fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars van De verwende verloofde van Pippa Wright bekend

Pippa Wright, ook wel de toekomstige koningin van de Chicklit genoemd, heeft weer een nieuw boek geschreven: De verwende verloofde. “Een roman die er om vraagt in één weekend verslonden te worden”, aldus feelgood auteur Chantal van Gastel. Op Damespraatjes geven we 3 exemplaren van dit boek weg. Kijk onderaan dit artikel of je het boek hebt gewonnen.

Na een mislukt huwelijk keert Kate terug naar Dorset waar ze is opgegroeid. Ze gaat in het huis van haar overleden grootmoeder wonen dat ze samen met haar zus Prue heeft geërfd. Kate wil even geen drukte om zich heen maar wordt gedwongen het huis te delen met Prue’s verloofde Ben, een aardige maar ongemanierde hork. Kate kan het niet langer aanzien en besluit haar toekomstige zwager subtiel te gaan trainen. Het wordt een boeiend project – tot Kate te ver gaat.

De verwende verloofde: een spetterende roman met een schrijfstijl die bol staat van zelfvertrouwen. De auteur is een kanjer in het observeren van menselijk gedrag, zonder al te boosaardig te worden.

BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Pippa Wright
Pippa Wright, bestsellerauteur van Lizzy gaat los en Laat mij maar schuiven woont in Londen en werkt in de uitgeverswereld.

Winactie

  • Nelly de Braal
  • Debby Koeman
  • Nel Til

Niet gewonnen, maar wil je het boek wel graag lezen: BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

7 reacties

Nelly -

Ik wil niet ongeduldig overkomen, maar wanneer ontvang je de prijs die je hebt gewonnen? ( Wil het boek heel graag meenemen op vakantie.)

Sylvia -

Sounds good, fijne actie! Ik doe mee 🙂

joyce pots -

dit lijkt me nu een heel leuk boek…

irene niec -

Heel graag maak ik kans op dit mooie boek.

Silvia -

Lijkt me een prachtig boek! Ik doe ook graag mee!

Anne -

Dit lijk mij echt een heel leuk boek! Ik doe mee.

Nell -

Klinkt echt als een heerlijke verslinder!

Reageer ook