fb
Damespraatjes Damespraatjes

Danny Ghosen doet schokerende onthulling: “Sommige mensen blij om aanslag op Peter R. de Vries”

Ik lag al in bed, toen het vreselijke nieuws van gisteravond mij bereikte: Peter R. de Vries is na een uitzending van RTL Boulevard midden op straat door zijn hoofd geschoten. De Vries werd met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis, waar hij momenteel vecht voor zijn leven. Het nieuws kwam bij mij (en ik denk bij het grootste deel van Nederland) zo hard binnen, dat ik er nauwelijks van heb kunnen slapen. Onze gedachten zijn bij Peter en zijn naasten.

Blij

Dat niet iedereen zo verdrietig is, blijkt wel uit een opmerkelijke en schokerende opmerking die journalist Dany Ghosen maakte bij Humberto gisteravond. “Ik woon vlakbij eigenlijk, ik ben er rennend heen gegaan”, zegt Dany. Hier zag hij veel mensen die echt heel erg geschrokken waren. Maar hij zag niet alleen verdrietige mensen, er waren ook mensen die aangaven blij te zijn met de aanslag…  “Helaas moet ik zeggen dat sommigen mensen ook blij waren dat hij opgeruimd is. Sommige mensen riepen: ‘John van den Heuvel is de volgende’.”

Ronduit ziek

Ik vind het ronduit ziek om te lezen dat er mensen zijn die zó kunnen denken en het nog uitspreken ook. Wie zijn dat?! Volgens Ghosen zou het om ‘jongeren van de straat’ gaan.

Praat mee

Hoe voelde jij je nadat je te horen kreeg dat er een aanslag op Peter R. de Vries is geweest? En wat doet het met je als je hoort dat er mensen zij die er blij van worden? Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook