fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dé kinderkleding trend van dit najaar: dierenprint

Wat kan ik er enorm van genieten om heerlijk mijn dochtertje aan te kleden ’s ochtends. Als ik aan het werk moet en zij naar de crèche, moet het vaak snel en is er weinig tijd voor creativiteit. Maar hebben we lekker alle tijd, bijvoorbeeld in het weekend, dan maken we er een heel verkleedfestijn van. Ook al geeft zij nu nog niks om mode, is het toch een heerlijk moment om met z’n tweeën van te genieten.

Goed verzorgd

Sophia zou al blij zijn met een vuilniszak die lekker zit. Hoewel het bij kinderkleding inderdaad het aller belangrijkste is dat het goed zit, is het voor de papa’s en mama’s ook wel fijn als het een beetje leuk is om naar te kijken. En ook je kind zal het je later in dank afnemen als hij/zij op kinderfoto’s ziet dat hij/zij er ook vroeger goed verzorgd uitzag.

Trend van dit moment

Maar, wat is leuk en wat is niet leuk? Eigenlijk is er niks wat niet leuk is! Wat jij je kind aantrekt is gewoon een kwestie van smaak en gevoel. Zelf houd ik het graag simpel en super clean. Maar ook op het gebied van kinderkleding zijn er absoluut trends die je kunt volgen. Dé kinderkleding trend van dit moment is absoluut de kleding met dierenprint. En hoewel ik dus helemaal niet zo van de prints ben bij kinderkleding, moet ik zeggen dat ook ik dit wel heel leuk vind.

Maak het lekker gek

Wat betreft de dierenprints kan je het zo gek maken als je zelf wil. Je kunt kiezen voor een coole faux-fur jas met luipaardprint, een schoen met panterprint of maillot met tijgerprint. Printjes combineren kan natuurlijk ook. Niet alleen de traditionele dierenprintkleuren zien we dit seizoen, maar ook dierenprint in gezellig roze of opvallend blauw zien we terug. Je ziet: je kunt alle kanten op!

Leuke inspiratie

Inspiratie nodig? Kijk eens naar deze leuke producten. Ze zijn allemaal verkrijgbaar bij www.vip-kidz.com. Waar zou jij je kindje graag in zien lopen?

kinderkleding trend van dit najaar

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook