fb
Damespraatjes Damespraatjes

Disney Live! Mickey’s Rockin’ Road Show, winnaar bekend!

Afgelopen winter kwam Disney on Ice met een geweldige show, Let’s Party! Een feestje was het zeker, want Damespraatjes mocht kaarten voor deze bijzondere ervaring weggeven. Dit jaar presenteert Disney Nederland twee nieuwe shows: een unieke theatershow, Disney Live! Mickey’s Rockin’ Road Show en Disney On Ice presents Worlds of Fantasy. Ook nu mag Damespraatjes weer kaarten weggeven. Kijk onderaan dit artikel of je hebt gewonnen.

Disney on ice

Disney Live! Mickey’s Rockin’ Road Show

Van 10 t/m 27 oktober in Amsterdam, Eindhoven, Enschede en Arnhem. Doe mee met Mickey Mouse en je favoriete Disney vrienden in een hilarische talentenjacht in de geheel nieuwe Disney Live! Mickey’s Rockin’ Road Show! Mickey, Minnie, Donald en Goofy gaan op een gekke autotocht waarbij het publiek meehelpt om de coolste acts te vinden. Onderweg zing je een hoge noot met Assepoester, stuiter je mee met Teigetje en schreeuw je op je hardst “yee-haw” met Woody, Jessie en Buzz Lightyear uit Disney•Pixar’s Toy Story! Tickets vanaf € 15,-
WWW.DISNEYLIVE.NL

Disney On Ice presents Worlds of Fantasy
20 t/m 29 december in Den Bosch en Utrecht (in de kerstvakantie). Meer nieuws over deze voorstelling volgt later.

Winactie

Gefeliciteerd, Ine Bloemberg! Jij mag samen met drie anderen naar Disney Live!

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

5 reacties

Ine Bloemberg -

Wegens omstandigheden hebben we ons bezoek aan Disney Live even moeten uitstellen (bedankt redactie voor jullie begrip en medewerking!!) maar vorige week was het dan zover! We hebben genoten van een super leuke show. De kinderen keken hun ogen uit, het was een feest van herkenbaarheid van alle Disneyfiguren. De meisjes waren diep onder de indruk van de mooie jurken met glitters. En Woody’s kreet Yee-haw hebben we hier in huis nog vaak gehoord. Het was een super leuk uitje!

will -

Leuke actie. Naar DisneyLive met mijn kleindochter.
Jaaaaa!!!!

irene niec -

Dat zou wel heel fantastisch leuk zijn, graag doe ik mee voor mijn kleinkinderen.

jacobje -

Oh, wat is dit een super Disney prijs!
Lot uit de lotterij, nu nog zien te winnen.:-)

Linda -

Wat een superleuke actie en wat zouden mijn kindjes blij worden van zo’n geweldig uitje!!!! <3

Reageer ook