fb
Damespraatjes Damespraatjes

De leukste Valentijn cadeaus voor dames

De leukste Valentijn cadeaus voor dames

Valentijnsdag is dé dag om jouw geliefden te laten weten hoeveel ze voor jou betekenen. Het is een dag vol liefde en verrassingen, en een mooi cadeau is de perfecte manier om je liefde te tonen. Als je op zoek bent naar het perfecte cadeau voor jouw geliefde, ben je hier aan het juiste adres! Hieronder vind je een aantal unieke en informele Valentijn cadeau-ideeën voor dames.

Persoonlijke sieraden

Sieraden zijn altijd een graag gegeven cadeau en ze worden nog specialer als ze persoonlijk zijn. Je kunt bijvoorbeeld een armband, ring of halsketting laten graveren met haar naam of een speciale boodschap. Of wat dacht je van een hanger met haar geboortedatum of jullie trouwdatum? Dit soort sieraden zijn stijlvol, uniek en blijvend, en ze zullen haar elke dag aan jou en jullie liefde herinneren. Je kunt ook het sieraad geven en het aan haar laten wat ze erin zou willen laten graveren natuurlijk.

Een cadeaubon

Het geven van een cadeaubon is vaak een hele veilige optie. Degene die hem krijgt kan namelijk dan zelf iets uitzoeken en je weet dan zeker dat je goed zit. De meest gegeven cadeaukaart is die van die een grote online webwinkel met als mascotte dat dikke kleine blauwe mannetje. Heel soms kan het zo zijn dat de dame in kwestie uiteindelijk toch liever geld krijgt dan die ene cadeaubon (dit hoef jij als gever natuurlijk niet te weten). Je kunt tegenwoordig op wissel.nl je cadeaubon omwisselen naar geld. Een goede optie dus, ook voor pubers die liever geld krijgen dan een bon.

Een verrassingsuitje

Een verrassingsuitje is een leuk en avontuurlijk cadeau voor Valentijnsdag. Je kunt bijvoorbeeld een weekendje weg boeken naar een romantische stad of een middagje shoppen inplannen. Ook online shoppen vanuit het grote bed in een luxe hotel (met een glaasje champoempel erbij) is natuurlijk een mogelijkheid. Zorg dan wel dat je een Zalando cadeaubon met korting paraat hebt. Na het shoppen laat je de roomservice natuurlijk lekkere hapjes brengen en kan er een romantische film aan.

Een spa-behandeling

Een spa-behandeling is een ontspannend cadeau voor Valentijnsdag. Je kunt bijvoorbeeld een dagje naar de spa boeken voor jullie beiden, zodat jullie samen kunnen ontspannen en genieten van de verschillende behandelingen. Of je kunt haar een cadeaubon geven voor een massage of gezichtsbehandeling, zodat ze een keertje alleen kan gaan wanneer de volle agenda het toelaat.

Een fotoshoot

Een fotoshoot is natuurlijk ook een ontzettend leuke manier om jullie liefde vast te leggen. Boek een shoot bij een goed aangeschreven en professioneel fotograaf, zodat jullie samen mooie plaatjes kunnen laten schieten. Of je kunt haar een cadeaubon geven voor een shoot, zodat ze haar mooiste kant kan laten zien. Een boudoir fotoshoot wordt steeds populairder, misschien vindt ze dat wel een heel goed idee. De foto’s kun je op een later moment laten afdrukken en ophangen in huis, of in een boek plakken. Ook kun je online tegenwoordig gemakkelijk een fotoboek maken. Bewaar hier ook gerust de allereerste anonieme Valentijnskaart die kreeg (waarvan je heus de afzender wel kent – namelijk jouw geliefde) in. Het is maar net hoeveel tijd je erin wilt steken natuurlijk.

Beeld: Debby Hudson on Unsplash

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over! 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Marloes Floor -

Wat een leuke tips!

Mocht iemand geen zin hebben om zelf een verrassing te organiseren voor zijn/haar geliefde kan je ook bij mij terecht! Op basis van de wensen welke je doorgeeft organiseer ik een verrassing op maat helemaal speciaal voor jou.

Op http://www.floorverrast.nl vind je meer informatie.

Reageer ook