fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dames opgelet: dit bekijk je voor je man

Vorig jaar studeerde mijn dochter in de VS. Bijna dagelijks hadden we contact  via Skype. We begonnen elkaar flink te missen, dus de gesprekken werden ook steeds langer. Zo plaatsten we de lap-top bij ons op tafel en het hele gezin krijgt tijdens de kaasfondue de laatste nieuwtjes uit de California te horen. Amerika stond toen aan de vooravond van een grote omwenteling in de gezondheidszorg. Iedereen in het basispakket.

Na het eten lekker aan de koffie …. en maar doorkletsen. We vertellen haar over de grappige commercial van het jongetje dat een rol wc-papier voor zijn verjaardag krijgt. Het jongetje kijkt wat verbaasd naar zijn vader, waarop zijn vader uitroept: “een mummy-pak”. We moeten er allemaal om lachen en mijn dochter bedenkt meteen bij wie ze dat grapje in de VS zal uithalen.

Ook wil ze ons de laatste populaire commercial uit de VS niet onthouden. Dames, je mag ‘m gerust kijken. Je vriend/man hoeft niet jaloers te worden, want je bekijkt dit natuurlijkom inspiratie op te doen voor zijn volgende verjaardagscadeautje. Veel plezier!!!!!!!!

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

2 reacties

Giselle -

De geur van Old Spice kan ik dromen! Mijn vader was een grootafnemer 🙂
Destijds zat het als aftershave in een melkwitte fles, die de vorm had van een boei. Ik laat het merk in een flashback een bescheiden rol spelen in de nieuwe roman die ik aan het schrijven ben.
En ja: die blauwe Caribische Zee speelde een rol in zijn leven. Enne – hij reed ook paard!

Reageer ook