fb
Damespraatjes Damespraatjes

De winnaars van Dansen op de Piazza Navona zijn bekend

Hele goede herinneringen heb ik aan Rome. Zeker aan het jaar 2018 toen ik er op de fiets naar toe ging en na 17 dagen bikkelen bij het Colloseum aankwam. De week die erop volgde gebruikte ik om uit te rusten, te zwemmen, eindeloos veel terrasjes te bezoeken en Rome per fiets te ontdekken. Ik moest er flink aan terug denken toen ik het boek Dansen op de Piazza Navona van Kate Eberlen in handen kreeg. We mogen van dit boek trouwens maar liefst 5 exemplaren weggeven. Lees onderaan dit artikel of je een van de exemplaren hebt gewonnen.

Dansen op Piazza Navona

De Engelse Letty brengt de zomer door in Rome om Italiaans te leren. Ook Alf is een vreemdeling in Rome en lanterfant door zijn dag. In de lawaaierige en bruisende stad ontmoeten de twee elkaar en kunnen ze hun ogen niet van elkaar afhouden. Ze vallen als een blok voor elkaar, komen uit heel verschillende werelden, maar delen wel een gemeenschappelijke liefde: dans.

Alles verandert als ze samen walsen door de straten van Rome. Maar dat ene gelukzalige moment kan het verleden niet veranderen. Alf en Letty hebben nog steeds hun geheimen. Van wie of wat lopen ze weg? Naarmate hun relatie dieper wordt, wordt het steeds moeilijker om de waarheid te vertellen.

De liefde voor Rome spat van Dansen op de Piazza Navona af. Heerlijk om door de ogen van Kate Eberlen mijn periode in Rome aan de hand van dit meeslepende liefdesverhaal, te herbeleven. Dat en de enorme hoeveelheid romantiek, maakten dat ik het boek in een ruk uit wilde lezen en kan het jullie zeker aanraden.

Kate Eberlen

Kate Eberlen groeide op in een kleine plaats buiten Londen. Toen ze op haar achttiende bij een familie in Florence werkte, werd ze verliefd op Italië. Na de universiteit en verscheidene banen in retail en kunst, verhuisde Kate met haar man naar Sicilië, waar ze nu Engels doceert. Kate Eberlen veroverde de wereld met Miss You, waarvan de rechten in meer dan 22 landen werden verkocht.

Winactie. Doe je mee?

We mogen 5 exemplaren weggeven van Dansen op de Piazza Navona. Dit zijn de winnaars van het boek:

  • Grete Karina
  • Winie
  • Fenna
  • Charlotte
  • Manuela

Van harte gefeliciteerd. We nemen contact op de met winnaressen voor de adresgegevens. Heb je nu niets gewonnen? Kijk dan bij onze andere winacties, misschien staat er een leuke voor je tussen :-).

Wil je Dansen op de Piazza Navona bestellen? Kijk dan hier: Bestellen Dansen op de Piazza Navona

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

101 reacties

Marianne V/D M -

Venetië. Geweldige tijd gehad met het gezin.

Larissa -

Wat een heerlijk verhaal! Om bij weg te dromen… Ik heb warme gevoelens bij Seoul. De cultuur spreekt mij enorm aan en twee jaar geleden heb ik mogen reizen naar dit land, na lang sparen. Mijn zus en ik hebben zelfs de taal proberen te leren, wat nog best haalbaar is. We kunnen aan de hand van het Koreaanse schrift de uitspraken hardop voorlezen… wat het betekent, is dan nog een tweede XD. Ik zou met dit boek direct op de bank duiken. Italië heeft zijn eigen charme en zal dit altijd houden.

Martina -

Dresden

Heleen van der Velde -

Ik mocht met een groep jonge studenten een week mee naar Rome. Wat heb ik genoten. Van Rome zelf, van de geschiedenislessen die via deze studenten kreeg, van de sfeer. Lijkt me heerlijk om via dit boek weer van Rome te kunnen genieten!

Grete Karina -

Ik heb geweldige herinneringen aan ROME waar ik samen met mijn dochter heen ging toen ze haar diploma had gehaald. We waren er een hele week en daardoor konden we rustig aandoen en echt genieten van wat er op ons pad kwam. Geen gestress, gewoon ook in parkjes zitten, ijsjes eten en heerlijk eten zonder enige haast. ZO FIJN !

Debby -

Ik probeer elk jaar een stedentrip te doen, maar dat lukt zeker niet altijd. Maar Stockholm is wel mijn favoriet. Vorig jaar samen met mijn partner/vriendin geweest. Het is zo’n heerlijk relaxe en schone stad. De mensen zijn er vriendelijk en je kan er heerlijk romantisch wegdwalen in de mooie straatjes. Zou er graag nog eens terug gaan, maar er zijn nog zoveel steden waar ik nog graag naartoe zou willen.

Patricia -

Londen!!!
Ik kan niet wachten op het moment dat we weer kunnen genieten van deze heerlijke stad. Lekker slenteren door de schitterende parken of gewoon op een terrasje in Covent Garden naar één van de vele artiesten kijken.

Nadientje -

Trier heeft op mij een geweldige indruk gemaakt – de Porta Nigra, het amfitheater… voelde me even ver terug in de tijd gecatapulteerd

Dina Neutel -

Aan Lloret de Mar, hier heb ik mijn man ontmoet, zoveel jaren geleden.

Winie -

Mijn mooiste vakantieherinnering is uit 2012 naar Florence, met mijn mams. Zij was mijn vakantiemaatje en dit was een van onze laatste vakanties. Ik had toen 6 dagen geboekt, omdat we elke dag een klein stukje verder wilden lopen, uiteindelijk richting de Ponte Vecchio. Ze had door ziekte namelijk een flinke jas uitgedaan. Meteen na aankomst in het hotel keek ze mij verwachtingsvol aan en vroeg me te gaan wandelen. Tot onze verbazing hebben we die middag helemaal tot aan de Ponte gelopen… Ze had door die trip een enorme energieboost gekregen, we hebben die dagen volop genoten van Florence. Onvergetelijk voor mj!

Ingrid van Bockel -

Mijn mooiste herinneringen heb ik aan Rome waar ik was met mijn nu inmiddels man. Ik weet nog dat we bij het Piazzo del Popollo stonden en dat er ene saxofonist op het plein speelde. Het was echt een magische avond toen

marij brand -

V E N E T I E … daar ben ik 10 jaar geleden ten huwelijk gevraagd midden op het plein. Dat was op 1 december toen waren we ook 10 jaar samen. Het was zoooo romantisch

Volgend jaar vieren we ons 10 jarig huwelijk.

Shiv Chin -

Aan Albufeira ….

Iris -

Venetië, zoooooo mooi!!

Ilse -

Berlijn, waar ik een halfjaar heb gewoond voor stage.

Judith Winters -

Napels! Prachtstad, met een hoop geschiedenis en beruchte inwoners. Ligt prachtig aan zee.
We zijn er geweest terwijl ik al behoorlijk zwanger was, dus we hebben een rustig tempo aangehouden, perfect om een stad te leren kennen!

Fenna -

Avignon! Op mijn 11e verjaardag gingen we op vakantie naar de Provence, de plak waar mijn ouders ooit hun allereerste vakantie samen doorbrachten. Ze namen me mee naar het straattheaterfestival in Avignon, ik viel als een blok voor de stad. Toen ik 14 jaar werd en we weer op vakantie waren in Zuid-Frankrijk vroegen mijn ouders me wat ik op mijn verjaardag wilde doen riep ik meteen: “naar Avignon!”. Het zou me niets verbazen als ik er ooit in mijn leven naartoe verhuis 😉

Kelly -

Venetië! Met Carnaval in een gigantische baljurk en masker op slenteren door de smalle straten en over de bruggen richting 1 van de grote Carnaval feesten. Mysterie, spanning, sensatie en vrijheid! Wat was dat een geweldige ervaring

Natasja -

Ik heb hele mooie herinneringen aan Toledo, een mooi oud stadje ten zuiden van Madrid, waar ik met mijn vriend naartoe ging voor de bruiloft van een vriend. Op de allereerste avond werd ik zelf ten huwelijk gevraagd! Een magisch moment om nooit te vergeten.

Marlies V -

Ik heb goede herinneringen aan Londen. Voor ’t eerst mijn Engels mogen uitproberen en mogen constateren dat men mij verstond…. de architectuur, de parken….
Ik wil nog (wel eens) terug….

Nicky -

Rome is zeer indrukwekkend

Charlotte -

Amsterdam! Prachtige gebouwen, steegjes, fijne terassjes. Maar vooral zo leuk omdat mijn familie er vandaan komt en ik altijd met die bekende plekjes, zulke fijne herinneringen kan verbinden. De chocolade winkel waar mijn ouders een keer op date heen gingen. De bakkerij met het heerlijkste brood van het jaar => luilakbollen. De fietsenmaker die bevriend was met mijn opa. Het kleine huisje waar mijn moeder geboren is…. Het park waar ik eens met mijn ouders gepicknickt heb. Geweldig om door Amsterdam te lopen en me weer zo close te voelen met mijn familie.

Willem de Wal -

Ik heb goede herinneringen aan Bolzano, de uitvalsbasis voor mij van vele fietsvakanties met Cycletours.

Karin -

Igea Marina…..verliefd op die ene Italiaan….hij ook op mij…dacht ik…..totdat duidelijk werd dat ik er meer achter zocht als hij. Toch denk ik er nog steeds met weemoed aan terug. Als ik mijn ogen sluit….voel ik het weer…..

Ingrid Holkenborg -

Berlijn 👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽

esther myer -

bologna italie, de prachtige rode stad

Sieuw -

Mijn favoriete stad is Dubrovnik. Daar heb ik nog steeds heel mooie herinneringen aan van alweer dertig jaar geleden. We zouden er weer heen in oktober, maar dat gaat helaas niet door vanwege …

anja -

ik heb heel veel gereisd dus veel mooie steden gezien maar Rusland en het Rode Plein heeft mijn hard gestolen

Marja -

Praag. Mij eerste buitenlandervaring en gelijk verliefd geworden op deze stad

Albertina Van Diepen -

Antalya turkije…hier hebben wij onze 1e buitenlands vakantie gevierd en ieder jaar komen wij hier weer terug

Lottie -

Aan Sevilla (Spanje), waar ik mijn huidige vriend heb ontmoet!!!

Elsbeth Johanne -

Aan Berlijn, voelt inmiddels echt als een tweede thuis!

Marian B -

Florence, gewoon een prachtige stad met veel kunst! Echt genieten.

Xaviera Jamie -

Tijdens mijn studie heb ik in Tokyo Een half jaar doorgebracht! Een geheel andere wereld met de daarbij horende gewoontes en rituelen! Kleine woningen, disciplines, lange werkdagen etc. Het land Japan Zal altijd een plek in mijn hart houden omdat ik daar mezelf heb leren kennen en mijn grenzen heb ik kunnen afbakenen! Rome staat. Og op mijn reisbestemmingslijstje en ik verheug me dit boek te mogen gaan lezen en loot graag mee!

Danielle -

Aan de stad Rome. Jaren geleden geweest met mijn geschiedenis leraar. De verhalen achter de kunst en historie was geweldig!

Anneliese de Waal -

Aan Istanbul, een prachtige stad, waar je een oud en nieuw gedeelte heb, het oude gedeelte is prachtig, je kijk je ogen uit.

Annelies -

Oxford. Indrukwekkend, je voelt de geschiedenis…en je bent jaloers op de mensen die daar mogen studeren.

Saskia Munneke -

Door de authenticiteit en de sfeer ben ik verliefd geworden op het Griekse Pythagorion. Vanaf de boulevard heb je een schitterend uitzicht op de boten die in de gezellige haven liggen en rond deze stad zijn niet alleen bezienswaardigheden te vinden ook de smalle straatjes zijn heerlijk om door heen te wandelen.

Nency -

Sneek. Heerlijke weken daar doorgebracht.

Jasmijn Kot -

Ik zie ineens dat ik niet mijn naam, maar de stad had ingevuld.. 🙈 de nachtvoedingen voor onze kleine man gaan zijn tol eisen 😉 maar hierbij dus opnieuw mijn reactie..

ELLMAU, OOSTENRIJK
We (toen vriend van 24 en zelf was ik 20) waren nog maar 2 maanden samen, toen mijn moeder en ik een week op wintersport gingen. Als verrassing was hij langsgekomen, mijn moeder wist ook van niks. Toen voelde het al super goed!
Inmiddels bijna 6 jaar verder en in de tussentijd ben ik ten huwelijk gevraagd in Ellmau en zijn we ook al getrouwd 😍

Nina Mol -

Wenen……………daar de meest mooie man ontmoet!!

Eden -

Parijs, omdat het de eerste stad buiten Nederland is waar ik ooit ben geweest

Jan -

Ik heb veel herinneringen aan het prachtige Yogyakarta .

Jose de Groot -

Dat is Berlijn

gea jager -

leuk naar een dag voor de klas staan even thuis weg kruipen in een leuk boek dus ik doe erg graag mee

Imke -

erg leuk een leuk boek om te lezen nu buiten het herfstweer weer aan breekt

Jacqueline -

Toch echt wel Londen. Gewoon omdat we hier vroeger als jong volwassenen naar toe gingen met de boot van Hoek van Holland naar Harwich en dan gewoon in de discotheek sliepen en onze overnachtingen in Londen in een jeugdherberg was. Vooral dat was geweldig! Mensen uit alle werelddelen, lachen met een meid op onze kamer uit Australië en in de keuken bijkletsen met de jongen van de boot uit Nieuw-Zeeland. Geweldige ervaring!

Debby Koeman -

Praag, de eerste vakantie met mijn man. Alweer 14 jaar geleden. We hebben genoten van elkaar en van de stad!

maria -

Moeilijk … heb aan vele steden mooie herinneringen , maar Valetta is me het dierbaarst omdat dat de laatste stad was die ik met mijn man bezocht heb voordat hij stierf …

Grietje -

Mijn mooiste herinnering aan een stad is wel Helsinki. Mijn oudste zoon studeerde daar en voor mij de eerste keer in een vliegtuig. Eigenlijk voor alles was dit bezoek een eerste keer om te doen. Zelfs de beslissing om daar heen te gaan was voor het eerst stap om voor mijzelf op te komen. Daar een geweldige tijd met hem mee gemaakt en dus één om nooit weer te vergeten.

Sonja van den Beemd -

parijs. meest geweldige en romantische stad ooit

AnnaB -

ik heb prachtige herinneringen aan Odense, fijn om er te wandelen en het is rijk aan musea

neeltje -

Londen, daar gaan we nog steeds graag naar toe ( alleen nu eventjes niet….)

Anita te Gussinklo -

Aan Londen, daar woonde mijn (pen) vriendje.

Sophie h -

Een van de eerste herinneringen die ik heb is aan Venetië. Hoe ik daar met mijn ouders over de bruggetjes liep, schrok van een zwerver die daar onder lag en vooral hoe bijzonder en leuk ik het als klein meisje vond om de duiven op het San Marcoplein te voeren.

Maria -

Paris. Herinneringen ophalen en nieuwe maken.

Will -

Ik heb een onvergetelijke herinnering aan Venetië.
Mijn eerste vakantie samen met mijn kersverse man.
In mei 1968 getrouwd en in augustus voor het eerst naar Italië geweest.
Het was de mooiste vakantie, die ik ooit beleefd heb.
Voor het eerst naar het buitenland met ons tentje.

Ingrid lemmens -

Eigenlijk vooral aan mijn eigen stad Maastricht. Ik ben gek van frankrijk en ons eigen Maastricht voelt ook frans. Zoveel fijne herinneringen hier dat ik gewoon mijn eigen stad kies als favoriet hihi

Heleen Haarsma -

Madrid! Hier ben ik zowel ten huwelijk gevraagd als zwanger geworden van mijn lieve, jongste dochter! Plus, de stad Madrid is ook één van de mooiste die ik ooit heb gezien! Leuke mensen, lekker eten en een heerlijke temperatuur!

Eliatha Buurmans -

Oud Beijerland, hier ben ik voor het eerst uit eten geweest met mijn partner. Inmiddels wonen we al ruim 2 1/2 jaar gelukkig samen in Dieren ( GLD ).

L tromp -

Venetië hier ben ik heel romantisch in een gondel te huwelijk gevraagd en 2 jaar later zijn hier onze 2 kindjes verwekt(😀)

Marjan -

Ik heb hele goede herinneringen aan Edinburgh, prachtige stad, waar ik regelmatig kom met mijn Schotse vrienden die ik al meer dan 30 jaar ken van een vakantie in Joegoslavië. Hoe bijzonder

Grietje -

Porlock, een pitoresk dorpje in Engeland

sanne -

De stad Lviv in Oekraïne ik had helemaal geen verwachtingen van deze stad. Maar het was net Praag zonder de massa toeristen geweldig voor een vakantie met mijn vriend. Die ik toen net kon.

Nathalie -

Rome! Als 16 jarige met school een week lang struinen door deze stad. Genieten van heerlijke pasta’s, pizza’s, ijsjes en de mooiste plekjes. Uiteraard alle bekende trekpleisters bezocht (waaronder Piazza Navona met zn heerlijke sfeer), maar ook de minder bekende delen van die stad verkend (die minstens net zo mooi zijn). Inmiddels nog 2x terug geweest, want van Rome krijg ik nooit genoeg

Silvia van Elzelingen -

ik heb prachtige herinneringen aan de stad Groningen. Ik ben er geboren en getogen en na mijn huwelijk naar Brabant afgezakt. Nog steeds heb ik heimwee naar Groningen uit mijn jeugd. Heerlijk met moeder winkelen…met vriendinnen op stap…de schoolfeestjes. Ja Groningen is voor mij de stad. Heerlijk om te vertoeven, dus zo af en toe ga ik toch even terug om dat sfeertje te proeven.

Johanna -

Dalfsen, want hier hebt ik de liefde van mijn leven ontmoet

Jolanda -

Lissabon, ooit met een zeilboot vanaf de Atlantische oceaan binnengevaren, paar onvergetelijke dagen doorgebracht. Prachtige stad,
heerlijke koffie.

José Smeets -

Mooie herinneringen heb ik aan Londen. Hier heb ik de vader van mijn kinderen leren kennen en ben ik door hem ten huwelijk gevraagd.

Gé Geurtsen -

Grappig dat mensen vaak een buitenlandse stad kiezen, ik kies Rotterdam. Zou niet zonder die stad willen leven.

Connie Flipse -

Londen , eerst op schoolreis . Veel later een onvergetelijk weekend met man en kinderen toen twee van onze kinderen hun middelbare school diploma gehaald hadden .

Bep H -

Praag, een geweldig mooie stad

Chilly -

Rome! Onze laatste stedentrip als gezin….was vet

Pascale -

Antwerpen met met liefde.

Yvon -

Parijs, het eerste nachtje samen met mijn (nu inmiddels) man.

Jacqueline de Waal -

Venetie het mooie eiland met de prachtige cultuur en de maskers

Ine Josten -

Aan Barcelona. Ik ben er eens geweest met mijn ex. Vooral de Sagrada Familia vond ik indrukwekkend. En je kunt overal gemakkelijk komen met de metro

Manuela -

Santa Maria in Californië. Ik heb er 6 maanden stage gelopen tijdens mijn studie bosbouw bij de mannen en vrouwen van de “tree crew”. Ik was net 20, inmiddels bijna 30 jaar geleden en als ik eraan terug denk krijg ik nog altijd dat gelukkige gevoel. Wat een geweldige tijd was dat!

Ellmau (Oostenrijk) -

We (toen vriend van 24 en zelf was ik 20) waren nog maar 2 maanden samen, toen mijn moeder en ik een week op wintersport gingen. Als verrassing was hij langsgekomen, mijn moeder wist ook van niks. Toen voelde het al super goed!
Inmiddels bijna 6 jaar verder en in de tussentijd ben ik ten huwelijk gevraagd in Ellmau en zijn we ook al getrouwd 😍

Shirley -

Venetië met mijn liefde.

Bets -

Ik heb hele mooie en fijne herinneringen aan Londen waar we 5 mooie gezellige dagen door brachten met school. Het is al vele jaren geleden en voor het eerst in het buitenland zijn als meisje van 15 jaar en het waren 5 geweldige fijne dagen om nooit te vergeten!!

Iris -

San Francisco, als ik er nu op terug kijk de meest onbezorgde tijd van mijn leven. Wat heb ik ervan genoten!

Sandra -

Venetië! In de zomer van 1989 gingen mijn man en ik (toen vriendje en vriendinnetje) op vakantie in Joegoslavië. De sfeer was daar nogal grimmig (was net voor de burgeroorlog) en we hadden excursie geboekt om met de draagvleugelboot naar Venetië te varen. Echt 6 ribben uit ons lijf, zoooo duur, maar zo de moeite waard. In Venetië hing eindelijk die luchtige vakantiesfeer waar wij zo op hoopten! We hebben deze prachtige stad in ons hart gesloten en 2 jaar terug nogmaals bezocht met onze 3 pubers 🙂

miranda -

nu we dit jaar niet geweest zjn wil ik er dolgraag over lezen

Jeannie -

Sluis, het pittoreske stadje in Zeeuws-Vlaanderen, sinds zeven jaar onze zomerresidentie, we genieten er altijd!

Halina Welboren-van Mullem -

Mooie herinneringen aan Meppel waar mijn jeugdvriendin woont. Als Tieners hebben wij daar veel “avonturen” beleefd. De eerste afspraakjes, de eerste vriendjes en heel spannend, de eerste kus. Ik woon in Den Helder en zij nog steeds in Meppel. Als we bijelkaar zijn halen we regelmatig onze belevenissen van toen op en genieten er nog steeds van.

Monica -

New York. Diverse keren geweest. Voor en na “nine eleven” – indrukwekkende stad, waar het echt nooit saai is. En ze hebben er eettentjes met allerlei lekkernijen. Want eten dat kunnen die Amerikanen.

Wilma van 't Hof -

Blanes.
De plek waar mijn man (in die tijd nog vriend) en ik onze eerste vakantie samen vierden. Genoten van ons verblijf in een schitterend hotel. Kamer met zeezicht. Goed eten. Schitterende strandwandelingen en af en toe een lui dagje op het strand. En de vele uitjes. Botanische tuin, boottochtje.
Maar wat me ook is bijgebleven en wat minder prettig was: hotel kreeg een telefoontje dat er een bom was geplaatst. Dus iedereen moest vlug het hotel uit. In die tijd was de ETA heel actief. Na uren zoeken/uitkammen van hotel en omgeving niks gevonden. Loos alarm. Mochten terug naar onze kamer. Maar schrik zat er wel in. Bij elk hard geluid schrok ik me te pletter. Een vakantie om nooit meer te vergeten.

Kim -

Londen, elke keer als ik in Londen loop dan voelt het als thuiskomen.

Ka8leen -

Firenze, anno 1994. Iets met een prachtige stad, vriendschap en heel veel zon😍

Martine -

Rovinj, Kroatië. Vijftien jaar geleden ging ik op kampeer vakantie naar deze Kroatische stad, het was een geweldig week waarin ik m’n huidige partner leerde kennen. Wat warren we toch broekies. Inmiddels hebben veel plekken over de hele wereld een speciaal plekje in ons hart, toch staat deze met stip bovenaan!

Nelly -

Genoten in Maastricht met het hele gezin.

Anna Wienen -

Aan Luxemburg stad, wat een prachtige mooie stad, met geweldige gebouwen en geschiedenis

Ellen -

Holguin in Cuba!!! De tijd heeft hier echt stil gestaan, je moet er echt geweest zijn om t gevoel te kunnen beleven! Alsof je in n andere wereld bent, prachtige vakantie gehad met mijn (ondertussen) ex!

Janine -

Rome! Samen met mijn beste vriendin, jaren terug, een lang weekend geweest. Met een nederlandse gids door Rome gefietst, de beroemde monumenten gezien, wijn gedronken in een park. En de lekkerste pizza en pasta gegeten, en wijn gedronken. Ik zou er graag nog eens terug gaan.

Linda -

Perugia, de hoofdstad van Umbrie in Italie, een historisch centrum, omringd door stadsmuren waar we heerlijk op een plein gesnoept hebben van de lokale chocolade bonbons; Baci Perugina, bij elke bonbons zit een prachtige liefdesspreuk!

Tanja -

Venetie! De eerste vakantie van mijn man (toen nog vriend) en mij was een rondreis Toscane met een paar dagen Oostenrijk en Venetië. Ik was er al eerder geweest, mijn man nog niet. Maar ook hij werd (gelukkig) gelijk verliefd op deze prachtige stad. Niets zo fijn om door de straatjes te slenteren, niet wetende waar je uitkomt. Het liefste weg van de toeristenmassa en je gewoon laten meevoeren door de straatjes, grachten en smalle doorgangen. 2 jaar later gingen we trouwen en konden we niet lang op huwelijksreis. Dus daar stonden we weer, in ons geliefde Venetië. Een stad waarvan je de schoonheid leert kennen als je je even niet als toerist gedraagt.

Aimée Engelsman -

Aan Venetië, een verrassingsweekend weg. We wisten niet waar we naartoe zouden gaan en kwamen daar op Schiphol pas achter. En de grootste verrassing was dat mijn lief mij daar ten huwelijk vroeg!!

J Vink -

De stad Limone aan het Gardameer heb ik leuke herinneringen
In een restaurant vlak bij het meer kun je heerlijke vis eten
Een prachtig plekje
Daar denk ik nog vaak aan terug

Cindy Morsink -

Ik heb aan de stad Valencia prachtige herinneringen. Vorig jaar een weekend geweest samen met mijn vader, broer en zusje. Zonder onze partners. Echt een weekend om nooit te vergeten🥰

Reageer ook