fb
Damespraatjes Damespraatjes

Cosmetische chirurgie populair onder Nederlandse vrouwen

botox maastricht

Cosmetische ingrepen nemen in populariteit enorm toe onder vrouwen. Vroeger lag er nog een soort taboe op dergelijke ingrepen maar dat is door de jaren heen enorm veranderd. Er is inmiddels veel vraag naar cosmetische ingrepen en bovendien is ook de cosmetische industrie een stuk toegankelijker geworden dan zo’n tien jaar geleden. In elke regio zijn wel een aantal klinieken te vinden met een zeer klantvriendelijke uitstraling. En ook de prijzen zijn enorm gedaald wat het nog toegankelijker voor vrouwen maakt. Cosmetische ingrepen zijn geschikt voor het gehele lichaam, afhankelijk van je wensen en doelstellingen. Zo is het mogelijk om rimpels te verminderen, maar kun je bijvoorbeeld ook je borsten laten vergroten of vet laten verwijderen. De mogelijkheden zijn eindeloos en de keuze is reuze. Maar wat zijn nu de meest populaire cosmetische behandelingen en welke mogelijkheden zijn er allemaal? Wij vroegen het aan een cosmetisch adviseur van Botox Maastricht.

Welke cosmetische ingrepen zijn er allemaal?

Volgens de deskundige van Botox Maastricht zijn de mogelijkheden eindeloos en volledig afhankelijk van je wensen en doelstellingen. “Wanneer we kijken naar de meest populaire ingrepen, dan zien we een borstreconstructie of een borstvergroting op één staan. Zeker bij de borstreconstructies zijn de mogelijkheden de afgelopen jaren enorm toegenomen. Vrouwen met borstkanker hebben nu de mogelijkheid om en borst terug te krijgen, iets wat enkele jaren geleden nog onmogelijk was. Verder zijn ooglidcorrecties en neuscorrecties enorm populair en kunnen rimpels eenvoudig worden weggewerkt middels botox of fillers”. Ook bij Botox Maastricht bieden wij deze behandelingen aan, waardoor wij een van de grootste aanbieders van cosmetische ingrepen zijn. Verder zijn volgens Botox Maastricht de cosmetische ingrepen rondom het verwijderen van vet erg populair onder jongeren.

Zijn de cosmetische ingrepen geschikt voor mannen en vrouwen?

De cosmetische deskundige van Botox Maastricht geeft aan dat de meeste cosmetische ingrepen geschikt voor mannen en vrouwen. “Logischerwijs is er wel een verschil in behandelingen. Zo laten mannen vooral rimpels wegwerken en laten vrouwen hun borsten vergroten. Ooglidcorrecties en vet laten verwijderen komen bij zowel mannen als vrouwen voor”. “Hierin merken we bij Botox Maastricht geen verschil”. “Wil je een cosmetische ingreep laten uitvoeren? Dan kan dat geheel veilig en verzorgd. Laat je vooraf goed informeren over de mogelijkheden en de risico’s zodat je een weloverwogen keuze maakt. Er is veel mogelijk op het gebied van cosmetische ingrepen, zeker wanneer je het vergelijkt met tien jaar geleden”, legt beauty specialist van Botox Maastricht uit.

Laat je altijd goed informeren

Volgens de woordvoerder van Botox Maastricht is het belangrijk om je vooraf goed in te lezen over de mogelijkheden die zij bieden. “Cosmetische ingrepen brengen altijd een klein risico met zich mee, dus het is belangrijk dat je je daar van bewust bent. Toch zijn cosmetische ingrepen zeer veilig en is het resultaat verbluffend. Vaak kan je met een kleine ingreep veel teweegbrengen. Denk aan een borstreconstructie of het verminderen van rimpels met botox. Je voelt je na een behandeling ongetwijfeld beter in je vel zitten en je zelfverzekerdheid zal toenemen”.

Foto door Andrea Piacquadio via Pexels

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over! 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook