fb
Damespraatjes Damespraatjes

Damespraatjes Sinterklaas Cadeau Top-5: dit zijn de must-haves van dit jaar!

De goedheiligman is weer in het land! En dat betekent dat het tijd is voor heel wat gezellige avondjes, heerlijke lekkernijen en natuurlijk cadeautjes. Zo rond het einde van het jaar komt er enorm veel speelgoed op de markt en dat maakt het kiezen lastig. Wij willen je helpen! In deze Damespraatjes Sinterklaas Cadeau Top-5, vind je mooie en leuke cadeau’s die er dit jaar te krijgen zijn. Kijk je even mee?

Damespraatjes Sinterklaas Cadeau Top-5

1. Kidizoom Selfie Cam

Het maken van selfies is hot! En we snappen helemaal waarom, want het is natuurlijk geweldig om mooie foto’s van jezelf te hebben. Maar niet alleen voor volwassenen is het een fijne bezigheid, ook voor kids is het geweldig. Maar, hoe doen ze dat zonder smartphone of camera? Niet meer met jouw telefoon in ieder geval! Met deze Selfie Cam van Vtech kunnen ze foto’s en filmpjes met bijwerkingen en effecten maken. Hij heeft een opslag van 128 MB, maar je kunt het eventueel uitbreiden met een microSD-kaart.

De Kidizoom Selfie Cam kost € 57,99 en is onder andere verkrijgbaar via Bol.com

kidizoom-selfie-cam

2. Cijferspelmat

Spelen met deze Cijferspeelmat is leuk en ook nog eens super leerzaam! Het lijkt een beetje op Twister, maar in plaats van kleuren vind je de cijfers 1 t/m 100, het plus-, min-, vermenigvuldig- en deelteken. Zo kunnen de kids tijdens het spelen ook aan hun rekenvaardigheden werken. Je kan het zo moeilijk maken als je zelf wilt, want de sommen kunnen jullie zelf bedenken. Het is daarom al leuk voor kinderen vanaf groep 3, maar nog steeds uitdagend wanneer ze in groep 8 zitten. Moeite met het bedenken van opdrachten? Dan kan je een gratis set opdrachtkaarten downloaden.

De Cijferspeelmat kost € 24,95 en is verkrijgbaar via Trendyspeelgoed.nl

cijferspelmat

3. GIGI Bloks

Wanneer je je kind GIGI Bloks cadeau doet, geef je ze eigenlijk heel veel cadeaus in één. GIGI Bloks is namelijk een pakket met 96 blokken waar ze alles mee kunnen bouwen wat ze maar willen. Zo zie je op de voorbeeldfoto een gezellige limonadestand, maar ook een paleis, voetbaldoel, een huisje of een hoge toren kan je met de blokken bouwen. Kortom: bijna alles wat ze maar willen. Het bouwen is daarnaast echt een lekker beweegmomentje. En zijn ze de limonadestand zat? Dan is hij binnen 1 minuut weer ‘gesloopt’ en klaar om omgedoopt te worden tot piratenschip.

De GIGI Bloks kosten € 32,95 en zijn verkrijgbaar via Eerlijk-speelgoed.nl

gigi-bloks

4. Cheerson Drone

Soms baal ik dat ik niet een paar jaar later geboren ben… Wij hadden geweldig speelgoed, maar als ik soms zie wat de kids van nu hebben, dan kan de jaloezie soms toeslaan. Eén voorbeeld hiervan is deze Cheerson CX-10WD Drone! Deze drone is één van de kleinste drones die er bestaat, maar beschikt wel over alle belangrijke functies. Zo kan je er foto’s mee maken, mee filmen en dit direct op een tablet of smartphone bekijken. Ook heeft hij een ‘home return’ functie, waardoor hij meteen naar je terugvliegt. Hij is geschikt voor zowel buiten als binnen én kan ook nog eens trucjes maken!

De Cheerson CX-10WD Drone kost € 54,99 en is verkrijgbaar bij DroneKopenOnline.nl

drone

5. Alimrose ballerina-poppen

Wat een prachtige poppen zijn de Alimrose poppen zeg! Alimrose is een Australisch design label en weet met haar mooie ontwerpen niet alleen kinderen heel blij te maken. Het is zo mooi dat het ook heel leuk is om te geven. De ballerina pop die je in de foto ziet is een echte must voor meiden die waarde aan detail en schoonheid hechten. De ballerina-poppen zijn verkrijgbaar in twee maten: de baby ballerina (25 cm) en de big ballerina (48 cm). De Alimrose poppen zijn perfect afgwerkt én je kunt kiezen tussen veel verschillende kleuren en ontwerpen.

De baby ballerina kost € 27,50 en de big ballerina kost € 44,95. Ze zijn verkrijgbaar via LovelyLittleOne.com

lovelylittleone

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook