fb
Damespraatjes Damespraatjes

De kers op de taart, winactie met nieuwe boek Katie Fforde

Als Zoe, fervent amateurkok, voor een felbegeerd plekje in een kookwedstrijd op televisie wordt geselecteerd, is ze buiten zichzelf van blijdschap. Het is een unieke kans om zich een weg te koken naar roem, succes en het kleine delicatessenwinkeltje op het platteland waar ze altijd al van heeft gedroomd. In dit boek zijn weer alle ingrediënten aanwezig van een echte Katie Fforde. Je kunt dit boek winnen op Damespraatjes.

De eerste opdracht is echter nog maar net begonnen als ze merkt dat ze meer bordjes in de lucht moet houden dan ze had voorzien. Niet alleen moet ze de competitie aangaan met de fanatieke en nogal achterbakse Cher, tot haar schrik valt ze in rap tempo voor een van de juryleden, de snedige maar buitengewoon sexy Gideon Irving. Het duurt dan ook niet lang voor er veel meer op het spel staat dan canapés, cakejes en cordon bleu alleen…

Katie Fforde

Katie Fforde woont in Gloucestershire met haar man en kinderen. Haar oude hobby’s, strijken en het huishouden doen, zijn inmiddels vervangen door zingen, flamencodansen en racen met de hondenslee. Zo blijft ze fit, zegt ze zelf. De kers op de taart is haar achttiende boek.
Al meer dan 125.000 exemplaren verkocht!
  • Katie Fforde is de onbetwiste koningin van dit genre: na achttien boeken is ze nog steeds ongekend populair!
  • Katie Fforde heeft een trouwe schare fans onder vrouwen van alle leeftijden
  • Koken is door programma’s als Komen eten en Masterchef populairder dan ooit!

Tevens verschijnt er voor het eerst een titel van Katie Fforde in midprice: Praktisch perfect!

Winactie

Wat is jouw favoriete boek van Katie Fforde?  Doe mee en geef je antwoord via het formuliertje hieronder. Wie weet win jij een van de exemplaren van “De kers op de taart”.

De winnaars zijn: Lia Aben, Froukje Hofstra en Judith Henstra

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

7 reacties

Judith -

Leuk dat ik gewonnen heb! Ik houd erg van Fforde’s boeken.

sandra -

Heb je het boek al ontvangen?

Lia Aben -

Super dat ik het boek “De kers op de taart” gewonnen heb. Bedankt!! Wanneer kan ik het boek verwachten??

sandra -

Hoi Lia, Bedankt voor je berichtje. De boeken liggen al klaar in de envelop en zullen begin volgende week worden verstuurd.

Reageer ook