fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars vrijkaarten voor de Vakantiebeurs bekend!

Weet jij al waar je allemaal naartoe gaat volgend jaar? Kan je niet stoppen met fantaseren over Dubai, loop je in elke droom over een safari-proof savanne of toer je in gedachten door Franse wijnlandschappen? Of je nou al een concreet beeld hebt of niet, inspiratie opdoen is altijd leuk! Damespraatjes mag weer kaarten weggeven voor de leukste plek om dit te doen: de Vakantiebeurs 2014. Lees onderaan dit artikel of je gewonnen hebt.

banner-02

Van 15 tot en met 19 januari gaat het in de Utrechtse jaarbeurs helemaal los op het gebied van reizen. Op de Vakantiebeurs begint je vakantie. Je vindt er alle informatie die je nodig hebt om je vakantie uit te kiezen. En meer natuurlijk. Met zes vakantietypes biedt de Vakantiebeurs ook dit jaar voor iedereen een perfecte reis.

Zes thema’s

  • Beleef (avontuur en verre bestemmingen)
  • Actief (fiets en wandel)
  • Zien (stedentrips & cultuur)
  • Samen (familie en kinderen)
  • Vaar (cruises en zeilen)
  • Buiten (kampeer en camping)

banner-06

Culinaire route
Eén van de aspecten die reizen voor veel mensen zo aantrekkelijk maakt, is lekker eten. Elk land en iedere cultuur heeft andere eetgewoontes, de één nog uitdagender dan de ander. De Vakantiebeurs heeft dit helemaal door en speelt hier dit jaar meer op in dan ooit! Met de nieuwe Culinaire Route word je langs culinaire hoogstandjes van over de hele wereld gevoerd. Vers, traditioneel en betaalbaar: dat is wat je kunt verwachten. Gek op wijnen? Neem dan een kijkje bij Gastland Duitsland!

banner-01

Winnaars
Onderstaand tref je de winnaars van de Vakantiebeurs kaarten en kaarten voor de Culinaire Route aan. Gefeliciteerd:

Ania Cierpial
Emmy Balsters
Annemieke Glas
Erna Kuipers
Lisanne Lankheet

Je kunt de Vakantiebeurs nog bezoeken tot en met 19 januari. Meer info

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Reageer ook