fb
Damespraatjes Damespraatjes

Damespraatjes lezeressen testen NIVEA Q10. En dit is wat zij ervan vinden

Nu ik de 40 ben gepasseerd, merk ik dat mijn huid verandert. Droger, meer rimpeltjes en minder stralend. Toen NIVEA mij vroeg om de Q10plus Anti-Rimpel Dagcrème SPF 30 te testen, aarzelde ik dan ook geen moment. Deze crème belooft mijn rimpels te verminderen. En dat binnen twee weken. Dat klinkt mij als muziek in de oren.

Ik heb de NIVEA Q10plus Anti-Rimpel Dagcrème SPF 30 niet alléén getest, ik heb dat samen met Hanneke, Petra, Tessa, Joyce en Larissa gedaan. Zij hebben twee weken lang vrolijk meegesmeerd en hun bevindingen aan mij doorgegeven. Waar we het unaniem over eens zijn is dat de crème onze rimpels vermindert. En dat is fijn, want wie wil er nou niet stralend en strak uitzien? Petra vindt de crème heerlijk. Geen dikke zalf, maar een luchtige crème die lekker soepel uitsmeert.

nivea q10 dag creme test review

Subtiel geurtje

Tessa is ook tevreden over de NIVEA Q10plus Anti-Rimpel Dagcrème SPF 30. “Een crème met alleen maar voordelen”, zo vindt zij. “Het heeft een heerlijke geur, maakt de rimpels minder diep en bevat een Sun Protection Factor (SPF 30). Ik wil niet meer anders.” Ook voor Hanneke kan deze crème een blijvertje zijn. “Ik ben al tijden op zoek naar een goede en betaalbare gezichtscrème die ook daadwerkelijk iets voor me doet.” Deze dagcrème vindt ze echt heerlijk. Vooral de subtiele NIVEA-geur. “Je hebt maar een klein beetje nodig om toch goed uit te kunnen smeren”, vindt Hanneke.

Aanrader

Een echte aanrader noemt Joyce de NIVEA Q10plus Anti-Rimpel Dagcrème SPF 30. “Ik gebruikte de crème na een saunabezoek. Normaal heb ik dan een trekkerige huid. Deze keer was dat niet het geval. Zou dat door de NIVEA-crème komen?”, vraagt Joyce zich af. Joyce heeft een gevoelige huid, maar haar gezicht is sinds het gebruik van de NIVEA Q10plus Anti-Rimpel Dagcrème SPF 30 rustig. Geen vlekken of irritaties. Bovendien denkt Joyce dat haar rimpels echt minder zijn geworden. “Op mijn voorhoofd tussen mijn wenkbrauwen heb ik toch al de eerste rimpels. Het lijkt wel of deze na het smeren met NIVEA minder diep zijn.”

Gehydrateerd

Larissa is enthousiast en vindt het een fijne crème. “Ik koop zeker een nieuw potje als het op is. Mijn huid blijft zacht, de geur is geweldig en ik merk dat mijn huid soepel en gehydrateerd blijft.” Een ander voordeel vindt Larissa dat de crème niet plakt en snel intrekt.

Zonnefactor

Ik ben het met mijn medetesters eens: NIVEA Q10plus Anti-Rimpel Dagcrème SPF 30 is een fijne crème. Luchtig met een fijne geur en het smeert goed uit. Wat ik vooral een enorm pluspunt vind, is dat de crème een zonnefactor, namelijk SPF 30, bevat. Mocht ik verrast worden door een aangenaam zonnetje, dan hoef ik me niet zo druk te maken en kan ik er lekker van genieten. En ja, ik vind ook dat mijn rimpels minder zichtbaar zijn en mijn huid strakker is na gebruik van de crème.

Voordelen Q10plus Anti-Rimpel Dagcrème SPF 30:

  • Smeert goed
  • Subtiel geurtje
  • Vermindert rimpels
  • Zorgt voor strakke huid

Nadelen Q10plus Anti-Rimpel Dagcrème SPF 30:

  • Volgens mij en mijn testteam niets!

Ik (Ka) vind het leuk om te ontdekken dat ik niet de enige ben die de Q10plus Anti-Rimpel Dagcrème SPF 30 een fijne crème vind, maar mijn medetesters ook. Wij kunnen ons prima laten zien met Q10. Op naar een prachtige zomer met een strakke huid.

Ka en haar Damespraatjes-testpanel testten ook de verstevigende Body Lotion van NIVEA Q10 plus. Bekijk hier het resultaat.

Klik hier voor meer info over NIVEA Q10plus Anti-Rimpel Dagcrème SPF 30

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook