fb
Damespraatjes Damespraatjes

Damespraatjes organiseert blogwedstrijd ‘Wild’. Schrijf jij met ons mee?

Wild. Ruw, ongeregeld, extreem, primitief, ongetemd… Wat is de betekenis van het woord ‘wild’ eigenlijk? Daar gaan wij naar op zoek. In onze nieuwste blogwedstrijd proberen we het mysterie achter dit spannende woord te ontrafelen. Wij dagen je uit om ons vanuit jouw perspectief kennis te laten maken met de term ‘wild’. Waar denk je aan bij dit woord? Welke situaties associeer je met ‘wild’? Geeft het je energie? Of juist een gevoel van onbehagen? Neem ons mee in jouw beleving van het woord en maak kans op prachtige prijzen!  

Blogwedstrijd 

Het begint een traditie te worden: Damespraatjes organiseert dit jaar voor de vierde keer een schrijfwedstrijd voor haar lezeressen. Na Vijf!, Zomer en Lef staat de wedstrijd dit jaar in het teken van het thema ‘Wild’.

Iedereen mag meedoen met de wedstrijd, het maakt niet uit hoe oud je bent, of je al schrijfervaring hebt of waar je vandaan komt. Al jullie blogs zijn welkom! Wel moeten ze aan een aantal eisen voldoen.

De blog…

  • Heeft tussen de 400 en 600 woorden
  • Past bij het thema ‘Wild’
  • Wordt ingeleverd in een Word bestand
  • Is voorzien van een kleine beschrijving van jezelf (maximaal 75 woorden)
  • Mag door Damespraatjes en Totemboek geredigeerd en gepubliceerd worden
  • Mag niet eerder gepubliceerd zijn
  • Lever je blog voor 1 september 2016 aan via [email protected] o.v.v. ‘Blogwedstrijd Wild’

Winnen  

Ook dit jaar kan je door het delen van je blog weer mooie prijzen winnen! Na het insturen van je blog leggen we deze voor aan een kundige vakjury, bestaande uit Yvette Cramer (Uitgeverij Totemboek), Sandra Blikslager (Damespraatjes) en Karin van Leeuwen (Damespraatjes en De Gooise Pen).

De jury kiest de tien beste blogs uit. Deze worden voorgelegd aan onze lezeressen, die kunnen stemmen op hun favoriete blog. De winnaar van de blogwedstrijd wint een cadeaubon van Bol.com ter waarde van € 100!

Alle tien verhalen die door de vakjury genomineerd zijn, worden gepubliceerd in een prachtig e-book. Dit boek wordt uitgegeven door uitgeverij Totemboek en zal gratis online te downloaden zijn!

We zijn heel erg benieuwd naar jullie blogs! Jurylid Yvette Cramer heeft een artikel geschreven met tips om een goede blog te schrijven. Doe hier je voordeel mee, zij zal mede bepalen of jouw blog wordt geselecteerd als één van de tien beste blogs! Lees hier de tips van Yvette.

 Veel succes!

Deze blogwedstrijd is ook aangemeld bij Schrijvenonline.org

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Wendy -

Wat verstaan jullie precies onder een ‘blog’? Kan een kort prozaverhaal ook een blog zijn voor de wedstrijd?

Reageer ook