fb
Damespraatjes Damespraatjes

Damespraatjes organiseert 'Lekkerste lunchbox recepten wedstrijd'

h
Kinderen en eten. Als ouder weet je dat deze relatie vaak niet over rozen gaat. Toch leer je in de loop der jaren een heleboel trucjes om de kleine kaakschroeven los te draaien en je kind aan het eten te krijgen. Ondanks jouw succesvolle eet-investeringen thuis krijg je na school toch nog te vaak volle lunchboxjes terug. Hoe kan dat?! In de stress en hectiek van de ochtend hebben ouders vaak weinig tijd om evenveel liefde en aandacht in de lunchbox te stoppen als in de gezamenlijke maaltijd aan tafel. Tijd heeft tegenwoordig niemand meer, maar tips gelukkig nog wel!

Damespraatjes organiseert de eerste ‘Lekkerste lunchbox recepten wedstrijd’. Heb jij het gouden lunchbox recept waardoor de trommeltjes van jouw kinderen altijd leeg terugkomen? Stuur dan het recept, bij voorkeur met een foto, naar ons toe en maak kans op een leuke prijs. De leukste en lekkerste recepten zullen we op Damespraatjes plaatsen. Door mee te doen aan deze wedstrijd gaan we er vanuit dat je akkoord gaat met plaatsing op Damespraatjes.

Je kunt meedoen tot 1 september en rond die datum maken we de winnaar bekend.

recensie-exemplaren-dp-1
De winnaar ontvangt een recensie boekenpakket.  In dit pakket zitten vijf boeken die wij gelezen hebben voor het schrijven van onze recensies, dus ze zijn niet meer helemaal nieuw (maar wel erg leuk!).

Stuur ons jouw recept en de foto via het antwoordformulier en maak kans!

[formidable id=88]
 
Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Reageer ook