fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dames, dit vinden mannen écht toffe cadeaus!                        

Je vriend, man, broer of je vader, die verdienen ook wel eens een cadeau. Als ze jarig zijn, geslaagd zijn voor bijvoorbeeld een opleiding of zomaar een keer. Veel dames vinden het vaak best lastig om wederom iets te moeten verzinnen. En dat is oké; mannen hebben precies hetzelfde bij ons! Om te voorkomen dat je weer met een standaard douchepakketje of een bierpakket van het verkeerde merk aankomt, hebben we wat tips voor je wat de meeste mannen écht leuk vinden. Zo maak je het cadeau persoonlijker én ook echt bruikbaar.

Pack your bags

Tassen, dat klinkt best wel vrouwelijk. Is het ook. Maar dat hoéft natuurlijk niet zo te zijn. Mannen moeten net zo goed spullen meenemen. Nee, niet zoals wij dat doen spiegeltjes meenemen, make-up, tissues, maandverband… Maar voor een weekend weg of naar de sportschool of de voetbal is een tas onmisbaar. En laten er nu speciaal voor mannen allerlei stoere, leren tassen te vinden zijn. Voordeel van een tas geven is dat je die ook nog kunt vullen met leuke, handige spullen voor hem. Scheerspullen, sportspullen zoals een bidon, een lekker geurtje… Bij dat laatste, als het voor je vriend of man is, zoek je natuurlijk wel een geurtje uit dat jíj lekker vindt! Sommige spullen zijn wel wat standaard, maar wel in een leuke verpakking. Écht persoonlijk zijn? Je kunt ook tassen bedrukken met een boodschap of naam!

Toffe accessoires

Kleding is waarschijnlijk wat riskant, want dat is heel erg smaak- en persoonsgebonden. Bovendien vinden best veel mannen het stiekem hartstikke leuk om zelf te shoppen, net als wij. Dan zou je wel kleding accessoires kunnen geven. Wat heeft hij allemaal in de kast liggen? Bekijk wat daarbij past. Draagt hij petten? Net als tassen kun je ook zelf petten bedrukken. Voor een persoonlijk of humoristisch cadeau. Voor festivalgangers is een pet helemaal een hemels cadeau. Maar ook voor mannen die snel verbranden in de zomer. Er zijn een hoop toffe trucker caps of snapbacks te verkrijgen. Een pet is ook erg handig op dagen dat hij geen zin heeft om gel in zijn haar te doen.

Denk vanuit jezelf als vrouw

Andere kledingaccessoires zijn bijvoorbeeld riemen. Het is algemeen bekend dat een man die een bij zijn schoenen matchende riem heeft, welvarend overkomt. En dat vinden veel mannen belangrijk: hun welvaart naar buiten dragen. Daarnaast zijn armbandjes hot. Hij moet er natuurlijk wel het type voor zijn, maar armbandjes kun je vaak heel persoonlijk maken. Soms zelfs door ze te graveren. Het zijn sieraden die veel betekenen voor hem wanneer hij die krijgt. Dus tassen, armbanden, kledingaccessoires… Wat wij leuk vinden, vinden zij ook leuk. Zoek gewoon de mannelijke versies van dingen die jij mooi vindt. En bedenk natuurlijk of dit bij hem past. Jij kent je man, vriend of vader als geen ander.

Anti kater: grappig, handig en origineel

Houdt hij wel van een drankje? Dan zijn er hele handige en grappige hangover kits verkrijgbaar op het internet. Het is een pakketje met allerlei middeltjes die de kater tegengaan. Dat is vooral een humoristisch cadeau, maar toch ook hartstikke nuttig. Er zit bijvoorbeeld speciaal ‘katerwater’ in, vette snacks, een zonnebril om de rode ogen en wallen te bedekken… Er zit vaak zelfs een biertje in. Je moet immers doorgaan met waar je mee geëindigd bent, zeggen ze. Hoef jij ook niet voor hem naar de winkel. Pak het in een leuke verpakking in en hoppa, jij hebt je originele, nuttige én grappige cadeau voor hem!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook