fb
Damespraatjes Damespraatjes

De top 5 leukste tips voor een weekendje weg met vriendinnen

In Nederland kun je uitstekend met een vriendinnengroep erop uit. Een lang of korter weekend, het kan allemaal en op elk moment! Boek een vakantie huis in Nederland en maak er een onwijs gezellig weekend van! Hieronder staan 5 tips voor een vriendinnenweekendje.

Tip 1: Vakantiehuis met eigen zwembad

Gewoon relaxen, niet te veel plannen om per dag te bekijken wat jullie willen gaan doen? Misschien is het juist heel gaaf om een eigen zwembad in jullie villa te hebben, zodat jullie op een opblaaskrokodil een wijntje kunnen doen of in de sauna even het luie zweet eruit zweten? Misschien beschikt de villa ook wel over een jacuzzi? Luxe hoor! Een groot vakantiehuis voor jullie alleen. Al nagedacht over waar jullie heen willen? Ons advies, Zeeland of de Ardennen.

Tip 2: Sportief weekendje

Is jullie vriendinnengroep sportief aangelegd? Neem dan lekker de sportschoenen, fietsen of andere sportaccessoires mee. Duik de bossen van de Veluwe in en ga wandelen, hardlopen of mountainbiken. Niet genoeg? Ga dan lekker klauteren en klimmen in de klimbossen en volbreng diverse makkelijke tot moeilijke parcours af.  Of in het zuiden van Limburg de racefiets pakken en mooie afdalingen en klimmetjes doen. Zeker uitdagend! Uiteraard willen jullie ’s avonds lekker tot rust komen in jullie vakantiewoning of even de stad in om een drankje te gaan doen. Voor een sportief weekendje zit je op de Veluwe, maar ook in Zuid Limburg als gegoten.

Tip 3: Naar het eiland

Niks mooiers dan op de boot stappen in Den Helder, Harlingen, Holwerd en Lauwersoog om richting de Waddeneilanden te varen. Op het moment je op de boot stapt komt het vakantiegevoel direct aanwaaien! Alle vijf de eilanden hebben ieder haar eigen charmes. Lekker in een hotel of appartement en overdag een terrasje, shoppen in de idyllische dorpjes en avonds even lekker uitwaaien op het strand. Als jullie tot rust wilt komen, dan geeft een eiland jullie dat gegarandeerd. Kortom, een weekendje eiland laat je zeker tot rust komen!

Tip 4: Een spa of wellness weekendje

Wat is er nou lekkerder dan met de vriendinnen erop uit te gaan en compleet te laten onderdompelen in een heerlijk spa resort. Even alle stress eruit laten masseren, lekker zweten in de sauna of stoombad? Zoek dan een vakantiehuis op de Veluwe waar u de Veluwse Bron en Thermen Bussloo kunt vinden. Wel eens aan Domburg gedacht, als de heilzame zeebadplaats Domburg of Cadzand-Bad. Deze plaatsen voldoen aan de kwaliteitseisen van het Europäischen Heilbäderverband voor Thalassotherapie en zijn een echt wellness centrum.

Tip 5: Kamperen in luxe

Ja, kamperen… Waar de een helemaal happy wordt om een met de natuur te worden, verafschuwd de ander de toiletrollen en insecten in de tent. Al een gedacht aan luxe kamperen? Dit wordt Glamping genoemd, glamourous camping. Kamperen met alle gemakken die je ook gewend bent in een vakantiehuis, maar wel de charme van kamperen. Niet slapen op een luchtbed, maar op een boxspring, een eigen keukentje en een luxe tafel. Je kunt overnachten in Safari tenten, boomhutten en grote luxe tenten waar je zelf alleen maar in hoeft in te trekken.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook