fb
Damespraatjes Damespraatjes

Damespraatjes test Velours Noir

Dat Damespraatjes gek is op koffie steken we niet onder stoelen of banken. Een heerlijk bakkie troost doet het altijd goed bij het opstaan, tijdens een lange werkdag en ’s avonds rustig op de bank. Hoe ‘gewoontjes’ een kopje koffie soms ook klinkt, zo gecompliceerd kan het kiezen van een lekker merk of uitdagende smaak zijn. Gelukkig, gelukkig wordt de Nederlandse koffiemarkt steeds groter en hebben we steeds meer keuze. Deze week probeerden we de capsules van Velours Noir.

Nu Nespresso haar alleenrecht op de exclusieve capsule koffie kwijt is, komen steeds meer merken met koffie middels dit capsule concept. Hoewel het vergeleken met een ouderwetste bak koffie vrijwel onbetaalbaar lijkt, zijn veel mensen erg enthousiast over het gemak en de smaak van de koffie. Maar, is het nou echt zo veel lekkerder dat je er zo veel meer aan kwijt wil zijn?

Damespraatjes denkt van wel! Ook na het proeven van de nieuwe Velours Noir is onze voorkeur voor capsule koffie bevestigd. Waarom?

  • Met vier verschillende capsules zet je met Velours Noir makkelijk een kopje naar jouw behoefte op dat moment
  • Het zetten van een lekker kopje gaat super snel
  • Velours Noir heeft een exclusieve uitstraling en geeft je een gevoel van luxe

Kortom, dit merk is iets wat zeker een succes kan worden! De koffie is rijk van smaak en heeft voor elke koffiedrinker een lekkere variant. Daarnaast is de koffie vergeleken andere capsule koffie erg betaalbaar, voor 10 capsules betaal je ongeveer € 3,00.

De capsules van Velours Noir kan je in een Nespresso machine bereiden. Heb je geen Nespresso machine thuis staan? No worries, Velours Noir heeft ook koffiepads, koffiebonen en voorgemalen koffie. Velours Noir is exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn.

Velours Noir

 

Reageer ook