fb
Damespraatjes Damespraatjes

De winnaars van de roman “Net als in de film” van Rachel Winters zijn bekend

Het is alweer bijna een jaar geleden dat onze nieuwe bank werd binnengebracht. Eerlijk gezegd had ik verwacht er veel tijd op door te brengen, maar dat valt best tegen. Sommige mensen zeggen dat ik weinig rust in mijn kont heb en daar zit wel wat in :-)! Ik ben veel aan het sporten, het huis aan het opruimen of zit aan de eettafel wat te werken. Netflix kijken doe ik vaak in bed vlak voordat ik ga slapen.

Maar als ik een goed boek heb, een echt goed boek, dan duik ik op de bank en kun je me er even niet weg krijgen. En het ziet er naar uit dat dat binnenkort het geval is, want Net als in de film verschijnt eind november en ik kijk zo ontzettend uit naar dit boek. En goed nieuws voor onze lezeressen, want we mogen drie exemplaren weggeven. Kijk onderaan dit artikel of je “Net als in de film” van Rachel Winters hebt gewonnen.

Het boek “Net als in de film”

Evie verhuisde naar Londen om haar droom te verwezenlijken en scenarioschrijver te worden. Maar ze werd assistent bij het filmagentschap van William Jonathan ‘noem me maar Monty’ Montgomery III en zo belandden haar eigen dromen op de plank, zodat ze die van anderen kon helpen vervullen.

De afgelopen zeven jaar is al haar tijd opgegaan aan haar werk inclusief een sociaal leven en de hoop die ze had om een ​​partner te vinden.

Oscarwinnaars schrijven geen romcoms

Maar het voortbestaan van het bureau loopt ineens gevaar. De enige kans om door te gaan is als Monty’s belangrijkste cliënt, Ezra Chester, instemt met het schrijven van een romcom. Hij heeft een filmproducent die goed wil betalen om de Oscarwinnaar het script te laten schrijven. Er is maar één probleempje: Ezra weigert – Oscarwinnaars schrijven geen romcoms.

Dus zadelt de vileine Monty Evie met de taak op hem wél te laten schrijven. Ezra maakt Evie al snel duidelijk dat hij niet gelooft in het concept, en hij geeft Evie een uitdaging: als jij bewijst dat je verliefd kunt worden zoals in de film, dan zal ik het script schrijven. Een bijna onmogelijke taak, maar Evie weet dat ze geen keus heeft als ze het bureau en haar carrière wil redden. Bovendien worden mensen elke dag verliefd. Het kan toch niet helemaal onmogelijk zijn?

Op zoek naar de ware

Ze maakt met haar vrienden een lijst van hun favoriete romcoms en gaat aan de slag. Internetdaten mag niet, Evie mag alleen een man ontmoeten zoals Sally Harry heeft ontmoet, of Hugh Grant wie dan ook. Ze ensceneert het ene idiote romcom-scenario na het andere in de hoop haar Ware tegen te komen.

Maar kan het leven ooit zo zijn als in een film? Want als dit een romcom was, dan zou de assistent zeker verliefd worden op de arrogante, maar belachelijk goed uitziende scenarioschrijver en niet op de verstandige alleenstaande vader die ze onderweg tegenkomt.

Natuurlijk is het echte leven nooit zo eenvoudig. . .

Winactie

Dit zijn de winnaars van “Net als in de film” van Rachel Winters:

  • Eloise Froger
  • Hanneke Tinor-Centi
  • Ingrid Holkenberg

Van harte gefeliciteerd! We nemen contact met jullie op voor jullie adresgegevens.

Heb je niet gewonnen, maar wil je het boek wel graag lezen? Beste ‘m dan hier: Net als in de film van Rachel Winters!

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

106 reacties

Brigitte -

As Good As It Gets

Joke -

Dat is Notting Hill????

Nathalie Buttiens -

Francais.com Nouvelle edition

Eloise Froger -

Their finest. Minder onwaarschijnlijk dan Notting Hill en dergelijke films.
Die komen vaak gelikt over.

Silvia van Elzelingen -

The notebook…een prachtige film!

Larissa -

Mijn ultime favourite is… the Proposal. Er gaat wat mij betreft niets boven het komische talent van Sandra Bullock. Ik heb ‘m denk ik al 8x gezien. En hij blijft fan-tas-tisch!! Superleuk om alle comments te lezen bij deze actie van iedereen, zo kan ik er nog eentje downloaden die ik niet gezien heb ;). Die boek lijkt me heerlijk.

Herma Sandee -

Notting Hill!

Joke Hopman -

Ik kies voor Notting hill en Love actually.

Amina -

The Holiday.. heeft deze feestdagen voor mij nog een diepere betekenis, gezien ik graag zou ruilen met een andere vrouw om te ontsnappen aan sommige dingen in mijn huidige leven. Maar ik vind het ontsnappen aan deze wereld en duiken in die van een boek net zo heerlijk❤️ ????????

Esther -

Lastige keuze. Bridget Jones is fantastisch maar ik vind My Big Fat Greek Wedding ook brilliant (misschien omdat ik een tijdje in Griekenland gewoond heb en veel dingen herken die ze ook echt doen. Heb hem in Griekenland gezien en de Grieken zelf lachten ook echt gigantisch om al hun extra sterk aangezette eigenaardigheden) ) Maar vind al jaren Princess Bride ook een fantastische film

Jacqueline van de Manakker -

Love actually maar eigenlijk nog zoveel andere

chris de haas -

pretty woman blijft mijn romcom favoriet

Anita Janssen -

Pretty woman is mijn favoriete romcom ????

Hanneke Tinor-Centi -

Love actually…word ik zo blij van!

Marina F -

Music & lyrics

Sonja -

Dat blijft tot nu toe voor mij :Notting hill

Hilda Smit -

The holiday !!Wat een heerlijke film

Suzanne Verheem-Kwak -

Notting Hill heb ik eerst in de bioscoop bij weg gezwijmeld. Later nog vele malen op Tv van genoten!

Marion -

Moeilijk kiezen hoor. Notting Hill vind ik erg leuk. Maar You’ve got mail is ook super. Maar moet zeggen dat ik liever een heerlijke roman lees dan kijk.

Heidi Bogman -

Klink misschien erg cliché, maar Notting Hill is ook mijn TOPPER! ❤ Toen deze film “HOT” was, heb ik mijn man leren kennen. Erg mooie herinneringen aan die tijd. Ondertussen al énkele jaren getrouwd en de nodige ups en downs meegemaakt.

JN Kingma Postma -

Notting Hill is mijn absolute romcom.

Sylvia -

voor mij is dat Notting Hill

Angelique -

Vind ze allemaal leuk kan echt genieten van zwijmelfilms

Renilda -

Love actually

Iris -

The notebook???? ik hou van deze film☺️

Robin -

Notting Hill

Jelmar de Jong -

Moeilijk om een favoriet te zeggen, ik vind ze allemaal fantastisch!
Maar the holiday staat ook dit jaar weer op mn lijstje????

Ineke van Kessel -

Notting Hill is en blijft fantastisch.

Ineke Kuijsten -

dat is voor mij Notting Hill

SophiaG -

Bridget Jones en Legally blond

Lummie -

Notting Hill

Coralien -

Love Actually!!

Marian -

Alles is liefde! Kijken we altijd als de Sint er is

Ariane -

Mijn favoriete romcom is toch echt dé klassieker ‘Notting Hill’. Ik kijk hem ieder jaar wel een keertje!

Elsbeth Wijman -

Love Actually en You’ve got mail.

W Duyn -

You got mail en Pretty Woman

Matanga -

Love Actually

Jan -

Bridget Jones

Esther -

Dat is en blijft Dirty Dancing

Anneliese de Waal -

Notting Hill en Bridget Jones.

Marianne vd M -

Bridget jones…geweldig!

Martine -

Favoriete romcom … dat is wel een moeilijke!

’10 Things I Hate About You’ staat ontzettend hoog aan m’n lijstje! Al sla ik geen enkele keer over dat ‘Nothing Hill’ op tv is. En dan is er ook nog ‘You’ve got mail’ … Eén favoriet is echt niet mogelijk, want wat is er nu heerlijker dan met een dekentje en thee op de bank naar zo’n heerlijke film te kijken! En is er geen film, dan is er altijd nog wel een goed boek 🙂

neeltje -

blijft toch echt Notting Hill…

Joost -

Notting Hill of Bridget Jones… Nee joh, Ik zit vandaag helemaal in de sinterklaassfeer dus ik kies voor ‘alles is liefde’!

Gea Jager -

Notting Hill vind ik erg leuk

Danielle -

The lucky one is mijn favoriete romcom. 🙂

c.boeren -

You got mail

Heleen van der Velde -

Romcom vind ik sowieso heerlijk, dus dat wordt extra wegzwijmelen in dit boek!
Love actually

Nancy -

pffffff, moeilijke vraag!!! Pretty Woman… of toch Legaly Blond….. of toch Nothing Hill….of…. er zijn er zo veel….

Annette -

Ik heb teveel favoriete romcoms, maar de afgelopen weken leef ik in een bubbel van Notting Hill. Morgen speel ik namelijk heel toevallig op school dé scène! ‘I’m just a girl…’ Zucht…

Anita te Gussinklo -

Nederlandse: Brasserie Valentijn
Buitenlandse: Te Holiday

Sandra -

Ik ben fan van the notebook.. ik heb de film al heel vaak gezien en het blijft geweldig!

Esther Potters -

Notting Hill met stip op nummer 1.

Ans Stier -

Pretty Woman

lottie -

Letters to Juliet <3

Shiv Chin -

Dat is echt Click, zooo leuk!

Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) -

Sorry, maar op die vraag kan ik echt geen antwoord geven. Ik ben echt een romcom fanaat en ik heb dus niet maar een favoriet maar eerder een hele lijst. Alleen al de films van Julia Roberts: Pretty Woman, Notting Hill, Runaway bride, Valentine’s day. En dan zijn er nog zoveel andere bijv: de Bridget Jones films, Love actually, You’ve got mail, the Proposal, the Notebook en nog vele andere. Dit zijn alleen de films die ik snel kan bedenken.

Sandra -

Love actually…. zucht….. 🙂

Suzanne Kullberg -

All you need is Love, in het winterseizoen (oké, soms ook in de zomer…) en The Wedding date <3 die kan gewoon altijd.

Natasja -

Notting Hill blijft mijn favoriet, de perfecte combinatie van grappig én romantisch!

Nathasja -

While you where sleeping♥♥♥

Elizabeth -

The Holiday, erg leuke film!

janneke -

bridget Jones

Marian B -

Notting Hill en Bridget Jones zijn wel mijn favorieten. Hou zo van deze films en boeken!

anja -

a star is born

AnnaB -

The notebook is mijn favoriet

Rosemary van Duinen -

Love Actually..klassieker

Heleen Haarsma -

Crazy, Stupid, Love heb ik echt van genoten…en dan heb ik het niet alleen over Ryan Gossling….Of misschien toch wel een beetje! 😉

Bertine -

The Princess Bride met een jonge Cary Elwes (zucht) en mooie Robin Wright. Kan ik blijven kijken.

Oma Will -

Midnight in Paris is nog altijd mijn favoriete romcom .
Woody Allen is nou niet bepaald mijn favoriete regisseur, maar deze film is prachtig , Parijs bij nacht.
Je wil gelijk een reisje Parijs boeken, om de stad te leren kennen.
Heel romantische en een ongelofelijke feel good film.
Heel graag doe ik mee voor dit mooie boek.

Anja -

De romantische en de kerstfilms van Hallmark, je weet altijd eigenlijk al het begint en vooral het einde maar blijf er naar kijken. Lekker onder een dekentje op de bank

Connie Flipse -

White Christmas

Christa -

“Onder de sterren van Montpellier” van Marina Folkers vond ik een prachtig romantisch verhaal. Heb ik afgelopen winter gelezen en kreeg het er heerlijk warm van 🙂

marij brand -

The Holiday…. heerlijke mannen en gewoon een gezellig film

Marja -

Niet echt een romcom maar zo heerlijk om te zien en mee te zingen Mama Mia

Leonie -

Me before you, ik huil elke keer.

Maria -

Love actually

Jeannie -

Behaving badly, dat is mijn favoriet want in het echte leven durf ik het niet,

Anja -

Beste romcom ooit… PS. I love you.

Sonja Hubregtse -

P.S.I love you…zo’n mooie film…maar de tranen zijn er wel tijdens het kijken 😉

janneke -

a star is born is echt mijn favoriet

Mirèle -

Leap Year………………….te leuk!

Marianne van den Hoek -

Alles is liefde vind ik een heerlijke film.

Ingrid Holkenborg -

A star is born❤️

Nelly -

Voor mij nog altijd: Pretty Woman

A. -

Pretty woman 😉

Anja van Zundert -

Just like heaven

jacqueline de Waal -

Notting Hill maakt me vrolijk en blij in dit leven

Shirley -

Pretty Woman

Shirley -

Pretty Wonen.

Bets -

Van film is dit Notting Hill wat mij betreft, met het ultieme liefdesverhaal, en van boeken die van Jojo Moyes!

Monica -

Mag een kerstfilm ook? Ik ben vorige week naar Last Christmas geweest en ik vind dat een film die ik rond de kerstdagen vaker zou willen zien. Top gewoon!

Tamar -

Soof

Lilian Wapperom-Declercq -

The proposal. 2 knappe hoofdrolspelers ❤❤

cindy -

As Good As It Gets

Gé Geurtsen -

Bridget Jones

Marlies -

Love Actually

stebbie -

Practical Magic, heerlijk met dit “heksenweer”, mijn bezem blijft in de schuur en ik ga met een lekker brouwseltje wegkruipen in mijn stoel om te lezen

Yvon -

The Proposal

Anna wienen -

The notebook

Lyda van den Bos -

De mooiste romantische film is voor mij Ghost! Wat een boek betreft: de boeken van Diana Gabaldon: Reiziger.

Wendy T. -

Pretty Woman! ????blijft mooi!

Rinque -

The Holiday waarin twee vrouwen van plek ruilen! Zoooooooo romantisch!

Xaviera Jamie -

Oh dat is voor mij Bridget Jones! Daar geniet ik ieder jaar tijdens de Kerstvakantie weer reuze van en ik krijg er geen genoeg van! ????❤️????

Joke V Engeland -

Notting Hill

J Vink -

Notting Hill

Reageer ook