fb
Damespraatjes Damespraatjes

De Moederdagtips van Sandra: jouw verlanglijstje voor dit jaar (met een hele spannende verrassing)

moederdagtips van sandra

“Mam, wat wil je voor Moederdag?”, die vraag kreeg ik steevast ieder jaar begin mei. Eerlijk gezegd hoefde ik helemaal niets te hebben. Met een knuffel of een ontbijtje op bed was ik al de gelukkigste moeder op aarde. Toch bleef de vraag komen. Misschien was het een idee om het dan toch serieus te nemen. Ik maakte een lijstje, met daarbij ook alvast de plek waar ze het konden kopen, zelfs met een handig doorklik linkje naar de webshops. Hun reactie daarop verbaasde me, want blijkbaar was dit wat teveel van het goede en was ik volgens hen nu teveel “in control” haha. Maar de verrassing werd nog groter toen ze werkelijk met alle cadeaus aankwamen zetten die op het lijstje stonden. Een Moederdag om nooit te vergeten :-).

Waar moet het perfecte Moederdagcadeau aan voldoen?

Voordat we onze Moederdagtips voor 2024 delen willen we eerst nog de vraag aan de orde stellen: waar moet het perfecte Moederdagcadeau aan voldoen? Wat ons betreft is Moederdag de dag waarop jij als mama mag stralen. Dat kan door middel van een knuffel zijn, een leuke ervaring met je kinderen te delen, maar het gaat vooral om het moment dat mama in het middelpunt staat op een lieve manier. Met onze Moederdagtips willen we dat bereiken. Voor jou zelf (dus stuur dit lijstje maar door naar je kinderen haha) of voor jouw eigen moeder. Onze laatste tip is trouwens een hele spannende! Een beetje gewaagd ook wel, maar wel een waarmee jij (of je moeder) zeker in het stralende middelpunt komt te staan en er nog iets moois aan overhoudt ook.

Moederdagtip 1: Een tas van Zebra Trends

Natuurlijk kun je je moeder een zelfde soort bosje bloemen of doosje chocolade geven als vorig jaar? Wellicht is het leuk om dit jaar iets te geven wat ze graag met zich meedraagt en bijna altijd bij zich heeft! Fijn als het dan ook nog zowel functioneel als stijlvol is. Ik ontdekte de uitgebreide tassencollectie van ZEBRA, van tijdloze handtassen tot trendy rugzakken. Bij ZEBRA Trends vind je zeker een mooi cadeau voor je moeder. Mijn persoonlijke favoriet? De prachtige tassen uit de Elske serie! Die komt ook op mijn eigen lijstje dit jaar :-).

Website: www.zebratrends.nl/

moederdag tip zebra tassen

Moederdagtip 2: Een dagje shoppen in Designer Outlet Roosendaal

Steeds vaker hoor ik om mij heen dat het geven van een ervaring soms nog meer bijzonder is dan een cadeau? Hoe gaaf is het als je die twee kunt combineren. Trakteer je moeder lekker op een dagje shoppen (of vraag het zelf voor je Moederdag) in Designer Outlet Roosendaal. Je vindt er artikelen met tot wel 70% korting. Er zijn daar meer dan 100 designer merken zoals Tommy Hilfiger, Boss, Lacoste, Michael Kors, L’Oréal, Sissy-Boy, Name it, Nike en nog veel meer. Je moeder zal het een prachtige ervaring vinden en zelf kun je er ook lekker shoppen. Inpakken en meenemen dus! Designer Outlet Roosendaal klinkt ver weg, maar het is slechts 30 minuten van Rotterdam.

Websitewww.designeroutletroosendaal.nl

Designer Outlet Roosendaal

Screenshot

Moederdagtip 3: Een boudoir fotoshoot bij Studio Damon

In de titel had ik het al over de spannende Moederdagtip. Hoe gaaf is het om je moeder een boudoir fotoshoot te geven of zelf aan je kinderen (of je partner haha) te vragen. Bij boudoir fotografie draait het om empowerment en zelfexpressie. Jij hebt altijd de controle over wat je wilt onthullen en wat je juist wilt accentueren. Jouw exclusieve boudoir belevenis is een dagdeel waarbij je als vrouw helemaal centraal staat. Je mag je sensuele en vrouwelijke kant vieren en laten zien op jouw manier. Vooraf worden alle wensen telefonisch besproken en op de grote dag wordt je moeder (of jij) compleet in de watten gelegd. Een visagiste zorgt voor het opmaken en tijdens de shoot is er professionele begeleiding van ervaren fotografen waardoor er een ontspannen sfeer wordt gecreëerd. Boudoir fotografie is maatwerk, iedere shoot is uniek en anders! De mooiste portretten worden gemaakt in lingerie, een mooie body, avondjurk of bijvoorbeeld een wit overhemd.

Exclusief voor de lezers van Damespraatjes.nl biedt Studio Damon een leuke actie aan: boek bij hen een boudoir fotoshoot en ontvang een cadeaucertificaat t.w.v. 300 te besteden aan tastbare herinneringen. Hoe gaaf is dat!

Website: studiodamon.nl/damespraatjes

studio damon boudoir fotografie

Welke tip spreekt jou het meest aan? Wat zou jij op je lijstje zetten? Zou jij graag een keer een boudoir fotshoot willen laten maken? En hoe verwen je je eigen moeder? Zou daar een mooie tas voor in aanmerking komen of een dagje shoppen in Designer Outlet Roosendaal? Benieuwd of jullie kunnen raden waar ik voor zou gaan :-). Laat het ons weten bij de comments onder dit artikel. Vinden we leuk :-).

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook