fb
Damespraatjes Damespraatjes

Damespraatjes kerstcadeau top 5: De mooiste geschenken voor een vrouw

Elk jaar lijkt het moeilijker te worden: het kopen van een mooi cadeau voor je vrouw, een vriendin, je moeder of die leuke collega. Niet omdat de keuzes minder worden, maar omdat er gewoon veel te veel keuze is! We know the struggle en hebben daarom een overzicht met vijf killer cadeaus gemaakt. Met deze cadeaus zit je altijd goed en we kunnen ons niet voorstellen dat je er niet zelf ook een beetje hebberig van wordt. Vergeet daarom zeker niet ook een cadeautje voor jezelf te kopen. Jij bent tenslotte de belangrijkste persoon in jouw leven. 

Damespraatjes kerstcadeau top 5: De mooiste geschenken voor een vrouw

1. Elke avond kreeft op je bord 

Koop jij een cadeau voor een keukenprinses of een echte foodie? Dan zou ik zeker even naar de nieuwe serviezen van Fabienne Chapot kijken! We kennen het merk natuurlijk allemaal van de portemonnee’s, tassen en schoenen, maar ze zijn hard aan het groeien. Zo verkopen ze nu ook super gave kleding en te gekke serviezen. Zoals dit kekke lobster servies! Absolutely love it.

Lobster servies / Fabienne Chapot / vanaf € 4,95

_0019_kreeft-1_def_2

2. Get your glow on

Waar we een paar jaar geleden onze gezichten het liefst zo mat mogelijk poederden, zien we tegenwoordig (gelukkig!) een nieuwe trend. Een gezonde glow, dat is wat we nu het liefste in de spiegel zien! Hoe je dat voor elkaar krijgt? Veel water drinken, gezonde voeding en natuurlijk de juiste huidverzorgingsproducten. Ik gebruik tegenwoordig het 100 % natuurlijke boosting serum van smpl. en ben daar zo blij mee! Nooit eerder kreeg ik zo veel complimenten op mijn  healthy glow.

Boosting serum / smpl. / € 50,00

Schermafbeelding 2018-12-18 om 12.10.04

3. Lekker boeien

Van populair weblog naar New York Times-bestseller is dit hét boek voor zelfhulphaters! Stop met altijd maar positief zijn, en leer in plaats daarvan om te gaan met je tekortkomingen en de tegenslagen in het leven. Zodra je niet meer wegrent voor je angsten, fouten en onzekerheden maar de pijnlijke waarheid onder ogen durft te zien, vind je de moed en het zelfvertrouwen waar je in deze tijd zo’n behoefte aan hebt. Dat is nog eens een frisse wind!

De edele kunst van not giving a fuck / Mark Manson / € 19,99

edele.jpg-800x445-1502981861

4. Theeleut 

Dat thee goed voor je is, hoeven we jou waarschijnlijk niet meer te vertellen! En wist je dat het drinken van voldoende thee makkelijker wordt als je een mooie theepot tot je beschikking hebt? Wij zijn dol op de prachtige, gietijzeren theepotten van Bredemeijer. Ze hebben een prachtige, klassieke uitstraling en nodigen ontzettend uit tot drinken. Deze Asia Yantai theepot met porseleinen deksel is momenteel onze favoriet!

Asia Yantai theepot / Bredemeijer / € 35,10

208076_bredemeijer-asia-yantai-theepot-g021bp

5. Confidence is everything

Bereid je voor op het feestseizoen en trakteer jezelf op de stijlvolle iconische Amourette! Deze geliefde stijl, bekend om zijn zachte stretch-kant, zag voor het eerst het levenslicht meer dan 60 jaar geleden. Het tijdloze ontwerp overstijgt generaties en is sindsdien een van de meest populaire lingeriekeuzes gebleken. De Amourette Charm is een natuurlijke all-over kanten beha die de bralette-trend volgt met een elegant en versierd tai-damesslipje. Naast dit adembenemende rood kanten setje, is er natuurlijk ook de comfortabele collectie van loungewear. 

Amourette Charm beha en slip / Triumph / beha € 44,95 en slip € 24,95

Amourette_Charm_W_Tai_D1200

Praat mee

Welke van deze producten zou jij graag cadeau doen? En welke zou je graag willen krijgen? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel! Vinden we gezellig 🙂

Reageer ook