fb
Damespraatjes Damespraatjes

De winnaar van de Olaf knuffel is bekend

Nooit geweten dat Olaf van Frozen zo populair is. Ter voorbereiding op ons blog over Disney on Ice werd hier thuis een doos bezorgd met daarin een knuffel van Olaf. Of we die via een winactie onder onze lezeressen willen verloten. Super leuk idee dacht ik,  gaan we doen!

De winactie die bijna niet doorging

Ik liet de doos staan en ging naar kantoor om nog wat te werken, niet wetende dat mijn dochters van 18 en 21 Olaf in handen kregen en er meteen een filmavondje Frozen aan vast koppelden. Toen ik thuis kwam lagen ze gezellig samen op de bank met een bak popcorn en Olaf tussen hen in. Oeps die knuffel kan ik echt niet meer verloten.

olaf-disney-on-ice-winactie-c2

Meteen even contact gezocht met de mensen van Disney-on-Ice en ze begrepen direct dat niemand van Olaf kan afblijven en beloofden mij een nieuwe Olaf voor de lezeressen van Damespraatjes toe te sturen. Oefff, gelukkig maar ….

Disney on Ice bestaat 25 jaar

In december staat de Disney on Ice show in het teken van  hun 25 jarig bestaan: Disney On Ice presents Silver Anniversary Celebration, van 23 t/m 30 december 2015 te zien in Jaarbeurs Utrecht en RAI Amsterdam. Heb je nog geen kaartjes dan kun je die hier bestellen.

Win Olaf

Een paar weken geleden mochten we op Damespraatjes al 4 vrijkaartjes verloten en nu dus een knuffel van Olaf.  

De winnaar van de knuffel is: Linda de Bode

Linda, van harte gefeliciteerd. We nemen contact met je op om de knuffel langs te komen brengen.

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

17 reacties

Linda de Bode -

Hartstikke leuk, jullie zijn van harte welkom Damespraatjes en aanschouw de stevige knuffel die onze peuter kan geven (pas op voor de kleuter!)

Martine brouwer -

Mijn dochter Lisa is helemaal wild van frozen .
November is ze jarig en dec sinterklaas.veel frozen op verlanglijstje

Sandra -

Duimen maar dat ook hier Olaf op de bank mag zitten straks!!!

Marian van Trigt -

Olafdie verlicht is wil ik zo graag aan Elle geven, ze is zo bang op dit moment om te gaan slapen ,
deur open, licht aan, op de trap blijven zitten vraagt ze dan en oma doet dat, ze slapen hier 2 nachten in week en zijn er ook twee dagen.
Zou fijn zijn voor bij papa en mama, werkende ouders hebben het druk, maar het moet tegenwoordig

Mieke -

Ik waag een poging voor de twee dochtertjes van mijn zus en zwager. Ik ben een super trotse tante en geniet van die twee kleintjes. Heerlijk om dat mee te maken!

Ineke Kraan -

van de week waren we bij mijn kleinzoon Mick <3 …hij speelt al sinds zijn geboorte met auto's …maar tot mijn verbazing hoorde ik dat hij ineens helemaal weg is van alles wat met frozen te maken heeft maar vooral van Olaf 🙂 7 Nov. wordt hij 4 .

carola -

Grote Olaf-fan zeker welkom bij me andere spullen van Olaf

will -

Mijn kleindochter is weg van Minnie Mouse. De knuffel van Olaf zal ook welkom zijn op haar kamer.

Chrissie -

Leuk cadeau voor mijn dochter die morgen jarig is. Ze krijgt van ons al de dvd Frozen cadeau.

Christin@ -

Olaf is zo schattig …

Maartje -

Lief!! Ik doe mee voor mijn nichtje dat in Januari geboren zal worden :)) (zo bijzonder om dat voor het eerst mee te maken!)

esther -

voor mijn dochter noortje die is dol op olaf

J. Jonker -

Olaf hoeft voor ons niet te smelten en we zijn benieuwd of hij z’n persoonlijke sneeuwwolkje meeneemt!

Sandra -

Leuk voor mijn nichtje Britt, die is helemaal weg van Disney!

boes sandra -

Mijn mete kindje is er gek van

Kim -

Leuke actie! Olaf zou meer dan welkom zijn

elisabeth -

origineel verjaardagskado voor kleindochter lise

Reageer ook