fb
Damespraatjes Damespraatjes

Damespraatjes test: Albert Heijn verspakketten

Albert Heijn is één van mijn favoriete supermarkten als het om ‘easy cooking’ gaat. Echte kant-en-klaar maaltijden zijn niet zo mijn ding, maar pakketten die mij helpen snel een verse maaltijd of snack op tafel te zetten, gebruik ik graag. Albert Heijn had al een tijd het tomatensoep- en guacamolepakket, maar nu hebben ze ook pastasaus, gazpacho, exotische salsa en tomatensalsa. Ik ben een middagje de keuken ingedoken en heb ze allemaal gemaakt. Heerlijk voor bij een zomerse vrijdagmiddagborrel.

Gazpacho

Gazpacho 2

 

Gazpacho 1

Exotische en tomaten salsa

Tomaten salsa

Salsa

Exotische salsa

Guacamole

Guacamole

Pastasaus

Tomatensaus 1

Tomatensaus 2

Tomatensoep

Tomatensoep 1

Tomatensoep 2

Conclusie: deze verspakketten zijn naar mijn idee echt super handig! Vooral de exotische salsa met mango en avocado en de pastasaus zijn toppers. Op gazpacho ben ik nooit echt dol geweest, maar van de gazpacho-liefhebbers bij ons aan tafel hoorde ik enthousiaste geluiden.

Hebben jullie deze verspakketen als een geprobeerd? Zo ja, welke en wat vond je ervan?

Mara Blikslager (21 jaar) werkt voor online vrouwenmagazine damespraatjes.nl en studeert Reclame, Marketing en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze is gek op schrijven, de wereld ontdekken, socializen en sporten. Als Mara niet aan het werk is of in de schoolbanken zit is ze te vinden in het zwembad, op de spinning-fiets, in een hippe club of lekker op de bank. Ze woont in Amsterdam maar bezoekt regelmatig haar familie in het rustige Hilversum. 

Lees ook de andere artikelen van Mara Blikslager 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

2 reacties

Ineke -

Ja Charlotte je hebt helemaal gelijk. Heb één keer de tomatensoep geprobeerd maar vond het erg duur en koop het voortaan los. In de winter een erwtensoep pakket vind ik prima. Zit dan precies de hoeveelheid erwten in, knolselderij, kruiden etc..

Charlotte Veltman -

Ik vind de pakketten wel aan de prijs, als je de dingen zelf koopt ben je vaak goedkoper uit.

Reageer ook