fb
Damespraatjes Damespraatjes

De winnaars van de 5 x 2 vrijkaartjes voor de Vakantiebeurs zijn bekend!

November en december zijn de maanden dat ik begin weg te dromen  over warmere oorden en mooie vakantiebestemmingen. Mijn zomervakantie voor 2018 is al grotendeels ingevuld, want ik wil naar Rome fietsen en mijn man komt me daar ophalen. Maar voordat we naar huis rijden willen we nog een week of 2 van Italië genieten. We hebben nog niet precies besloten wat we dan gaan doen? Blijven we een weekje in Rome, gaan we door Toscane tuffen, relaxen aan de Amalfikust of een weekje wandelen in het Aostadal?

Natuurlijk kan ik me via internet flink oriënteren, maar hoe leuk is het om te praten met mensen die die gebieden op hun duimpje kennen. En die er ook nog eens enthousiast over kunnen vertellen. En dat allemaal op één plek. Die plek is de Vakantiebeurs! In de tweede week van januari kun je mij daar dus vinden. Maar voor onze lezeressen hebben we ook goed nieuws, want we mogen maar liefst 10 vrijkaartjes weggeven. Lees onderaan dit artikel of je vrijkaartjes hebt gewonnen. Maar eerst meer over de Vakantiebeurs.

Thema van de Vakantiebeurs

Van woensdag 10 t/m zondag 14 januari 2018 wordt de Jaarbeurs in Utrecht weer omgetoverd tot het grootste vakantiewalhalla van Nederland. Deze editie staat volledig in het teken van #vakantievoorpret. Heerlijk!

Wat kun je doen op de Vakantiebeurs?

Het is de plek om informatie te vergaren en inspiratie en concrete ideeën op te doen voor de volgende vakantie(s). Locals, reisleiders en ervaren reizigers gaven persoonlijke reistips uit eerste hand. Overal is dans, eten, muziek en gezelligheid.

Nieuw op de Vakantiebeurs

 • Night at the Vakantiebeurs. Op zaterdag is het ‘Night at the Vakantiebeurs’. De complete beurs is geopend tot 20.00 uur, daarna kunnen bezoekers tot 22.00 uur in de nieuwe Experience Hal in vakantiesferen genieten van live entertainment, een hippiemarkt, culinaire versnaperingen en tropische drankjes.
 • Virtual Reality-straat. Er is een levensechte virtual reality-beleving. Waan je tussen de apen in de jungle, zwem met haaien of wandel door de woestijn. In de virtual reality-straat is het net alsof je er al bent en het echt beleeft.
 • Een drone-cameraworkshop op Photo Friday. Hier leer je hoe je de mooiste gelikte vakantiekiekjes maakt vanuit verschillende perspectieven.
 • Urban Terras. Time to Momo van de bekende reisgidsen laat haar auteurs-bloggers vanuit verschillende wereldsteden invliegen. Bezoekers krijgen unieke tips en informatie waarna ze zich volledig kunnen onderdompelen in de échte local lifestyle.
 • Solo Sunday. Vind een reismaatje tijdens Solo Sunday. Op zondag pitchen touroperators gespecialiseerd in soloreizen hun reis voor zowel singles als alleengaande reizigers.
 • Actief-, Fiets- en Wandelzone. Deze gethematiseerde zone staat volledig in het teken van actieve vakanties. Bezoek het actief-plein vol met reisspecialisten of probeer een e-bike uit op het uitgebreide fietsparcours. Een levendige groene picknick-zone met horeca en leuke activiteiten maakt het geheel af.

Een impressie van de Vakantiebeurs

Win vrijkaarten voor de Vakantiebeurs

We mogen 5 x 2 vrijkaartjes weggeven voor de Vakantiebeurs! De winnaars zijn:

 • Carla van Halteren
 • Adriana de Ruiter
 • Larissa Krijgh
 • Sandra Francke
 • Simone Beerlage

Van harte gefeliciteerd! We zullen contact met jullie opnemen voor het doorgeven van de codes waarmee je de vrijkaarten kunt activeren.

Heb je niet gewonnen, maar zou je wel mee willen doen aan een andere prijsvraag van ons, klik dan hier: Winacties Damespraatjes

Meer info over de Vakantiebeurs en kaarten bestellen: Vakantiebeurs.nl

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

126 reacties

Ria Zwanenburg -

Onze 1e (en enige) vakantie buiten Europa was naar Canada. We willen na bijna 40 jaar terug. En zijn dus op zoek naar informatie over rondreizen. Lijkt me leuk om daar op de vakantie beurs naar te kijken. Mss zien we zelfs wel iets heel anders.

Tamara TS -

Mijn schoonmoeder wil heel graag naar de vakantiebeurs. Hun huwelijksjubileum komt er aan en ze willen graag nog eens zo’n zelfde reis maken als toen ze elkaar onderweg leerden kennen en ze wil graag inspiratie gaan opdoen.

Angelique -

Mijn mams en ik zijn voornemens om saampjes een dag naar de Vakantiebeurs 2018 toe te komen. Dit enerzijds om ideetjes op te doen voor de komende vakantie, en anderzijds omdat een bezoekje aan de beurs ons al een vakantiedagje op zichzelf lijkt. We hebben er dan ook nu al heel veel zin in!

Ankie -

We gaan heerlijk op zoek naar een hele mooie rondreis. Sri Lanka misschien ?

Sas Haartsen -

Nou ik ga geheel onbevangen naar Utrecht en kom terug met een tas vol info en dan begint het kiezen! Dus waarom? Omdat ik nog geen idee heb.

Bianca Stalle -

Mijn reden? Ben er nog nooit geweest haha…. weet ook helemaal niet wat ik mij erbij voor moet stellen maar leuk toch zo’n eerste keer?

Pascal Enters -

Zoveel te doen en zoveel te zien in de wereld maar bovenaan het lijstje staat Tasmanië, daar wil ik nu wel eens wat meer van weten!

Jan Kleijn -

Ik ga voor een dag heerlijke voorpret en laat mij verrassen door alle mogelijkheden.

Ineke -

Misschien zit een vakantie er volgend jaar niet in, maar een dagje naar de vakantiebeurs geeft ook een heerlijk vakantiegevoel.

Nicole -

Ik wil me op de Vakantiebeurs graag oriënteren op de Balkanlanden. Lijkt me super toffe bestemming

Chris Oosting -

Probeer mijn vriend over te halen om naar Azië te reizen maar hij twijfelt nogal, zucht…. Hopelijk doet een dagje vakantiebeurs hem tot inzicht komen!

Kees Kok -

Ik wil komend jaar heel graag naar Patagonie. Het beursbezoek zal dan ook hier op gericht zijn. Maar we houden de ogen open voor leuke bestemmingen.

Miriam Buis -

Informatie inwinnen over New Foundland en Nova Scotia. Dat wordt de bestemming van 2018 voor mij.

WILLEM -

Op de website van ‘damespraatjes’ kan ik als man ook meedoen? Graag samen naar de beurs op zoek naar het onbekende.

Gerhard -

Waar kun je nu de beste ideeën voor je volgende vakantie op doen? Op de vakantiebeurs natuurlijk…en als je dan ook nog eens met twee vrijkaarten naar binnen kunt, zou fantastisch zijn.

Nina Egli -

Lekker grasduinen in alle mogelijkheden die er zijn, fijn dat alles op 1 plaats bij elkaar is!

Ankie -

Heerlijk samen met mijn man rondstruinen op zoek naar een prachtige vakantie. Dit jaar Sri Lanka misschien, maar het kan net zo goed nog zuid Duitsland worden.

Erna Kuipers -

Na 7 jaar zorgen om zorgen voor en mezelf wegcijferen, ligt de wereld aan mijn voeten, waar ik begin ??Op de vakantiebeurs om daar mijn start te vinden in een weteld doe 800 graden gekanteld lijkt te zijn.

Sanna -

Wij willen heel graag een wandeling maken van Noorwegen naar Zweden en willen daar allerlei info over voordat we daar aan beginnen

Yolande -

Mijn moeder en ik willen graag samen naar Ijsland volgend jaar. Ik wil graag samen met haar naar de vakantiebeurs om inspiratie op te doen voor deze reis.

Susan -

Om een mooie bestemming te vinden waar ook nog eens kant-en-klaar ingerichte tenten staan. En dan ook nog redelijk te bereiken vanaf een vliegveld (met een huurauto)

Flos de Boer -

Zie soms door de bomen het bos niet dus ben wel benieuwd naar de mogelijkheden en die hoop ik op de vakantiebeurs te vinden.

Martin -

Tjsa, waarom? Voor de gezelligheid, het lekkere eten, de sfeer, de activiteiten, kennismaken met de verschillende culturen onder 1 dak, zien wat we allemaal nog op onze “to do list” kunnen zetten en natuurlijk de gezellige damespraatjes van de dames die mee gaan!

WILLEM -

Gezellig met twee oudjes de vakantiebeurs bezoeken, misschien is er nog iets bij voor ons.

Marianne Bitter -

Gezelligheid, inspiratie, lekker eten en mensen ontmoeten, de perfecte dag uit!

Nicole Plat -

De vakantiebeurs inspireert….elke 10 meter je onderdompelen in een ander land/sfeer…het verveelt geen moment

Tarita -

Omdat ik volgend jaar graag wil rondreizen in Zuid-Amerika, maar ook wil genieten van speciale mooie plekjes in Europa. Ik wil weten welke plaatsen nog niet zo bekend zijn, zodat je extra kunt genieten van de plaats, cultuur, bewoners etc.

Joanna -

Eindelijk tijd om een grote fietstocht te maken en daar informatie te kunnen vinden.

Nelly -

Heerlijk geïnspireerd raken.

Remco -

De sfeer is altijd erg goed tijdens de Vakantiebeurs. Ook zijn de hallen mooi ingericht. Ik zou meer informatie over Rome willen ophalen, daar gaan we zeker heen, en over Oeganda waar we misschien eind volgend jaar ook nog naartoe gaan.

Aly Berghuis -

Heerlijk banjeren over de beurs,de voorpret vanuit de winterkou naar heerlijk zomerse oorden!!!

Antoinet -

Een fantastische reis uitzoeken voor ons 25 jarig huwelijksfeest

Margret -

Leuk om te kijken wat de mogelijkheden zijn met een fiets/ wandelvakantie.

Dino Neutel -

Geweldig. Inspiratie opdoen voor de volgende vakanties, samen met mijn vrouw. Waar gaan wij nu weer heen…….

Nicky -

Wie weet kan ik hier iets moois vinden, ben altidj zo’n twijfelaar met kiezen en dan ben ik vaak alweer te laat voor de mooiste plekjes en accomodaties haha

jeanette -

Onze dochter gaat als au pair naar de USA. Dus gaan we haar natuurlijk bezoeken. Mooie kans om samen door de verenigde staten/canada te touren. De vakantiebeurs is dan ook geweldig om inspiratie op te doen. En we kunnen natuurlijk ook alvast ideeën op doen voor 2019, als ze weer terug is

Wim -

We zijn op zoek naar een mooie zeilvakantie of cruise in de Middellandse zee en hopen op de vakantiebeurs genoeg informatie te krijgen.

camille -

De betrouwbare informatie die wij vorig jaar kregen op de vakantiebeurs zorgde ervoor dat het thuisfront ons zonder zorgen kon laten gaan. Volgend jaar willen wij graag weer een onvergetelijke reis maken, nieuwe ervaringen opdoen en fantastische herinneringen creeren. #Fingers crossed.

Laurien -

Toen we hier 2 jaar geleden waren hebben we er heel veel aangehad voor onze rondreis door Peru en Bolivia. Nu staat er een nieuwe reis op de planning dus hebben we weer nieuwe tips nodig!

Linda -

Omdat ik heel graag een mooie reis wil maken!
Dus inspiratie op doen en wie weet wel gelijk iets moois boeken op de beurs!
En het lijkt me heerlijk om te genieten van de voorpret die er op zo’n vakantiebeurs hangt 😀

Robin -

Leuk om hier weer eens heen te gaan, zeker nu ik twijfel over een paar bestemmingen! Welke zal het komend jaar worden?!

Sophia Grootjans -

Om inspiratie op te doen.

Corrie -

Vakantiebeurs bezoeken is heerlijk om een dag te genieten van de presentatie van de vele landen.

Wilma van Dijk -

Omdat we een “probleem” hebben…… We willen graag een rondreis maken door Zuid-Afrika maar ook graag rondreizen door Noorwegen.
We hopen op de vakantiebeurs voldoende informatie te krijgen zodat we een beslissing kunnen nemen welke bestemming het wordt in 2018.

Marjanne -

Orienteren wat er is in deze wereld, welke plaatsen, landen er te bezoeken zijn. Wat je kunt doen, beleven en kunt zien. Lijkt mij zo fijn om ideeen op te doen en ze te kunnen uitvoeren. De atlas laten draaien en de vragen beantwoordt krijgen op de Vakantiebeurs. Wat wil je nog meer (buiten de vakantie zelf). Toppie.

Niki -

De vakantiebeurs is niet alleen informatief, maar ook ontzettend gezellig! Ik kijk er naar uit om er rond te struinen, informatie op te vragen over de plekken die ik maar al te graag wil bezoeken en hieruit een keuze te kunnen maken waar mijn volgende reis naartoe gaat. Daarnaast genieten van de gezellige muziek en sfeer, het lekkere eten en wellicht een dansje tussendoor. 🙂

Angelique Gijsbertse -

Zou graag een goede keuze maken en de vakantie sfeer smaken. De vakantie beurs lijkt mij daar voor ideaal. Zodat ik al mijn info en antwoorden daar haal.

Marian Agema -

Om te kijken waar we dit jaar naar toe willen, maar ook zeker voor de gezelligheid

Hannah -

We willen ons oriënteren voor reizen voor mensen met een lichamelijke beperking.
Makkelijk in- en uitstappen, geschikt voor een rollator of zoiets.

Jacqueline -

Wij zijn altijd op zoek naar een andere manier/aktiviteit van vakantie vieren, het zou leuk zijn als we hiervoor ook wat tips kunnen vinden op de vakantiebeurs

Yvonne van den Berg -

We willen een lange verre reis maken en er zijn zoveel werelddelen waar we nog niet uit kunnen kiezen

inge groenen -

Naar de Vakantiebeurs met z’n twee
neem ik graag mijn lieve moeder mee.
Zij is de liefste van de wereld en staat altijd voor mij klaar
en daarom verdient zij een verwengebaar.
Mijn moeder geniet graag van samen op reis gaan en naar de Vakantiebeurs gaan
dus dit zal haar zeker aanstaan!
Over Kameroen willen wij graag meer weten als voorbereiding op onze reis.
Wij kijken dus erg uit naar deze leuke prijs!

Hedda -

Vorig jaar zijn we door verschillende omstandigheden niet op vakantie geweest, maar ook omdat we er niet uitkwamen, waarnaar toe te gaan, iedereen wilde wat anders.
Ik hoop dat de vakantiebeurs ons op weg helpt om een leuke gezamenlijke vakantiebestemming te vinden.

Miriam Buis -

Een gezellig dagje uit waarbij ons verlekkeren aan verre bestemmingen en meedoen aan leuke winacties enz.

marijke mulder -

OM INSPIRATIE OP TE DOEN

fokje bakkernes -

we willen nieuwe vakantie ideeën voor Tsjechië opdoen

Sanne -

Ik zou heel graag de virual realiety straat mee willen maken om zo echt het gevoel te krijgen in een andere wereld. En de hippie markt lijkt me ook helemaal geweldig

Jackie -

Wij hebben volgend jaar nog geen idee waar we naar toe zullen gaan.
Vietnam of toch iets dichterbij .
Gewoon inspiratie opdoen lijkt ons heerlijk . En dan gelijk mensen spreken die ons informatie kunnen geven

Linda -

Wij gaan bijna elke jaar, want het is er zo gezellig!

Marianne -

Super leuk, inspiratie op doen en misschien zelfs al wel een leuke trip boeken.

pepermans anny -

Mijn man wil ik wel eens verrassen met deze leuke beurs
D

neeltje van der stap -

om heerlijk ideetjes op te doen, en dan komen we vaak heel ergens anders op uit, dan we in onze gedachten hadden, heerlijk !

Marja -

Ik ben er enkele jaren terug ook geweest en het is heerlijk struinen tussen mooi versierde stands waar je mooie ideeën op doet maar ook mooie herinneringen ophaald van vorige reizen. Heerlijke dag gehad!

P. -

Precies wat het thema van dit jaar is: ‘voorpret’! Het denken over/ kiezen van een bestemming en de voorpret er naar toe is voor mij de helft van m’n vakantieplezier 🙂

Geralda -

Wij willen graag een droomreis maken richting Amerika. Op de vakantie beurs kunnen we vast wel goeie ideeën opdoen

j v klaveren -

om vast weer in de vakantie stemming te komen

Betty -

Nieuwe vakantieplekken ontdekken, genieten, kennis opdoen, cultuur snuiven. En vooral nieuwe steden ontdekken om te bezoeken.

lottie -

Om het gevoel te krijgen dat je eigenlijk al op vakantie bent 😉

Nancy van Heck -

Het lijkt mij leuk om eens wat van de wereld te ontdekken zodat ik eens wat meer kan zien dan alleen maar Duitsland en België.

centine blaakman -

Ik heb alle Center Parcs in de Benelux wel gezien, kinderen zijn groter, tijd om de verdere wereld te gaan ontdekken en ik kan nog wel wat inspiratie hierin gebruiken!

Matanga -

Om inspiratie voor onze volgende vakantie op te doen!

Cindy -

Ik wil graag de kaarten winnen zodat we kunnen kijken naar een passende en vooral leuke vakantie voor ons en onze 10 jarige dochter.

chris de haas -

ik ga meestal naar de vakantiebeurs om bevestiging te krijgen van wat ik heb bedacht.. land/ streek.. en dus extra info te verkrijgen

Es -

Ik wil graag naar de vakantiebeurs om zo’n mooie bestemming te vinden waardoor ik mezelf over mijn vliegangst heen kan zetten. Mijn man en dochtertje willen zo graag vliegen maar ik durf echt niet. Ik hoop dat ik op de vakantiebeurs zo’n mooi land of plaats zie waar ik gelijk verliefd op word. Misschien dat ik dan mijn adem inhoud en met mijn ogen dicht een vliegtuig in durf.

Nelly -

Ik ga om inspiratie op te doen.

Marja -

Ik wil graag een keer een bijzondere vakantiebestemming. De plek om inspiratie op te doen

Hedda Koning -

Afgelopen jaar zijn we niet op vakantie geweest, hopelijk volgend jaar wel en leuk om hiervoor inspiratie op te doen op de vakantiebeurs

marijke mulder -

HEERLIJK WEER IN VAKANTIESTEMMING KOMEN VOOR DE ZOMER.

marijke mulder -

HEERLIJK WEER IN VAKANTIE SFEEREN KOMEN

Jacoba -

Ik wil samen met mijn vriend op een cruise en hoop op de vakantiebeurs hem over te halen als we op het cruiseplein zijn…….

indy -

om een mooie reis te zoeken
en wie weet meteen daar ook boeken

Maris -

Ik zou graag naar de vakantiebeurs willen omdat daar de mensen staan met ervaring die je dan persoonlijk kan spreken en je kunnen informeren welke plekken te bezoeken zodat je een mooie reis kan uitstippelen. Wij houden niet van de bekende plekken maar gaan liever voor ook de wat onbekendere gebieden en op de vakantie beurs is daar veel over te vinden.

Roos -

We weten wel wanneer, maar nog niet waar naar toe volgend jaar

Simone Beerlage -

Mijn reden om de vakantiebeurs te bezoeken is omdat ik lekker op vakantie wil. Ja he, simpel.. dat wil iedereen. Maar misschien wil ik het net ietsjes meer.. kan dat ook? Ik ben afgelopen zomer afgestudeerd als verpleegkundige en ik ben nu werkzaam in het ziekenhuis en tot op de dag van vandaag geniet ik hier zo ontzettend van. Maar wat betekend dat ook? Volwassen-geld. Niet dat ik niet keihard werkte bij de Albert Heijn tijdens mijn studie maar een fulltime job in de zorg levert nu net ietsjes meer op 😉 En om die reden staan alle vakantie plannen open.. ALLES is mogelijk. Mijn vakantie partner in crime aankomende zomer? Mijn vriend. Zijn we al eerder op vakantie geweest? In de afgelopen 5 jaar 1 keertje.. hup met een tent in de auto en rijden naar Frankrijk. Waar we uitkwamen interesseerde ons niet. We hadden elkaar. Nu hebben we elkaar nog steeds maar willen een voorbedachte, weloverwogen vakantie boeken. En het antwoord daarop hoop ik te vinden op de vakantiebeurs!

Aafke vd Heuvel -

Omdat ik nog nooit op de vakantiebeurs geweest ben en me dit erg leuk lijkt om nieuwe ideetjes op te doen 🙂

Tiny Hurkens -

Inspiratie op te doen voor een nieuwe vakantie plek
We gaan al tig jaren op vakantie toch zijn er nog heel veel mooie plekken in Europa waar we nog nooit geweest zijn daar wil ik wel iets over horen

Natascha -

Een rondreis door Zuid Italië….of toch Amerika…of Cuba…Óf toch het verre Oosten.
Zie hier mijn probleem.
Vakantiebeurs dus hard nodig.

anne van den uithoorn -

Lijkt me super leuk om inspiratie voor de vakantie op te doen

Nina Mol -

Om te kijken wat er zoal is!

Diana Vos - van der Leer -

We zijn een samengesteld gezin met vier lieve drukke pubermeiden. Ieder jaar proberen we samen een weekje weg te gaan voor quality-time samen. Deze vakantiebeurs willen we ontdekken welke richting ons deze keer het meest zal aantrekken. ……

Nancy van Egmond -

Mijn dochter en ik willen graag naar Schotland maar we weten nog niet wat alle mogelijkheden zijn…

Sandra Francke -

Na een bloedheet Italie dit jaar waardoor we 2 dagen eerder naar huis zijn teruggekeerd weten we echt niet waar we met de auto naar toe moeten met 2 tieners ( 13 en 15) die alleen maar zwembadglijbanen en gratis wifi op hun verlanglijstje hebben staan? Samengevat; HELP !!

Tamara -

Heerlijk vakantie inspiratie opdoen!

Annemarieke Bos -

Wij weten het nooit. Op het laatste moment lang bezig om iets leuks te boeken. Wie weet hoe wij de vakantiebeurs gaan ervaren en dan iets om langer naar uit te kijken en relax op vakantie. Dit voelt beter.

Lyn -

Ik vind het superleuk om hier met een vriendin naartoe te gaan, echt een leuk dagje uit!

Daan -

Ik zou graag mijn komende vakantie naar Zuid-Amerika op vakantie gaan. Welk land precies wil ik gaan uitzoeken op de vakantie beurs

Anneliese de Waal -

Ik doe graag mee voor de vakantiebeurs, ik zou graag inspiratie op willen doen op de vakantiebeurs voor de zomervakantie in 2018…Groetjes Anneliese

Mounira -

Struinen tussen alle stands, bestemmingen zien waar ik nog nooit van gehoord heb!
Leuk! Wij willen dit jaar eens echt het roer omgooien, echt eens wat beleven, buiten de geeikte paden. ★Kamperen in de Yellowstone★, ★Architectuur bekijken in Jordanië★, ★ Thee-tour in Japan★, het kan allemaal niet gek genoeg.
We laten ons graag verrassen en staan overal voor open•
Dus jaaaa, heel graag ♥

An -

Hè hè kids zijn eindelijk groot genoeg om samen met ons eens echt de globetrotter uit te hangen! Even geen Disneyland of de Ardennen, nee! Bali, Kuala Lumpur, Trans-Siberie Express, Sydney, New Zealand noem maar op! Als het maar ver is dit keer.
Heerlijk inspiratie op doen, en dan echt genieten, wat de bestemming ook zal zijn…..
Let the voorpret begin 😉

maris -

wil graag wat andere landen ontdekken dan de standaard vakantiebestemmingen. Wie weet vindt ik daar nog iets leuks

larissa krijgh -

ik wil heel graag naar thailand op vakantie en zou graag op de beurs een geschikte reis willen vinden die aan mijn wensen kan voldoen

Conny -

Ik zou graag kaartjes willen winnen, Jaarlijks reizen we binnen europa maar volgend jaar willen we eens buiten europa gaan dus moeten we veel ideeën opdoen en waar kan je dat beter dan op de vakantiebeurs!!

Marijke -

Om nieuwe bestemmingen te ontdekken! En om te zien wat de verschillende reisorganisaties te bieden hebben! Van de vakantiebeurs kom ik vanzelf al in de vakantiestemming!

l tromp -

om inspiratie voor een leuke tweeling vakantie!

Anita te Gussinklo -

Voor een gezellig dagje uit en natuurlijk veel reis inspiratie op te doen.

Jan -

Lekker samen met mijn partner er even lekker tussenuit naar een van de sfeervolste beurzen van Nederland om daarna voldaan met fantastische vakantie ideeën weer thuis te komen.

Jolanda van Doorn -

Zo graag naar de vakantiebeurs…iedeen opdoen voor mooie reizen die ik waarschijnlijk nooit kan maken na een ongeluk. En kijken welke gave mogelijkheden er nog wel voor ons zijn.

Marian Agema -

Wij hebben ideeën maar die zijn niet concreet, op de vakantie beurs hopen we deze duidelijk te krijgen en zo de vakantie te boeken

Mendy -

Mijn reden om naar de vakantiebeurs te gaan is dat ik door verbouwing laatste 3 jaar niet meer op vakantie ben geweest. Nu het huis klaar is willen we lekker weer gaan reizen. Graag doe ik dan ideeen op bij de vakantiebeurs.

Adriana de Ruiter -

Na jaren van couchsurfen, huizenruil en kamperen, willen wij nu we een gezin zijn met twee pleegkinderen, toe aan een heel nieuwe manier van vakantievieren… Maar hoe beslis je hoe je dan op vakantie gaat? Het lijkt me superfijn om met de kids inspiratie op te doen. Waar heb je speciale kinderprogrammas en wat houden die dan in? Vinden we een nieuwe manier? Of komen we toch weer uit op kamperen of een ander ons bekende manier van vakantie vieren! 😀

jacqueline de Waal -

Super leuke ideeën op doen!

Yvonne -

Dit jaar was niet leuk: 1 week in de bloedhitte aan de kust en 4 dagen in een stad met alleen maar regen, zodat we 2 dagen op de hotelkamer lezend hebben doorgebracht. Misschien nieuwe idee:en opdoen??

Antonia -

Vakantie voorpret begint bij de Vakantiebeurs, dus laat de pret maar beginnen 😉

Ada Borst -

wil graag inspiratie op doen tijdens de beurs en net zoals vorig jaar een reisje boeken.

Esther -

Om mijn ideale vakantie te zoeken en te boeken. Aangezien hier vele aanbieders zijn kunnen zit er gegarandeerd één tegen die voor mij de perfecte rondreis samenstellen.

Gé Geurtsen -

Ik twijfel tussen 3 landen voor mijn komende vakantie en hoop op de Vakantiebeurs de knoop te kunnen doorhakken!

eric meyers -

Ik wil meer weten over wat allemaal mogelijk is qua vakantie ! En het lijkt me een leuke uitstap 😉

marijke boulet -

Om inspiratie op te doen en lijkt me ook gezellig om zo eens naar een vakantiebeurs te gaan. Ik ben nog nooit naar een vakantiebeurs geweest dus…

Sascha -

Om eens inspiratie op te doen wat er allemaal mogelijk is. Anders staan we dit jaar weer op de camping in Zuid-Frankrijk.

Carla van Halteren -

Ieder jaar ga ik samen met mijn nicht, en reisgenootje, naar de Vakantiebeurs. En het is iedere keer weer genieten. Inspiratie opdoen, kijken, wegdromen en lekker bijkletsen onder het genot van een landelijke lekkernij. Daarom hoop ik op vrijkaartjes, wordt het nog leuker!

Stephanie -

Mijn vriend en ik gaan in mei/juni 2018 naar Bali en we willen inspiratie opdoen op de beurs! We moeten nog tickets kopen, hotels zoeken en een planning maken qua uitstapjes/excursies, ik weet zeker dat we die antwoorden op de beurs kunnen vinden ^^

Inge -

Ik zou heel graag naar de vakantiebeurs willen gaan om volop inspiratie op te doen voor een prachtige reis volgend jaar. En omdat we er nog niet uit zijn waar we naartoe willen gaan, lijkt het me superleuk om ideeën op te doen op de vakantiebeurs!

Marij -

Ik ga in mei 2018 op vakantie naar Roemenië. Daar is niet zo veel over te vinden dus ik hoop dat ik op de vakantiebeurs wat informatie kan scoren.

Nancy -

Wij zijn op zoek naar een reis waarin we we als gezin dingen ontdekken die we niet eerder hebben gezien. We willen onze reis ideeen van alle 4 de gezinsleden bij elkaar gaan brengen. 2volwassenen en Bridgert 11jr. en Mitchell 7 jr.

Anita -

Er zijn veel mooie plekken op de wereld waar ik geen weet van heb en ik zou daar heel graag meer over willen weten en een mooie vakantie plannen!

Reageer ook