fb
Damespraatjes Damespraatjes

Cora: ‘Mijn man Bram wil swingen met ’n stel maar ik wil de voorwaarden bepalen’

swingen

Eigenlijk ziet ze het helemaal niet zitten, maar Cora weet ook dat als ze haar hakken in het zand zet, haar man stiekem op zoek gaat naar seks. “Bram wil swingen met een ander stel. Hij heeft een profiel voor ons aangemaakt op een swingersite en is avonden driftig op zoek. Ik word er hartstikke onzeker van.” Om Bram niet kwijt te raken heeft Cora toegestemd om te swingen, maar alleen onder haar voorwaarden.

Bram had het al langer over seks met een ander stel maar Cora zag het niet echt zitten en kon de boot tijden afhouden. “Dan hoorde ik Bram er niet meer over en dacht ik dat hij het swingen zijn aandacht niet meer had.” Ze had het mis: zonder dat Cora het wist, had haar man een gezamenlijk profiel aangemaakt op een sekssite met pikante foto’s van zijn vrouw.

Seksfoto’s

“Ja, het windt ons op om tijdens de seks foto’s te maken. Ik ben er natuurlijk altijd van uit gegaan dat Bram ze privé zou houden. Ik schrok me wild toen ik hem per ongeluk betrapte toen hij op die site aan het neuzen was en ik mezelf voorbij zag komen.” Met een knalrood hoofd biechtte Bram op dat hij zo graag wilde swingen met een ander stel. En dat hij alleen contact kreeg met andere koppels als hij een gezamenlijk profiel met foto’s had. De foto’s die hij, gelukkig wel zonder haar gezicht, had geplaatst, vond Cora afschuwelijk. “Ik ben het laatste jaar tamelijk wat kilo’s aangekomen en ik walg van mezelf als ik foto’s van mijn naakte lijf zie.”

Maatje zero

Nadat ze van de eerste schrik is bekomen, stelt Cora Bram voor dat zij op zoek gaat naar een stel. “Ik zag namelijk dat hij vooral geïnteresseerd is in jonge strakke vrouwen van begin dertig. Ik ben bijna vijftig en heb een uitgezakt lijf. Ik voel me toch hartstikke onzeker als ik naast een fitgirl met maatje zero in bed lig terwijl haar vent met mij bezig is en de mijne met haar?”

Seksdates

De voorwaarden die Cora stelt vindt Bram belachelijk. “Dat kan wel zijn, maar ik ben zo bang dat Bram verliefd wordt op zo’n vrouw. Eigenlijk vind ik het hele idee dat hij seks heeft met een andere vrouw waar ik bij ben, niet te doen, maar dat zeg ik niet. Straks gaat hij stiekem op zoek naar seksdates en dan ben ik de controle kwijt.” De voorwaarden zijn duidelijk: Cora wil een stel van hun leeftijd, de man mag eventueel ouder zijn en de vrouw moet ook een maatje meer hebben. “Ik zoek vrouwen uit die eigenlijk niet heel knap zijn. Dan weet ik zeker dat Bram er niet op zal vallen.”

Sabotage

Hoewel Cora driftig contact zoekt met minder knappe vrouwen, vindt ze ze niet echt. Bram wordt ongeduldig en denkt dat ze de boel saboteert. “Dat is misschien ook wel zo… meer dan ik wil toegeven. Als ik het doe, doe ik het echt voor hem, maar niet voor mezelf. Ik weet dat dat niet goed is, maar ik ben zo bang dat Bram alleen op pad gaat en dan ben ik nog verder van huis. Ik denk dus dat ik beter maar kan toegeven en snel een stel moet vinden dan komt het vast goed. Ik moet er niet aan denken dat Bram me verlaat omdat ik niet meega in zijn fantasieën. Dat gaat niet gebeuren. Nooit.”

Heb jij ervaring met swingen? Snap je de angst van Cora? Of vind je dat ze zich niet zo moet aanstellen en het best voor haar man over kan hebben? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel.

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

3 reacties

Lisa -

Ja, dit kan niet. Ga anders naar een parenclub , dan weet je direct wie er ook in jullie interesse heeft.

??? -

Ik vind dat je alleen moet gaan swingen als je er zelf 100% achter staat anders gaat het echt niet werken.
Als hij je voor deze reden verlaat weet je gelijk dat je veel beter verdiend.
Hard maar de waarheid !!

Louisa -

Houd de eer aan jezelf en kap met je man.
Als je dit doet voor hém, terwijl je zelf helemaal niet wil, gaat het sowieso mis.
En jij bent de grote verliezer, hoe dan ook.
Het feit dat hij zonder jouw medeweten, zelfs zonder overleg, jouw foto’s heeft gebruikt, geeft al aan dat hij het niet zo nauw neemt met jouw privacy en hij wist al dat jij het niet oké vond.
Wegwezen, meisje. Je hebt nog een heel mooie tijd vóór je: maak er iets van.

Reageer ook