie Colpaert -

ongetwijfeld : “Voor jou”” super boek !

Roxana A. -

Ik heb de film (Me before you) die was gemaakt naar het boek “Voor jou” gezien. Heel mooi. Het zou geweldig zijn als ik het Jojo Moyes boekenpakket win.

SophiaG -

Een leven na jou

Cath. -

Dans met mij.
Een geweldig boek!

Katja Hendriksen -

Vier plus een vond ik echt te gek!

Deb -

Mooiste boek van haar is toch ‘voor jou’. Omdat los van de emoties van Louisa en Will ook het moeilijke onderwerp euthanasie wordt besproken. Je leert in dit boek hoe het is om will te zijn, en daarom wordt je nog meer in het boek gezogen dan dat je zelf voor mogelijk hield

Irma -

Ik heb nog nooit een boek van haar gelezen, daarom zou ik deze zo graag winnen.

Lauren -

Voor jou vind ik het mooiste boek, samen met mijn dochter heb ik ook genoten van de prachtige film.
Nu mijn dochter in verwachting is van een tweeling en bijna met zwangerschapsverlof gaat, zou het leuk zijn om haar te verrassen met dit supermooie boekenpakket!!

Carolien -

Ok a, ik persoonlijk vind het boek Voor jou super goed! Mijn vriendinnetje vindt alle boeken indrukwekkend!

Carolien -

Een vriendinnetje van mij is helemaal weg van schrijfster Jojo Mozes. Ze is sowieso hartstikke verslaafd aan boeken en lezen. Ze is binnenkort jarig en ik weet zeker dat ik haar hartstikke blij zou kunnen maken met dit leuke boekenpakket!

Mieke -

Ik heb nog niet alle boeken gelezen maar vier plus 1 las heel makkelijk weg en vond ik een leuk boek.

Voor jou zeker ook een goed boek. Ik ben benieuwd naar de twee opvolgende delen.

van erum maria louisa -

voor jou- ik duim

Ineke van Kessel -

Een leven na jou.

Coralien de Haan -

Gave actie!! Ik vond Voor jou toch echt het mooiste boek van Jojo Moyes tor nu toe… Huilen! Maar wie weet kan Voor mij dat overtreffen…

Jacqueline van de Manakker -

De laatste liefdesbrief

Ine Josten -

Portret van een vrouw

kaatje volkeri -

Een leven na jou

Daphne de Waal -

Wat zou dat geweldig zijn!

Reageer ook