fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dagboek van een Gigolo #3: Op bezoek bij een meesteres

gigolo

Zoals ik jullie in mijn artikel met seksadviezen al vertelde, help ik vrouwen graag bij het waarmaken van hun grootste seksuele fantasieën. Soms doe ik dit met getrouwde vrouwen, maar vorige week mocht ik dit met een prachtige vrouw doen, die net was gescheiden. Ik neem je graag mee in mijn bijzondere afspraak met haar.

“Vrouw, 41 jaar, woont in Bussum, net gescheiden, kinderen bij opa en oma” lees ik in de omschrijving. Ik heb niet vaak afspraken met vrouwen die net gescheiden zijn, maar dat maakt het voor mij des te meer bijzonder. Het lijkt me geweldig om deze vrouw eens even flink in de watten te leggen. Want een scheiding? Dat gaat je niet in de koude kleren zitten.

Ik rijd een lange oprit op. Het grint knarst onder de wielen van mijn zwarte Volkswagen Golf en ik zie dat mijn klant van vandaag in een kast van een huis woont. “Niet verkeerd” zeg ik tegen mezelf wanneer ik de auto voor het huis parkeer. Een prachtige, goed verzorgde vrouw doet de deur open. Haar gezicht en haren zijn zo’n eye catcher, dat me de eerste paar seconden totaal ontgaat dat de vrouw slechts gehuld is in een zwart lingeriesetje. “Hmm… Zal ik maar meteen binnenkomen. Mevrouw…?” “Mevrouw Vonk. En ja, kom direct binnen, trek je kleren uit en ga op de grond zitten.”

Dit spelletje ken ik: mevrouw Vonk speelt mijn meesteres. Hoewel dit iets is wat ik voordat ik aan de slag ging als gigolo nooit deed, moet ik zeggen dat ik het in de loop der jaren heerlijk ben gaan vinden als een vrouw de lakens uitdeelt. Ik neem plaats op de koude grond in de hal. Mevrouw Vonk heeft inmiddels een blinddoek en een zweepje gepakt en bindt de zwarte lap voor mijn ogen. “Ga op je rug liggen” commandeert ze me.

Ik voel het uiteinde van haar zweepje langs mijn penis en ballen gaan. “Jij doet wat ik zeg en anders zwaait er wat.” Plagend geeft ze mij een tik op mijn heup met het zweepje. Het blijft even stil en ik vraag me af wat er om mij heen gebeurt. Dan voel ik dat mevrouw Vonk met haar vagina boven mij hangt. Ze beweegt met haar slipje aan over mijn gezicht en ik ruik haar heerlijke geur. Elke keer als ik haar lipjes over mijn mond voel gaan lik ik even. Na een minuut of vijf voel ik dat haar kanten slipje zeiknat is en trek ik het met mijn hand opzij. Als een dolle begin ik haar te likken, terwijl ze stevig op mijn gezicht zit. In recordtempo komt mevrouw Vonk schuddend klaar. “Nu ben jij aan de beurt.”

Mevrouw Vonk gebiedt me naar de slaapkamer te gaan. “Ga op het bed liggen en houd je blinddoek om.” Ik voel dat ze me begint vast te binden aan de hoeken van het bed. Ook ik ben enorm opgewonden en moet zeggen dat mevrouw Vonk zeker een talent voor dit soort spelletjes heeft. Nadat ik zowel met handen en voeten vastlig, voel ik de tong van mevrouw Vonk langs mijn ballen glijden. Plagend trekt ze steeds even aan mijn harde pik, maar doet er alles aan om mijn orgasme uit te stellen. “Denk je nou écht dat ik het zo makkelijk voor je zou maken” fluistert ze in mijn oor. “Ik wil je er om horen smeken.” Mevrouw Vonk blijft me zachtjes verwennen en ik geniet intens. Maar ik wil meer!

“Kom op mijn harde pik zitten” commandeer ik mevrouw Vonk. Ze geeft me een flinke tik met haar zweep omdat ik zo brutaal ben, maar doet wel wat ik zeg. In een flink tempo gaat ze op me tekeer. Ik pak haar volle borsten en kom kreunend klaar. Mevrouw Vonk geeft me een kus en begint me los te maken. Ook de zwarte blinddoek trekt ze van mijn gezicht. “Bedankt, dit had ik echt even nodig. En nu wegwezen.”

Lees hier de andere blogs van Gigolo Dave

Dave is 33 jaar en is sinds 7 jaar werkzaam als professioneel gezelschapspartner via een groot escortbureau. Na jaren als automonteur gewerkt te hebben, geniet hij nu van een leven waarin hij vrouwen ontspanning, plezier en genot kan bieden. In zijn blogs bij Damespraatjes neemt hij je mee in zijn belevenissen op de werkvloer.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook