fb
Damespraatjes Damespraatjes

De vijf leukste lente trends

Zon, een lekker temperatuurtje, vrolijke mensen en volle terrassen: de lente is gearriveerd! Tijd om onze garderobe eens een goede voorjaarsschoonmaak te geven, zodat de nieuwe fashion trends erin passen. Nog geen idee wat deze lente hot is? Hieronder een aantal trends die je deze lente zult zien.

Pretty in pastel
Elke lente komen de pastel kleuren weer terug. Het is een trend die bij de lente hoort.  Vorig jaar zagen we vooral veel lieve kleuren zoals geel en roze. Dit jaar zijn groen, blauw en paars de kleuren waar de echte fashionista’s in gespot zullen worden.

1Bron: http://www.pinterest.com/pin/320388960961390762/

Wijde korte jasjes
Jasjes zijn voor sommige vrouwen net zoals tassen: je kunt er nooit genoeg van hebben. Als jij je hierin herkent, dan kun je deze lente je hart ophalen. Jasjes zijn hot! Vooral korte wijde jasjes die stoer staan bij een leuk jurkje. Even inspiratie opdoen? Neem eens een kijkje bij de online shop Your Look for Less. Daar hebben ze leuke jasjes in de collectie.

2Bron: http://www.pinterest.com/pin/177329304050878374/

Casual met wijde pijpen
Naast wijde jasjes, zien we ook in broekenland een wijde trend opkomen. Mooie wijde katoenen broeken zijn de trend. En dat is ideaal, want deze broeken maskeren mooi die paar winterpondjes nog. En als het echt al warm begint te worden, dan zijn deze broeken lekker koel. Wil je in stijl blijven? Kies dan voor een witte katoenen broek of een store spijkerbroek.

3Bron: http://www.pinterest.com/pin/52213676904266285/

Stoere bomber jacks
Sportief, vrouwelijk en stoer. Dat willen we allemaal zijn. Deze lente kan dat met de bomber jacks. Nee, geen jacks van Amerikaanse voetbal clubs, maar vrolijke jacks in felle kleuren. Echt vrouwelijke jacks die mooi en stoer staan. Als je deze combineert met een strakke tanktop en een rokje, dan krijg je de perfecte sportieve lente look.

4Bron: http://www.pinterest.com/pin/12173861466290457/

De Shift blouse
De wat? De shift blouse. Deze T-shirt achtige blouse is heel wijd en heeft mouwen tot en met je elleboog. Het is een blouse waarvan je wel moet weten hoe je hem moet dragen. Namelijk op een rok of een strakke broek. Het is een leuke trend waar je verschillende kanten mee op kan. Zowel netjes als casual. Een shift blouse met een drukke print is leuk voor een avond stappen, terwijl een mooie witte shift blouse perfect is voor naar kantoor.

5Bron: http://www.pinterest.com/pin/18577417187373402/

Reageer ook