fb

Eerste Co-Creatie Congres

“Ik ben bekwaam! Maar niemand weet het…” is de veelzeggende titel van het Co-Creatie Congres van De Coach-Trainer Makelaar, 6 december op Landgoed de Horst in Driebergen. Veel coaches en trainers herkennen dit. Ze zijn opgeleid en beschikbaar voor  opdrachten maar weten de weg naar klanten/opdrachtgevers niet goed te vinden.

De Coach-Trainer Makelaar biedt uitkomst!

De initiatiefnemers hebben zelf veel en brede ervaring in de coachings- en trainerswereld. Zij signaleren dat vakbekwame professionals en klanten/opdrachtgevers elkaar vaak moeilijk vinden en willen daar verandering in brengen.

De Coach-Trainer Makelaar helpt bij het vinden van de juiste match tussen vraag en aanbod en brengt professionals en klanten/opdrachtgevers met elkaar in contact.

Via dit eerste congres wil De Coach-Trainer Makelaar kennismaken met coaches en trainers die hierin geïnteresseerd zijn. Een coach of trainer die zich aansluit wordt daarmee co-creator. Een term die nieuwsgierig maakt en om een korte uitleg vraagt.

Het digitale magazine van De Coach-Trainer Makelaar wordt door middel van co-creatie gerealiseerd. Het magazine wordt ingezet om opdrachten te mogen en kunnen uitvoeren. Artikelen van de co-creators vormen de inhoud van dit magazine. De Coach-Trainer Makelaar ondersteund het ontwerp en vooral de techniek`om de inhoud bij de juiste lezers -de toekomstige klanten/opdrachtgevers- onder de aandacht te brengen.

De Coach-Trainer Makelaar neemt feitelijk de actieve promotie en acquisitie uit handen van de professionals zodat deze zich volledig kunnen toeleggen op hun vakgebied en expertise.

Meer weten? Neem contact op via [email protected] Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. Of kijk op www.decoachtrainermakelaar.nl

 

 

Reageer ook