fb
Damespraatjes Damespraatjes

De winnaars van “Heerlijk duurt het langst” van Jill Mansell zijn bekend

“Is de post al geweest?” vraag ik die week al voor de derde keer. Mijn man schudt zijn hoofd. De nieuwe roman van Jill Mansell had een paar dagen geleden al hier moeten zijn, maar door alle Corona perikelen werkt de bezorging vanuit de uitgeverijen ook anders dan anders. Als ik even later de postbode uit onze tuin weg zie lopen ren ik naar de brievenbus. En ja hoor: in de grote witte envelop zit “Heerlijk duurt het langst” van Jill Mansell. Al meer dan 25 boeken las ik van haar en kijk uit naar het leesfeest dat kan beginnen.

Flinke uitdaging

En een feest is het. In twee dagen tijd lees ik het boek uit en geniet van iedere bladzijde. Elke keer weer vind ik het knap dat Mansell hoofdpersonen neerzet waar je van gaat houden. Die je vriendin zouden kunnen worden. Lainey uit “Heerlijk duurt het langst” is zo’n persoon en in het boek lees je hoe ze ontslagen wordt bij een Frans kasteel maar daarna in het schilderachtige Cornwall een nieuwe baan vindt bij een behoorlijk chaotisch gezin.

cover-heerlijk-duurt-het-langst-jill-mansell

Veel te verbergen

Nadat ze in Frankrijk een blauwtje heeft gelopen neemt Lainey zich voor om voorlopig niet meer verliefd te worden en is zeker niet geïnteresseerd in Seth, de stiefzoon van haar baas, hoe aantrekkelijk hij ook is (en dat is héél aantrekkelijk). Vooral omdat Seth een perfecte vriendin heeft. Maar Lainey was niet helemaal eerlijk over haar leven, en Seth is ook niet helemaal wat hij lijkt. Als iedereen iets te verbergen heeft, is het ingewikkeld! Komt de liefde naar hen toe deze zomer?

Jill Mansell

Jill Mansell heeft meer dan 25 bestsellers op haar naam staan. Van haar romantische feelgoodboeken zijn in Nederland en Vlaanderen al meer dan 2,5 miljoen exemplaren verkocht. Een paar jaar geleden is Jill op de redactie van Damespraatjes langsgeweest voor een Meet & Greet met onze volgers. We denken daar nog steeds met heel veel plezier aan terug en zijn daarna nog grotere fans geworden.

Winactie

Heel blij zijn we dat we maar liefst 5 exemplaren mogen weggeven van “Heerlijk duurt het langst” van Jill Mansell.

Dit zijn de winnaars:

  • Elles Bartels
  • Marjolein Reitsma
  • Monica Dolkemade
  • Miekske Dingens
  • Imy Ali

Van harte gefeliciteerd! We nemen contact met jullie op voor jullie adressen. De uitgever stuurt jullie het boek toe. Zelf heb ik het boek in één ruk uitgelezen, dus ik vermoed dat jullie er een hoop plezier aan zullen beleven.

Heb je niet gewonnen, maar wil je het boek graag lezen? Bestel hier “Heerlijk duurt het langst”.

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

148 reacties

Ivonne vogelsangs -

Jezus.. welk boek vond ik het beste… Pfff… Ik vind alle boeken van haar geweldig! Lees ze in 1 ruk uit en zit dan te lachen om iets uit t boek, en m’n vriend vraagt waarom ik lach. Uh.. boek is grappig… Bij haar boeken zit ik wel vaker te gniffelen, word raar aangekeken door vriend lief. Haha

Debby Jalving -

Ohhhhhh ik vind alle boeken geweldig…….dit zijn ook de enige boeken die ik lees, erg benieuwd naar deze, lang leve de liefde is wel een favoriet ????????

Irini -

Ik vond Kiezen of delen echt een super leuk boek !!!
Is al een wat oudere, maar die heb ik toen vrijwel in 1 ruk uitgelezen

Natascha -

Oh dat is een moeilijke vraag.. Ik vind ze allemaal geweldig om te lezen, echt zo erg in-een-ruk-uit leesboeken zijn het..
Doe ook graag mee voor dit boek ????

Lisanne -

Huisje boompje feestje.

Vooral omdat ik me herkende in dit verhaal…en in mijn buurman…Het leest zo heerlijk weg, je bent even echt in een totaal andere wereld en stiekem ben je dan zelf die super aardige,vlotte, attente, favoriete vrouwelijke hoofdpersoon..

Ina -

Helaas, ik ken nog geen enkel boek van haar.

Marion -

Je bent geweldig is mijn favoriete boek. Heb ze bijna allemaal gelezen. Het is altijd weer genieten.

Diana -

De Prins op het verkeerde paard

Gelukkig heb ik 3 jaar geleden een Baron op het juiste paard gevonden. ????

Selina -

De prins op het verkeerde paard, hahah ik heb een verkeerde prins op het goede paard..haha nee hoor

SophiaG -

Lang leve de liefde <3

Nadientje -

Mijn eerste Jill Mansell boek was “De smaak te pakken” …. en die had ik dan ook….

Karin R -

Stuur me een berichtje.
Al heb ik alle boeken van haar, met heel veel plezier gelezen ☀️????

Elles Bartels -

Al haar boeken zijn super. Maar lang leven de liefde is toch wel mijn favoriet. Ben heel benieuwd naar dit boek.

Marinke -

De prins op het verkeerde paard. In 1x uitgelezen!

Margreet Groenbos -

Ik vind ze allemaal fantastisch, binnen- en buitenkant. Ik doe graag mee met de winactie

Monique -

De Prins op het verkeerde paard

Patricia -

Het beste boek is…De prins op het verkeerde paard….maar al haar boeken zijn leuk.

Marlies V -

Ik vind ze allemaal goed. Maar als ik echt moet kiezen: “Vlinders voor altijd”

Angela -

Ik wil met je mee!

Vandecasteele Linda -

De prins op het verkeerde paard is mijn favoriete boek

Esther franx -

Ik vind ze allemaal heerlijk om te lezen, heb geen speciale voorkeur.
Doe graag mee met deze winactie

Cora Meijer -

Kies voor “De smaak te pakken” en loot graag mee voor het nieuwe boek.

Silvia van Elzelingen -

Ik zou deze schrijfster graag ontdekken. Het boek trekt me enorm en ik hoop dat het dan ook meteen haar beste boek blijkt te zijn.

Anita Janssen -

Stuur me een berichtje. Natuurlijk ben ik zeer benieuwd naar dit boek, wat me enorm zou helpen de tijd te doden, omdat ik al sinds aanvang corona in quarantaine leef ????

JN Kingma Postma -

De prins op het verkeerde paard

rita -

Stuur me een berichtje, super!

Christin@ -

Eerlijk gezegd ….. ik heb er nog nooit iets van gelezen …..

Jacqueline van de Manakker -

Stuur me een berichtje

Lisette -

Versier me dan, heerlijk leeswegboek !

L van Beers -

Mijn favoriet (tot nu toe) : ik wil met je mee.

A. de Groot -

Ik zie je op het strand. De titel vond ik geweldig vooral toen we niet meer vrij naar het strand konden. Als alternatief dacht ik: dan ga ik dit boek lezen lekker in mijn stoel.

Emmy -

Heerlijk duurt het langst, is mijn favoriete boek van Jill Mansell, romantiek en geheimen een heerlijke feelgood roman van mijn favoriete schrijfster.

Helga -

“Ik zie je op het strand”; een basic verhaal maar weer zo super treffend verwoord dat je het boek in een keer uitleest en het voor je ziet allemaal.

Riet -

Niet storen!

Wilma -

Ik wil met je mee. Ze schrijft zo dat je helemaal in het verhaal zit. Alsof je ook op die plek bent. En toch zijn er momenten dat ze het weer een ommezwaai geeft. Een prachtige twist.
Een van mijn favoriete schrijfsters

Roxana A -

Mijn favoriete: Ik wil met je mee!

Bep H -

ik zie je op het strand, erg leuk boek

Hilde Vander Elst -

Hoi, ik moet die boeken nog ontdekken…. dus….

Nathalie -

Tophit. Dit was één van de eerste Jill Mansell boeken dat ik gelezen heb, en Izzy is ook zo’n heerlijk mens! 😉

Anna -

Allemaal leuke boeken, zoals bijv. Kiezen of delen!

Atie Schaap -

Stuur me een berichtje is mijn favoriet, nu maar duimen Jill Mansell schrijft heerlijk!

Ineke van Kessel -

Ondersteboven, Rozengeur en zonneschijn vond ik heel erg mooi. Al was het moeilijk kiezen. Lang leve de liefde vond ik óók geweldig.

Marja -

Ik wil met je mee

Marilyn Angus -

My favourite is ‘ It Started With A Secret’ but I love all the books, and I am happy to read the new one.

Marja van Meurs -

Ik kan niet kiezen ze zijn allemaal erg fijn om te lezen. Als het moet dan zou ik de boot gemist en geknipt voor Miranda willen noemen

van erum maria louisa -

Lang Leve de Liefde

Marijke -

Jaa, ik moest even zoeken hoor, maar ‘kiezen of delen’ vond ik het leukste! Maar deze komt daar vast bij in de buurt!

Marjolein reitsma -

Ik zie je op het strand. Eigenlijk meer omdat we heerlijk op vakantie in Canada waren en mijn puber dochter bedacht dat ze het boek ook ging lezen en er zo in zat dat ik moest wachten tot ze het uit had. Heerlijk!

Dorothee -

Solo

Cindy -

De prins op het verkeerde paard.

Mia Rosseeuw -

Ongetwijfeld het boek ” De boot gemist ” en ” Ik zie je op het strand ” vond ik ook goed.

Esther -

De smaak te pakken

Rosemary van Duinen -

De prins op het verkeerde paard!

Josina -

Moeilijk, maar als ik echt moet kiezen dan is mijn topper Ik wil met je mee!
Ik hoop dat deze weer net zo heerlijk is als al haar andere boeken ????

Monica Dolkemade -

Mij favoriet is Lang Leve de Liefde, zo sfeervol, leuke karakters en vanaf de eerste blz. een heerlijke sfeer

Els Smit -

Ondersteboven. Ik heb meerdere boeken van Jill Mansell, maar deze vind ik voorlopig de leukste.
Er is al een plekje vrij voor dit nieuweste boek.

Miekske Dingens -

Oei, mag ik maar eentje kiezen? Vind het moeilijk, want vind het heerlijk om even een feelgood boek te kunnen lezen, zeker nu 😉 Dan kies ik het laatste die ik gelezen heb van haar: Geluk in het spel <3

Anita -

Mijn favoriet is: Eenmaal andermaal verliefd

Elle -

Rozengeur en zonneschijn is tot nu toe mijn favoriet

Raaf Klein -

Wat toevallig dat er een winactie is van “heerlijk duurt het langst”, ik kwam het boek namelijk online tegen en wilde deze graag lezen, dus fingers crossed here! “Stuur me een berichtje” is volgens mij het beste boek van Jill Mansell.

chris de haas -

Lang leve de liefde, vind ik tot nu toe het beste boek

Yvonne -

En de minnaar is …..

jacky -

Lang leve de Liefde……want dat is echt het belangrijkste nu in deze bizarre tijden

van de Ven jirka -

Versier me dan is een fantastisch boek

Mariska -

Ik kan niet kiezen. Misschien wordt het deze laatste wel!

Bianca -

Superleuk al die boeken van Jill Mansell. Als ik het uit hebt leest mijn zusje het. ook groot fan

Janita -

Ik vind alle boeken van Jill Mansell erg leuk, maar mijn favoriet is De prins op het verkeerde paard!

Annie de Waal -

Ik vind al haar boeken leuk, de laatste die ik heb gelezen, De boot gemist.
Doe erg graag mee voor het boek, zou super zijn ???????? Groetjes Anneliese

Claudia -

Ik heb niet echt een voorkeur vind zoveel van haar goed. Ik zou graag deze aan het lijstje toevoegen.

Monica -

“Lang leve de liefde!”
Waarom? Omdat ik nog altijd stapeldol op mijn man ben. En je iedere dag die je samen mag beleven moet vieren.

Sanne -

Ik heb ze denk ik ondertussen een behoorlijke verzameling bij elkaar gescharreld op rommelmarktjes en in kringloopwinkels. Het eerste Jill Mansell boek wat ik kocht was in een goede doelen winkel in Edinburgh, dat boek (rumor has it) blijft favoriet ????

Kim Stolk -

Stuur me een berichtje is mijn favoriet.
Super benieuwd naar het nieuwe boek van Jill!

Marianne vd M -

Niet storen is mijn favoriet

Esther -

Zoveel mooie boeken maar deze sprong eruit
Stuur me een berichtje

Silvia Bouterse -

Kapers op de kust. Eerste boek wat ik cadeau kreeg waarna ik verslaafd raakte. Heb tot nu toe alleen titels.

Imy Ali -

Open huis; super leuk boek waarin ik mijzelf heerlijk terug kan vinden en bovendien terug denk aan mijn mooie vakantie in Engeland

Maryse hocks -

Scherven brengen geluk…. Dit boek.is zo lekker vlot geschreven en dosis humor. Ik.ben erg benieuwd naar Heerlijk duurt het langst.

Lottie -

Niet storen: ontzettend goed boek!

anja -

Ik wil met je mee vond ik erg goed

Mark -

Mijn vriendin is groot fan! Welk boek ze het mooist vind weet ik niet, maar dat ze deze nieuwe wil… Dat weet ik wèl!

Iris Bakker -

Ooooh, ik houd zo van Jill Mansell, ik heb ze allemaal! En nu in deze nare rare tijd lees ik ze allemaal nog eens, want daar krijg ik een goed gevoel van. Ik vind Solo echt een heerlijk boek, maar ook Geknipt voor Miranda lees ik graag.

Maria -

Prins op het verkeerde paard

Danielle -

Voor mij is dat Lang leve de liefde!

marij brand -

jaaa vind ze allemaal geweldig, heb ze ook allemaal verzameld in mn boekenkast! 🙂 maar favoriet is Lang leve de liefde… zo romantisch

Carla -

Ik zie je op het strand!

Marian B -

Dat is moeilijk. Ze zijn allemaal leuk. Ondersteboven is wel echt een van mijn favorieten. Ik kijk uit naar dit nieuwe boek!

Shirley -

Al haar boeken. Kan niet kiezen. Zou het graag willen winnen

Nina Mol -

Ik wil met je mee is mijn favoriet!

Oma Will -

Mijn favoriet is: Ik zie je op het strand.
In één adem uitgelezen tijdens mijn vakantie in Zuid Frankrijk, liggend aan het strand .
Fantastische schrijfster, doe graag mee voor haar boek, heerlijk duurt het langst.

Anita te Gussinklo -

Voor mij is dat “Lang leve de liefde”.

Heleen van der Velde -

Kiezen of delen
Maar eigenlijk zijn al haar boeken Heerlijk!

Lee-Ann -

Open huis was mijn eerste kennismaking en geeft daardoor de mooiste herinneringen

Bram -

Lang leve de liefde!

Cindy -

Niet storen!

Jan -

Het mooiste boek van Jill Mansell tot nu toe vind ik: Ik wil met je mee

Nina -

Ik wil met je mee!!

Mirjam -

Al haar boeken zijn top kan geen keus maken.

Beb -

Je bent geweldig vind ik het beste boek tot nu toe. Wie weet kan heerlijk duurt het langst dit boek overtreffen.

Jan -

Rozengeur en Zonneschijn, beetje zoals vandaag {;-)

Nina Egli -

Hals over kop (Head over Heels). Met veel plezier nog een 2e keer gelezen.

Imke -

Mijn mooiste boek van Jill Mansell tot nu toe is: Ik wil met je mee

Anton Hompe -

“HEERLIJK DUURT HET LANGST”……..hoop ik te gaan lezen en dan zeggen dat dit het leukste en beste boek van Jill Mansell is want ik moet helaas bekennen nog geen boeken van haar gelezen te hebben tot nu toe.
veel win & lees plezier allen en houd het gezellig & veilig anno 2020

Marianne -

Schot in de roos, mijn eerste ervaring met Jill en dat was het ook want sindsdien alle boeken gelezen en erg benieuwd naar dit nieuwe deel.

Flos -

Mijn favoriet is: je bent geweldig

Jorieke -

Voor mij is dat ‘Niet storen!’. Dat was volgens mij ook de eerste die ik van haar las en ik lig bij sommige stukken nog iedere keer weer volledig in een deuk!

Chris Oosting -

Misschien omdat het vers in het geheugen ligt maar ik ga voor “Lang leve de Liefde”.

Christel -

Wat heerlijk. Dit nieuwe boek wil ik wel. Ik heb de rest van haar boeken ook bijna allemaal. Heerlijk om te lezen. Ik denk dat ik ” de boot gemist” tot nu toe het leukste vond. Ben erg nieuwsgierig naar haar nieuwste boek.

janneke -

lang leve de liefde

Sandra -

Mijn favoriete boek is dan toch wel: drie is teveel.. laat die vakantie in eigen tuin maar komen!

Esther -

Ik vond de boot gemist erg leuk.

Suleika -

Ik vond drie is teveel echt een waanzinnig boek! Heerlijk om bij weg te dromen en weer energie op te doen!

Renilda -

Lang leve de liefde
Echt top boeken allemaal
Ik loot graag mee!

Iris -

Drie is te veel is super. Ik doe enorm graag mee om dit verhaal te lezen. Spannend????

didi -

Ik ga dan toch voor: Meet Me at Beachcomber Bay , heerlijk boek voor het zomer gevoel! De prins op het verkeerde paard blijft ook een guilty pleasure !

Yvonne Timmermans -

Ik heb laatst een Engelse versie van een vriendinnetje mogen lenen (Perfect Timing – De Boot Gemist). Een heerlijke manier om m’n Engels te verbeteren! Nederlands leest echter toch wat makkelijker, zeker met een wijntje in de hand. Heel veel zin om dit nieuwe boek te lezen!

wilmsen anita -

Ik kies dan het boek: Drie is te veel

Willem de Wal -

Ik doe voor deze prijsvraag mee voor mijn zus, Jill Mansell is één van haar favourite schrijfsters.
Ik heb mijn zus even gebeld, en haar mooiste boek van Jill Mansell vindt zij, “Lang leve de liefde”.

A. -

Stuur me een berichtje ….. grappig en fijn boek om te lezen … zou damespraatjes me nog zn heerlijk boek geven 😉

Nelly -

Voor mij is dat ‘Lang leve de liefde’.

Melissa Van Stipdonk -

Jill Mansell heeft zoveel goede boeken maar ik denk dat ik ga voor ik zie je op het strand; vooral gezien dit prachtige weer vind ik dit boek echt top

Yvonne -

Ik vond Drie is te veel erg leuk!

Christa van den Heuvel -

Voor mij is “Geknipt voor Miranda” het mooiste boek wat ik heb gelezen van Jill Mansell. Na lang niet gelezen te hebben was dit mijn eerste kennismaking met haar als schrijfster. Ik heb er van genoten en daarom ook meerdere boeken van haar aangeschaft. Ze zijn romantisch, maar met een behoorlijke dosis humor.

Saskia spil -

Voor mij met stipt op 1 Lang leve de liefde! Géén twijfel over mogelijk ❤

Meike -

Dat is Lang leve de liefde!

Joyce Sandee -

Al haar boeken zijn mooi, maar Ik zie je op het strand is toch wel een van mijn favorieten!:-)

Jacqueline van de Manakker -

Stuur me een berichtje vind ik een heel erg mooi boek, maar misschien is deze nog beter, maar duimen nu.

Bets -

Echt super leuk om kans te maken op het nieuwe boek van Jill Mansell. Ik vind het moeilijk kiezen welke ik de beste van haar boeken vind, heb er vele die super mooi zijn, zoals Kapers op de kust – Lang leve de liefde – Scherven brengen geluk. Van alle boeken die ik van haar gelezen heb, heb ik erg veel genoten!!

Noortje -

Lang leve de liefde! Zonder twijfel!

Janneke -

Absoluut de smaak te pakken. Heb meerdere boeken van haar in mijn kast en heel benieuwd naar dit boek.

Sandra -

Oei lastig kiezen hoor, ik vond “Drie is te veel” echt nice 🙂

Herma Sandee -

Lang leve de liefde! Heb meerdere boeken van Jill. Is echt een feest om haar boeken te lezen!

Tamara -

Lang leve de liefde, heerlijk feelgood verhaal met humor!

Xaviera Jamie -

Ik vond “Ik wil met je mee” een prachtig boek

Anita -

Tot nu toe geen favoriet boek van haar, dus zin om deze te winnen ????

Monique Cortie -

Een boekenkast vol met Jill. Wil dit exemplaar ook gaan bestellen. Misschien helpt het in deze tijd van huidhonger… ????

Joke Aalbers -

Geluk in het spel, maar anderen ook mooi. Zoveel keus.

Yvonne Fidaali -

Ik zie je op het strand????

Kristy -

Het boek; Je bent geweldig. Meerdere malen gelezen met veel plezier! Samen met mijn collega ruilen we onderling de boeken van Jill. Dit zal een mooie uitbreiding zijn voor ons beide.

JVink -

Lang leve de liefde
Is mijn favoriet

Anja van Zundert -

Mijn favoriet: Stuur me een berichtje … maar ook de alle andere boeken van Jill Mansell smaken naar meer!

Riekie Bos -

“Eenmaal andermaal verliefd” vond ik een topboek!

Ingrid -

Moeilijk om te kiezen want al haar boeken zijn geweldig. Ik ga voor ik zie je op het strand.

Marije -

Dat is kappers op de kust! Omdat dit het eerste boek van haar was wat ik heb gelezen daarna was ik meteen verslaafd en heb ik ze allemaal.gekocht! Alleen deze nieuwe heb ik nog niet gelezen! En ik.zou er super blij mee zijn om tussen het verhuizen door een paar uurtjes in de super leuke ( dat weet ik zeker ondanks dat ik hem nog niet gelezen heb) boek te lezen en even heerlijk te ontspannen???????? oh ik verheug me er nu al op

Anna wienen -

Ik heb tot nu toe nog geen boek van haar gelezen eerlijk gezegd, maar ik ben wel heel benieuwd

Galinka van Bokhorst -

Het beste boek dat Jill volgens mij heeft geschreven daar moest ik wel even over nadenken. Ik vind al haar boeken geweldig maar als ik dan toch moet kiezen ga ik voor mijn eerste boek van Jill die ik gelezen heb namelijk Hals over kop. Door het lezen hiervan ben ik gelijk verkocht en meer boeken gaan lezen van Jill. Maar eigenlijk deelt deze de eerste plaats met Lang leve de liefde.????

Esther Jager -

De boot gemist

Simone -

Misschien is dit wel de beste boek die ze geschreven heeft.
En anders vind ik ondersteboven ook een leuk boek

Shanna -

De prins op het verkeerde paard. Al was het moeilijk kiezen. Heb ze allemaal al meerdere keren gelezen. Blijven leuk. Net als de boeken van sophie kinsella (ook jill mansell ????)

Reageer ook