fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dagboek van een Gigolo #8: Ze was nog nooit gebeft

gigolo

Vrouwen ontmaagden, dat doe ik af en toe wel. Zoals jullie in een eerdere blog hebben kunnen lezen, vind ik dat altijd heel bijzonder. Ik zie het keer op keer weer als mijn taak om deze vrouwen een fijne en veilige eerste seks-ervaring te geven. Een eerste keer waar ze met vlinders in hun buik aan terugdenken. Ik weet helaas dat dit maar al te vaak niet zo is…

Maar, ik krijg ook veel andere eerste keren te zien. Een eerste keer een trio, de eerste keer anaal of gewoon überhaupt de eerste keer met een gigolo. Ik vind het één van de leukste dingen om al deze vrouwen te helpen bij ‘hun eerste keer’. Vorige week kreeg ik weer een opdracht voor zo’n eerste keer: een vrouw wilde voor het eerst gebeft worden.

Bijna alle vrouwen die ik ontmaagd, bef ik. Het is een goede en opwindende manier om ze te helpen ontspannen. Toch zou deze date anders worden, want deze dame was al wél ontmaagd, maar was nog nooit gebeft. Sterker nog: ze had een vriend, maar die wilde haar niet beffen. Ik neem je mee!

“Hoi ik ben Angela”. Een knappe vrouw van een jaar of 27 doet de deur open. We drinken samen een glas cola en Angela vertelt in geuren en kleuren waarom ze mij heeft geboekt. “Mijn vriend Jeff en ik zijn al sinds de middelbare school samen en hebben ook al sinds die tijd seks met elkaar. Toch is er iets wat ik mis. Jeff heeft namelijk een soort bef-fobie en vertikt het mij te beffen. We hebben afgesproken dat ik me nu voor één keer door jou mag laten beffen. Niet zoenen, niet neuken, alleen maar beffen. Snap je?”

Ietwat verontwaardigd keek ik haar aan. “Ik snap het. Niet zoenen, niet neuken, alleen maar beffen. Gaan we doen Angela. Ga je mee naar de slaapkamer?” “Nee, dat gaat niet. Mijn vriend zit boven. Ik heb afgesproken dat we het hier doen. Op de bank ofzo”. Angela loopt naar de bank, trekt haar broek en slipje uit, spreidt haar benen en kijkt me vragend aan. “Kom je? Jeff en ik gaan zo naar de film.”

Ik loop naar Angela toe en steek mijn hoofd tussen haar benen. Ik geef haar kusjes op haar dijen en streel met één vinger langs haar schaamlippen. Angela laat haar hoofd naar achteren zakken en zucht. Ik voel dat ze helemaal ontspannen is. De kusjes verplaats ik van haar dijen naar haar schaamlippen en haal mijn tong er steeds kort tussendoor. Als ik voel dat Angela al flink nat is, begin ik haar steeds harder te likken en pak haar bovenbenen stevig vast. “Ga sneller” roept Angela door de woonkamer en ik doe wat ze zegt. Ondertussen vraag ik me af of haar vriend niet hoort en of dit niet vreemd moet zijn voor hem. Terwijl ik nadenk over zijn reactie, komt Angela klaar. “Zo, dat was echt geweldig. Dit moeten we vaker zo doen.”

Angela staat op, loopt naar de gang en roept: “Jeff, we zijn klaar. Zullen we naar de film gaan?!” Ondertussen pakt ze haar portemonnee, drukt het geld in mijn handen en zegt dat het slimmer is als ik wegga voordat Jeff beneden is. “Maar je kunt nog een keer een telefoontje van me verwachten. En dan wil ik alles met je doen…”. Zo, dat was weer een bijzondere eerste keer.

Lees hier de andere blogs van Gigolo Dave

Dave is 33 jaar en is sinds 7 jaar werkzaam als professioneel gezelschapspartner via een groot escortbureau. Na jaren als automonteur gewerkt te hebben, geniet hij nu van een leven waarin hij vrouwen ontspanning, plezier en genot kan bieden. In zijn blogs bij Damespraatjes neemt hij je mee in zijn belevenissen op de werkvloer. 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook