fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dagboek van een Gigolo #2: Een jonge vrouw ontmaagden

Als ik terugdenk aan mijn ontmaagding, verschijnt het schaamrood me op de kaken. Ik was 16 jaar oud en dook in een dronken bui met een vriendin van mijn oudere zus in bed. Zij was 18 en wist precies wat ze moest doen, ik had geen enkel idee. Ik was zo zenuwachtig dat ik al klaarkwam voordat zij mijn boxer naar beneden kon trekken. Zij moest enorm lachen en verliet de slaapkamer. Ik bleef alleen en vernederd achter…

Toen ik laatst de opdracht kreeg om naar een 20-jarige vrouw te gaan om haar te ontmaagden, nam ik me dan ook één ding voor: deze vrouw gaat anders op haar ontmaagding terugkijken dan ik. Ik wil dat ze vlinders in haar buik krijgt en begint te blozen wanneer ze aan het moment terugdenkt. Voor de rest van haar leven.

Ding dong… De bel gaat. Het is 21:00 uur ’s avonds en ik sta bij de 20-jarige Vivianne voor de deur. “Kom snel binnen, anders zien de buren het.” Ik doe wat ze zegt en volg haar de gang van het huis van haar ouders in. “Ik woonde eerst op kamers, maar mijn huisbaas heeft het huis verkocht” verklaart ze nog voor ik iets heb kunnen vragen. “Mijn ouders zijn op vakantie, dus we zijn helemaal alleen.”

Vivianne loopt direct naar de slaapkamer. “Zullen we dan maar?” vraagt ze. “Ik wil je graag eerst wat beter leren kennen. Vind je het gezellig om samen wat te drinken?” Ze haalt haar schouders op en loopt naar de woonkamer. “Biertje?” Ik bedank voor de alcoholische versnapering en vraag om een glas water. Tijdens mijn werk blijf ik graag nuchter en scherp.

In een openhartig gesprek vertelt Vivianne veel over zichzelf. Wat ze studeert, waarom ze geen vriend heeft en waarom ze nog maagd is. “Ik ben heel onzeker en ben bang iemand af te schrikken. Hoe leuker ik een jongen vind, hoe groter de angst hem teleur te stellen. Nu ontwijk ik het maar helemaal, vriendjes en seks.” “Ik weet zeker dat je niks hebt om onzeker over te zijn Vivianne” stel ik haar gerust.

Ik sta op en pak haar hand. “Ga je mee naar boven? Dan kunnen we samen douchen.” Vivianne knikt en volgt me. Ik voel haar hand beven en ik hoop dat het warme water haar helpt te ontspannen. Langzaam kleden we ons allebei uit. De douche staat al aan en zorgt dat de badkamer zich vult met damp. “Kom je lekker bij me?” vraag ik haar.

Ik houd haar vast en streel over haar rug. Langzaam maar zeker voel ik dat ook zij zich ontspant. Ik breng mijn gezicht naar het hare en zoen haar. Heel voorzichtig streel ik met mijn hand langs haar borsten. Hoe lang we zo stonden, weet ik niet meer. “Vind je het fijn?” fluister ik in haar oor. Ze knikt en begint me harder te zoenen.

Ook ik raak opgewonden. Mijn penis staat stijf en drukt tegen haar onderbuik. Mijn hand laat ik van haar borsten naar haar vagina zakken en begin haar zachtjes te vingeren. Vivianne kreunt en ik voel dat ze al flink vochtig is. Ik zou haar graag in de douche willen neuken, maar ik ben bang dat de ruimte te klein is. “Kom, we drogen ons af en gaan naar je slaapkamer.”

Met een donzige handdoek droog ik haar af. Ondertussen blijven we intens zoenen en verkennen mijn handen elk plekje van haar lichaam. “Kom je?” vraagt ze uitdagend, wanneer ze helemaal droog is. Vivianne gaat liggen en ik pak een condoom. “Ga maar warm onder de dekens liggen, anders krijg je het misschien koud.” Ze doet wat ik zeg en ik rol het condoom om mijn stijve penis.

Als we samen in bed liggen, blijven we nog even zoenen. Wanneer ik merk dat ook zij klaar voor de volgende stap is, schuif ik voorzichtig in haar. “Hoe voelt het?” vraag ik voordat ik hem er al te diep inbreng. “Eigenlijk wel fijn” antwoordt ze. Het wordt een prachtig, teder moment. Vivianne en ik vergeten helemaal dat ik een gigolo ben en zij mijn klant is. We zijn twee mensen die liefdevol in elkaar opgaan.

Na afloop doet Vivianne iets bijzonders: ze moet huilen. “Gaat het wel?” vraag ik geschrokken. “Ja… Sorry. Ik vond het gewoon heel bijzonder” snikt ze. “Ik ook Vivanne. Ik ook…” antwoord ik haar.

Lees hier de andere blogs van Gigolo Dave

Dave is 33 jaar en is sinds 7 jaar werkzaam als professioneel gezelschapspartner via een groot escortbureau. Na jaren als automonteur gewerkt te hebben, geniet hij nu van een leven waarin hij vrouwen ontspanning, plezier en genot kan bieden. In zijn blogs bij Damespraatjes neemt hij je mee in zijn belevenissen op de werkvloer. 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook