fb
Damespraatjes Damespraatjes

Damespraatjes kerstcadeau top 5: De mooiste geschenken voor een man

Vrouwen zijn dol op cadeaus! Maar wist je dat de meeste mannen er ook hun hand niet voor omdraaien? Het kopen van een cadeau voor een man is niet altijd makkelijk, je hebt zelf tenslotte behoefte aan hele andere dingen. Wij gingen op zoek naar 5 cadeaus waar jij bij je man, vriend, opa, vader of drinkmaatje wel mee kan aankomen. Welke ga jij dit jaar cadeau doen?

Damespraatjes kerstcadeau top 5: De mooiste geschenken voor een man

1. Ruim je zooi eens op

Mijn vriend Ward is een lieve schat met vele talenten. Hij is een goede tandarts-implantoloog, een geweldige vader en een liefdevolle partner. Toch heeft ook hij een tekortkoming: hij is een enorme sloddervos. Sleutels, pasjes, pennen, losgeld… Hij liet alles los door het huis slingeren. Tot een paar maanden geleden. Ik gaf hem namelijk een Walter Wallet Bamboo Dock. Dit is een houten ‘station’ waar hij alle losse spulletjes op kan leggen. Ook leuk: hij bevat een wireless telefoon oplader.

Single Dock / Walter Wallet / € 40

Schermafbeelding 2018-12-19 om 13.03.59

2. Hé! Biertje?

Is het kort door de bocht om te zeggen dat mannen maar aan twee dingen denken: vrouwen en bier? Ja, dat is het zeker! Maar, dat betekent niet dat ze er niet van houden 😉 Speel op safe en geef hem een Bierkado. Het geven van een Bierkado.nl is de start van een ontdekkingsreis in de wereld van speciaalbier. In het Bierkado zitten speciaalbieren van lokale brouwerijen uit de hele wereld. Al de bieren zijn speciaal en vakkundig geselecteerd om iemand volledig te verrassen. Maak het cadeau nog specialer en vul je Bierkado aan met speciaalbier glazen, overheerlijke kaas en/of een speciaalbier scheurkalender. Speciaal voor heeft Bierkado een kortingscode aangemaakt.  Ontvang 10% korting, gebruik de kortingscode DAMESPRAATJES in stap 3 (geldig t/m 31-12-’18).

Bierkado / vanaf € 21,99

bier

3. Just Cook It!

Koken zoals Sergio Herman in zijn sterrenrestaurants doet, kan bijna niemand. Hoeft ook niet, want de Zeeuwse top-chef kookt thuis precies zoals wij dat allemaal doen: snel, simpel en gezond. Toch zijn de gerechten die in huize Herman op tafel komen nét even lekkerder. In Just Cook It legt hij uit waarom. Van een lasagne tot een tiramisu en van een pan mosselen tot een auberginesalade: door een paar simpele toevoegingen leert Sergio je om iets eenvoudigs super tasty te maken.

Just Cook It / Sergio Herman / € 29,99

just cook it

4. Take care

Vrouwen weten hoe heerlijk het is om goed voor zichzelf te zorgen. Slaap jij niet ook veel lekkerder als je gezicht schoon is, je tanden zijn gepoetst en je een heerlijk verzorgingsproduct op je gezicht hebt? Mannen kennen dit ‘geheim’ nog niet allemaal en duiken dan ook vaak onverzorgd hun bed in. Leer je vent om goed voor zichzelf te zorgen en geef hem een heerlijk huidverzorgingspakket. Uiteraard speciaal voor mannen!

Luxe verzorgingsset voor mannen / The Male Tools & Co. / € 90

Schermafbeelding 2018-12-19 om 13.10.00

5. Beste vriend bij spierpijn

“Kruiken zijn voor vrouwen en kinderen” hoorde ik een man laatst zeggen toen we het over koude voeten in bed hadden. “Oh nee!” gaf de stoerste man uit het gezelschap toen als reactie. “Na een paar uur zwaar sporten vind ik een warme kruik heerlijk tegen de spierpijn.” De mannen in het gezelschap konden niet anders dan ja-knikken. Want een kruik is inderdaad fijn bij koude voeten, maar geeft ook verlichting bij spierpijn. Top cadeau voor sterke, stoere, sportmannen dus!

Elektrische kruik / Coolgift / € 19,95

Electric-Hot-Water-Bottle-2

Praat mee

Welke van deze producten zou jij graag cadeau doen? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel! Vinden we gezellig 🙂

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook