fb
Damespraatjes Damespraatjes

De ultieme bachelor organiseren? 3x activiteiten die je kunt doen

Je bevindt je in de ‘mid 30’s’ en waar jij je als single enigszins rustig houdt, heb je genoeg vriendinnen om je heen die op het punt staan om hun liefde te bezegelen met een trouwring. En wie het woord ‘bruiloft’ in de mond neemt, moet ook aan een bachelor geloven! De bachelor party, zoals de Amerikanen het vrijgezellenfeest noemen, is de allerlaatste mogelijkheid om als aanstaande bruid even flink los te gaan.

En daar kun je als organisator een aanzienlijke bijdrage aan leveren, als je het goed aanpakt! Om je een eindje op weg te helpen, geven we je in dit blog een aantal leuke activiteiten mee die je organiseren kunt. Ga er dus maar even goed voor zitten, zodat jouw voorbereiding er één wordt waar je ‘U’ tegen zegt.

Dildo’s kleien

Beeld je je eens in dat je met een grote groep meiden naar een atelier gaat, waar je een homp klei krijgt overhandigd en daar dildo’s moet van zien te maken. Daar kun je je niets anders bij voorstellen dan hilarische taferelen. Het kleine van dildo’s is zo’n typische bachelor activiteit die de voorbije jaren in opkomst is en dat is niet heel raar als je je bedenkt dat seksspeeltjes steeds normaler worden in de moderne wereld. Naderhand kun je de dildo’s met z’n allen gaan verven en voorzien van creatieve werkjes, handgeschreven teksten of andere dingen die in je opkomt. Pret gegarandeerd!

Paaldansen

Paaldansen. Waarschijnlijk heb je daar een heel erotisch beeld bij, doordat je gedachten al snel uitgaan naar luxueuze sexclubs aan de befaamde strip in Las Vegas. Desondanks zijn er tegenwoordig heel veel jongens en meiden die paaldansen als sport beoefenen en juist daarom is het zo leuk om met de bruid in wording een verticaal dansje te wagen. Maak de heupjes los, doe een goede warming-up en dansen maar!

Stripper

Een lapdance: wie wil dat nou niet? Aangezien je niet weet of de vriendin die gaat trouwen er ooit één gehad heeft, nodig je aan het einde van de dag een stripper uit. Laat jouw vriendin plaatsnemen op een stoel, laat ‘You can leave your hat on’ door de speakers galmen en juich haar toe alsof jullie leven er van afhangt!

Reageer ook