fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaar DVD en Boek van De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween

Op 21 augustus 2014 brengt Wild Bunch de film De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween uit op DVD en blu-ray. De film is geregisseerd door Felix Herngren, met een hoofdrol voor Robert Gustafsson. De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween is gebaseerd op de gelijknamige bestseller, waarvan in Nederland al meer dan 350.000 exemplaren zijn verkocht. Damespraatjes mag één pakket weggeven met daarin de DVD en het boek van De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween. Kijk onderaan dit artikel of je dit pakket hebt gewonnen.

De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween, het verhaal

Allan wordt honderd en dat wordt groots gevierd in het bejaardentehuis, behalve dan dat de jarige het op zijn heupen krijgt en kort voordat het feest losbarst, vertrekt. De tijd die hem rest kan hij beter besteden, vindt hij, en hij klimt uit het raam en verdwijnt. Pers en burgemeester hebben het nakijken.

Allan is een nuchter type dat weinig tot geen angst kent en die verder niet al te lang stilstaat bij zijn beslissingen, maar ad hoc handelt en het avontuur op zijn hoogbejaarde leeftijd niet schuwt. Met alle gevolgen van dien. De vaart houdt hij er in elk geval in, want vanaf het moment dat hij het bejaardentehuis verlaat, wordt De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween een soort roadtrip waarbij de lezer de memorabele avonturen van de 100-jarige meemaakt. Zo let hij even op een koffer voor iemand die maar niet terugkomt en dus gaat de koffer mee de bus in, maar er blijkt enorm veel (maffia)geld in te zitten, hetgeen woeste achtervolgingen tot gevolg heeft.  Ook verzamelt Allan een bonte club figuren om zich heen in een zwaan-kleef-aaneffect.

Tegelijkertijd passeren de memorabele momenten uit zijn leven én die van de twintigste-eeuwse geschiedenis de revue, met Allan als wel heel bijzonder gezelschap.

Bekijk hier de trailer:

http://youtu.be/qvwZ9CslJ3c?list=UUJzz2mhSBCVDPQW6QX03mYg

BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Winactie

De winnaar is: mevr. E.D. Doodkorte

Van harte gefeliciteerd!

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook