fb
Damespraatjes Damespraatjes

Cool! Mara haalt een WOUT boom in huis

Een paar weken geleden zijn Ward en ik verhuisd. Iedereen die eens een verhuizing heeft gedaan weet dat het een zware en ingrijpende bezigheid is. Het vergt heel wat strakke planningen, een ijzeren discipline en ladingen geduld. Als alle dozen en meubels dan ein-de-lijk over zijn, kan je een beetje ontspannen. Na een flinke uitruim en opruimsessie kan je misschien zelfs al wel stellen dat het een beetje als ’thuis’ begint aan te voelen. Wanneer je je écht ergens thuis voelt, is voor iedereen anders. Voor mij is dat wanneer alles is uitgepakt en wanneer ik bloemen, planten en kaarsen in huis heb. Dat punt hebben we gelukkig bereikt inmiddels en ik heb iets leuks waar ik jullie graag over wil vertellen: een WOUT.

Een WOUT klinkt misschien als een knappe man die klusjes in en om het huis doet, maar dat is het niet. WOUT is namelijk een boom voor in huis. Ik hoor je denken: een boom voor in huis, hoe dan? Dat dacht ik eerst ook! Persoonlijk was ik altijd in de veronderstelling dat bomen iets waren voor in het bos en misschien nog in de tuin. Toch is het nu mogelijk om ook een boom in huis te halen en daar kleven heel wat voordelen aan.

DSC_1700

Waarom zou je een boom in huis halen?

Een boom in huis halen doe je natuurlijk vooral omdat je het mooi vindt. Het is geen klein plantje die je ergens in een hoekje wegmoffelt, maar het is echt een eye catcher die je huis een totaal andere sfeer geeft. Ik ben dol op natuurlijke elementen in huis en ik vind dat bloemen, planten en dus ook bomen in elke interieurstijl mooi staan. Zo ook mijn WOUT boom. Een tweede goede reden om een boom in huis neer te zetten is dat hij een luchtzuiverende werking heeft. Goed voor de luchtkwaliteit in huis en dus goed voor je gezondheid.

Een echte eye catcher

Zoals ik al zei, is WOUT niet echt iets wat je in een hoekje wegmoffelt. Hij wordt geleverd in een mooie pot en is ongeveer 1.90 tot 2.20 meter hoog. Ook voor mensen die niet zo goed zijn in het verzorgen van planten (mensen zoals ik), is hij super geschikt. Je hoeft hem namelijk maar een keer per maand water te geven. In het uiterste geval kan hij zelfs drie maanden zonder water, handig als je bijvoorbeeld op reis bent of hem gewoon heel vaak water vergeet te geven. Het beste is natuurlijk wel om je aan die één keer per maand te houden. Mijn WOUT staat bij het raam en krijgt hier lekker wat zon. Hij groeit als kool en dat is leuk om te zien. Ik heb hem laatst voor het eerst wat bijgeknipt omdat ik hem wel heel massaal vond worden. Heb je meer ruimte? Dan kan je hem natuurlijk heel groot laten worden!

Wout boom

Hoe haal je hem in huis?

Een WOUT kan je op twee verschillende manieren aanschaffen. Je kan hem direct kopen voor 399 euro, maar je kan hem ook leasen. In het laatste geval betaal je 19 euro per maand. De boom zelf weegt 37 kilo (exclusief pot), maar gelukkig wordt hij gewoon bij je thuis bezorgd. Ik vond dat heel fijn aangezien het voor mij niet mogelijk was geweest om een boom op de fiets naar huis te brengen. Je boom wordt in een mooie pot naar keuze geleverd. Ik koos voor een grijze pot, maar ik kan me voorstellen dat jij misschien een andere kleur of model zou willen.

Wil je meer info over WOUT? Kijk dan op www.wout.eu.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook