fb
Damespraatjes Damespraatjes

Danesha krijgt derde tweeling in twee jaar tijd

Het gezin van Danesha en Jeffrey breidt zich in rap tempo uit. Vorige maand beviel Danesha van haar derde twee-eiige tweeling en is nu net thuis uit het ziekenhuis, waar haar jongste tweeling een tijdje moest blijven op de Intensive Care voor te vroeg geboren kindjes.

Als je bij hun thuis bent lijkt het wel of je op een crèche binnenkomt. Vijf kinderen (helaas is een van kindjes van de oudste tweeling vlak na de bevalling overleden) en stapels met wasgoed. De 20-jarige Danesha had deze zwangerschappen niet gepland, maar is wel heel blij met haar kinderen: “I love babies”. Maar nu heeft ze er wel even genoeg van en pas over een jaar of tien wil ze weer over een eventuele zwangerschap gaan nadenken.

Lees ook: Net geboren tweeling wil niet stoppen met huilen tot de artsen dit deden

Volgens Dr. Wickstrom uit het filmpje is de kans om een tweeling te krijgen één op 88.000 als je geen vruchtbaarheidsbehandeling hebt ondergaan. Heb je eenmaal een tweeling gehad dan is de kans groter op een tweede, of zoals bij Danesha het geval is een derde. Vrouwen van Afrikaanse afkomst maken volgens arts Dr. Wickstrom ook een grotere kans om een tweeling te krijgen.

Danesha en haar verloofde Jeffrey gaan in september trouwen.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook